brrr jak ten Vetchý, nakazil tě xenofobií![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi Ty jsou divné, to jo, ale tehda je ještě neměl. Za to měl toho kokra, nebo spíš asi kokřici. Tak jsme se vlastně dali do řeči. Psice chodila k našemu stolu, on na ni křičel "Báro, ty kurvo nevěrná!", tak jsem se sebrala a šla ho požádat, aby víc vážil slova, že ve mě vždycky hrkne.
Mutziputzi Jasně, ale kdybys dneska toho polského blba viděla ![]()
barbucha ale prd, měli spolu soud, Pavlík ho označil za kurevníka a prohrál, to je jedno...ale Landa-mi-nevadí?????
Jo jedno?!
Tak jsem měla pravdu, že za tím vězí něco jinýho
Kdepak Pafka, to je vzor objektivity a nestrannosti! ![]()
Landa mi nevadí, pro by měl? Resp. ho neznám, tak se k němu těžko vyjádřím, líbily se mi jen jeho písničky. A Krysař.
barbucha ssssssss
Jiná Realita Ani mi nemluv, vezla jsem adoptivního syna do kina v obchoďáku a hořce litovala, tam 10 minut, ovšem vyzvednutí travalo skoro hodinu, všechny cesty okolo úplně ucpané, navíc jsem musela dovnitř, protože si u mě v autě nechal bundu a nemohla jsem ho tudíž nabrat někde mimo :-/
Jinak ta Bára.. Ta hrála v Tmavom. světě ne? Ja Vetchyho mam rada moc a jsem krome pohadek ochotna koukat na vsechno, kde hraje. Libi se mi všude, ale jako kapitan a trener je nepřekonatelnej. ![]()
stes Jo, byl to ten pes z Tmavomodrého světa. A možná ji říkal Barča, mám pocit, že oficiálně byl ten pes Barcelona.
Je to tu nakažlivý i zprostředkovaně! Jsem na návštěvě u rodičů a našli jsme potravinový moly
Příště se budu bát k někomu vlízt.
coralline Co moli, js chytla tu blechu!
Karja Odstup, satane!
coralline No hele, byla jen jedna, nekde musi byt jeji kamosky!
Jsme teď pár dnů u tchýně a už mě chytá nerv. Celý byt je příšerně prohulený, špinavý, smrdíme děsně. grrr Naštěstí odjíždíme po obědě na Šumavu.
Máme na prázdninách vnuky a během týdne spotřebovali data na internetu. Nemůžeme si je dokoupit protože wifi je na firmu.
A neznám heslo.
Tak jen co mám v mobilu. A heslo klukům neřeknu.![]()
Nechápu jak to stihli, protože jsou celý dopoledne na rybách.
Heslo většinou bývá zespodu na přístroji.
Tak Betty heslo doporučuju změnit a příště nedávat:-) on dnes asi na wifi není nikdo zvyklý data nějak šetřit, prostě stahujem a pouštíme si co chceme a to tak že furt.. mít to doma nějak omezený tak bysme se asi nestačili divit už druhý den:D
Tak Betty jednoduse - videa na youtube
Tak Betty jednoduse - videa na youtube
tak to bylo, plus dosta k vánocům novy mobil a než to tam všechno nastahoval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.