Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 14:17

nolita celkove hodnoceni toho ubytovani bylo 8.1, co mi prislo na vikend ok, az pak jsem zjistila, ze ubytovani je sice v pohode, ale majitel divny.

storno bylo do 30. dne pred nastupem na pobyt, a to bylo vcera. nezaplatila jsem zatim nic, cislo karty jsem v tomto pripade nezadavala. 23.12. prisel email, ze chteji do 27.12 mit na uctu pripsanou zalohu.

ted resim, jestli to zaplatit (cekam jeste na potvrzeni, ze kdyz to dnes zaplatim budou akceptovat pripsani platby az 28.12. a nezrusi mi to bez nahrady uz zitra.)

nebo nezaplatit a doufat, ze to tim skonci. (na to se zatim netvari, i kdyz nevim jestli to pak lze z pohledu majitele resit pres booking a vymahat ten storno poplatek ode mne jinak).

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 14:31

continuity aha takže takový mix všechno, tak s tím zkušenost nemám, vždycky jsem právě dávala tu kartu, důsledek  nezaplacení bylo to storno... mně to jednou uteklo, stronovali to a já si to následně objednala přímo u nich, takže těžko říct, jak by to bylo s vymáháním toho storno poplatku (můj soukr tip je, že by to skončilo zrušenou rezervací, ale potvrdit nemůžu)... a jo, hodnocení 8+ bych taky považovala za ok, sice si přečtu i několik ohlasů, ale řídím se hlavně tím číslem... 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 14:36

continuity  Komunikovala jsem jak s bookingem, tak i s konkretnimi poskytovateli ubytovani, ale prevazne jen o tom, kdy zhruba prijedu atd. Jednou po mne ubytovani pozadovalo zalohovou platbu - zaslani na ucet, coz jsem odmitla s tim, ze v podminkach objednavky o zalohove platbe nebylo ani slovo (a prevod na zahranicni ucet by me v te dobe vysel na nekolik stovek). Takze jsme se nakonec domluvili, ze zaplatim az na miste.

Zkusila bych zavolat na infolinku bookingu a poradila se s nimi, na provozovatele maji vetsi paky. Mne teda neprijde uplne nejstastnejsi zasilat maily s podklady k platbe den pred svatky, ale na druhou stranu nevim, kdy jsi pobyt objednavala.

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 17:03

Můj muž dostal k Vánocům od někoho z rodiny knížku Jiná od Koukalové 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 17:12
Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 17:15

stes už jenom chybělo aby dostal Řepku, má rád sportovní knihy, ale ne bulvár.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 17:27

Tak Betty Můj muž ji dostal na jedné sportovní akci zadarmo i s podpisem 

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 17:32

Mohučanka a pak ty prognózy tady, že to nikdo nebude kupovat.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 17:42

Tak Betty Tak to naštuduj a připrav nám výcuc.

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 17:53

Tak Betty hele nezakrikni to

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 21:39

stěžuju si, že tu dnešní novou pohádku nedali na štědrý večer a moc nechápu, proč.

mně se líbila docela dost. a byla vánoční.

edit: a richard autner je teda sakra pěknej chlap...

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 21:47

Jiná Realita to je myslim ta pohádka, o který jsem slyšela mluvit, že slováci maj radši ty tradičnější, oproti čechům, ona je totiž slovenská a že na štědrej den musí bejt ta česká pro českýho diváka, natočená českou televizí. 

Tu novou jsem neviděla, protože popadesátý S čerty nejsou žerty (ale Vetchý )

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 21:54

Jiná Realita Pustili jsme ji úplně náhodou a musím říct, že byla v rámci vánoc jedna z nejlepších.  A s Richardem souhlasím . (v té pohádce)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 22:08

Renusatko já se na nové dívám cíleně :-) jiné letos nemám moc čas sledovat. 

díky ní jsem navíc zjistila, že bebjak natáčí mysteriózní thriller trhlina, to musím vidět 

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 22:11

Jiná Realita Já sledovala jen jedním okem, ale dětem se líbila, dokonce i patnáctka to docela prožívala a fandila hlavnímu hrdinovi!

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 22:14

continuity ak chápem správne, že nemajú tvoju kartu, tak ti asi nič nemožu, raz sme takto "ušli" ked sme ubytovanie uvideli, a nič sa nedialo (malo sa to platit na mieste, bez zadávania karty vopred)

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 22:30

olivieraa dakujem, teraz sme sa s muzom dohodli, ze tam zajtra skusi zavolat, ponukne im storno tisicku ( co je podla mna fer za tych pat dni, co sme im to blokovali a jeden den oneskorenia) a potom uz budeme robit mrtveho chrobaka. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 09:57

continuity no tak to další už je n apováženou, to už arogantní je.

Mutziputzi Garfie Asi jsem nikdy nic předem vyřizovat přes mail nepotřebovala, aspoň se nepamatuju. Ostatně teď už to děláme tak, že na booking si najdu, co se mi líbí, a objednáme to přímo v hotelu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 10:22

Potrefenáhusa A Heřmánek .

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:22

Zina a Dlouhý