brrr Nepamatam si Vianoce, kedy by boli pod stromcekom vsetky darceky na prvy pokus :)
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Slivovice v pupiku? To vazne pomaha?
Kdyz jsme v tech stiznostech, stezuju si, ze nemam zdroj na dobrou slivovici! Nevite o necem?
Muze byt i merunkovice.
ja si stezuju na to, ze jste me nakazili vanocni chripkou
snad poprve v zivote mam chripku a jsem uplne hotova! Nemuzete zacit psat o tom, jak je vam dobre a jste zdravi?:)))
Je mi dobre a sem zdrava.![]()
tv já nevím, poradil mi to kolega a zatím jsem to na sebe aplikovala tři noci po sobě na jednu nemoc. po třech nocích jsem mohla normálně fungovat. těžko říct, jestli pomohlo zrovna tohle, ale určitě to neublížilo
až to na sebe zkusím podruhé, tak budu vědět jistě.
každopádně po třech dnech jsem s diagnózou totálně rudý krk ještě nikdy předtím zdravá nebyla.
Jiná Realita Tak to priste vyzkousim. Az sezenu tu slivovici.
Hele, ty by mohla mit nejaky zdroj. Bydlis na Valassku, ze jo?![]()
tv můj zdroj je jedna flaška od našich :D já to nepiju, nesnáším, aplikuji přísně zevně!
tv můj zdroj je jedna flaška od našich :D já to nepiju, nesnáším, aplikuji přísně zevně!
Tak to nebudeme kamosky!
Nee, ja si dam pouze vyjimecne, vlastne posledni roky jen a pouze na svatbach.
Počkej, slivovice do pupku zevně ? Já si tady zpětně dočítám a od začátku to chápu tak, že slivovice do pupku jedině zevnitř!
An.Fial no nekecám, slivovici na vatu, strčit do pupku, ponechat přes noc. současná aplikace vnitřně se samozřejmě nevylučuje ![]()
Jiná Realita Podle me to musi bejt blbost, ale to placebo, ze jo!
Karja já zastávám názor, že i kdyby cokoli bylo placebo, stojí to za to, když to zabere :) včetně homeopatie a klidně třeba léčení dýmem z bramborové natě. jestli to způsobí, že mě nebude bolet v krku, zapálím si tu bramboru doma v obýváku ![]()
No tak já jsem pro každou kravinu a hned to na sobě vyzkouším, dneska jsem lehla, to je taková moje vánoční tradice (čímž splňuju téma vlákna), slivovici nemám, dám tam Alpu a běda vám, jestli ráno nebudu jako rybička.
An.Fial musí to být vysokoprocentní alkohol, tedy údajně :D nevím, kolik má alpa.
(ale berete to všichni s rezervou, žejo? ne že mi tu budete pak všichni nadávat, že to nefunguje! účinek naprosto nezaručen!)
Jiná Realita Na me homeopatika zabiraji, taky jedno jediny kloktadlo, ze jo:-D. Jinak podobnou lecbu dymem z bramborovy nate muzu aplikovat taky. Jednomu nasemu sousedovi tak smrdi komin, ze se neda vetrat. Uz jsem trochu sondovala, protoze jsem z toho byla fakt na nerva, jsem si rikala, ze mu snad nabidnu vodvezeni bordelu do sbernyho dvoru, aby to nemusel palit, ale ma pry nejakej blbej kotel a nizkej komin, je to desny.
Jiná Realita Budeme ti nadavat za spalenou kuzi a skody slivovice:,D. Mimochodem slivovice je vyborna na bolest hlavy, ale jen jeden pabak;-)
Karja ze spálené kůže jsem měla obavu, protože jednou jsem si spálila slivovicí kůži ve výstřihu (obklad
), ale v pupku ok, nevím, jestli to tak má každej, ale já ji mám odolnou, nestalo se nic.
Jiná Realita Mne se taky nic nestane, mam ozkouseno;-)
An.Fial Moje vanocni tradice to bude taky, to je tim, ze muzu jednou za cas vytahnout paty z domu, tak.mi to zazdi nemoc. Vcera jsme mohli jit na vanocni.posezeni s prateli a dneska koncert, no tak za rok no!:-D
No takže jsem pogooglila a o alkoholu v pupíku zevně se na internetech opravdu píše. Prý minimálně 50% alkoholu by mělo být. Alpa má procent 60, no tak uvidíme, uvidíme...
Jsem si z Alpy dlouhá léta dělala srandu, ale za pár týdnů mě zbavila celulitidy, a jestli mě zbaví i té virozy, vyhlásím ji za nápoj roku :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.