Potrefenáhusa Vetchý je rasista
Magráta Vladimír? Ten mi vždycky přišel asexuální![]()
Potrefenáhusa Vetchý je rasista
Magráta Vladimír? Ten mi vždycky přišel asexuální![]()
Potrefenáhusa Vetchý tyjo, ten se mi líbí až teď, v Pohádkách pro Emu jsem se nemohla vynadívat. Taky jsem včera pozorovala, jak herecký schopnosti současnějších herců jdou pomalu do kopru. V Čertech je to pecka, ti hrajou i očima, všechno dokonale přirozený, emoce autentický. A ten Žito, to by jeden brečel.
Sweet Potato Která byla nová pohádka? To mi utelklo!
Gellnerova Kdybych já věděla jméno, něco jako o Zakletém králi a statečném Martinovi. Slováci.
Sweet Potato nebylo to s tím bradavičnatým mužíkem ve skalách? To jsem viděla konec.
Mutziputzi Vetchy je rasista??
Hele ja se letos tak nasmala pri tisickratvidenejch filmech. Vcera Na samote u lesa, i letos jsem tam videla nove vtipne momenty:-D.
Karja No jasne, muj Pavel to psal![]()
Na samote u lesa je super, to muzu, Vrchni prchni to samy a rasista nerasista, Okresni prebor, to je moje!
Garfie drzim palce s vracenim penez. Ted jsem se do toho trochu zacetla, tak doufam, ze to vsechno dobre dopadne.
continuity Diky, uvidime, komunikace je cila jako noty na buben ;-) ale snad uz booking neco podnika.
Mutziputzi jako Máchal je dobrej no :-)
potřebovala jsem pomeranče. v obchodech je peklo
lidi bourají na parkovištích před markety, řvou tam na sebe, parkují jak idioti přes dvě místa, mám podezření, že jsem cestou potkala několik řidičů pod vlivem, soudě podle toho, jak jeli. ještě, že už jsem doma.
Gellnerova to nataceli v adrspachu a ti nasi 2 chlupati pitomci jim toho muzika malem sezrali jak se ho lekli![]()
Polští řidiči
Vím, že se nemá generalizovat, ale pokud je na dálnici Ostrava Brno nějaký problémový řidič,tak je to skoro vždycky Polák. Tenhle byl teda až na D1 na Vysočině, ale nejdřív jsme se za ním plazili v levém pruhu, pak sjel vpravo, předjela jsem ho a on hned zase do levého pruhu, takže opět stopnul ten štrudl, který tam vzniknul jeho pomalou jízdou. Přitom to byl zrovna kus dálnice se třemi pruhy a dva pravé byly prázdné. Pak ho začali teda předjíždět vpravo.
barbucha hele Sparťan, kamarádšoft s Landou...je potřeba zjišťovat víc?![]()
brrr horší než český řidič už je jen polský
taky mám zkušenost, že jede-li na dálnici hňup, je to polák (jezdím na tahu do polska).
srovnání s německou dálnicí - k nezaplacení :( tam je neomezená rychlost, ale cítila jsem se tam nějak mnohem bezpečněji.
Sparta je mi fuk a Landa mi nevadí, víc bych jen dodala že zrovna Vetchý je veskrze slušnej tvor... Spíš bych si tipla, že s Pafkou nechtěl jít na pivko, von ten tvuj guru je mstivej pomalu jak Zeman ![]()
barbucha ale prd, měli spolu soud, Pavlík ho označil za kurevníka a prohrál, to je jedno...ale Landa-mi-nevadí?????
Mutziputzi Na Vetchého mi nesahej. Po tom, co jsme se před 16 lety spolu opili v hospodě, ho hned vidím v jiných barvách ![]()
brrr už jenom ty žlutý brejle co nosí hele, to nemůže bejt dobrej člověk![]()
Jiná Realita Cesta od rakouských hranic na sever je vždycky mor, Poláci vracející se ať od moře nebo z práce jsou nebezpeční a příšerní řidiči.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.