Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Maureen
příspěvků moje polička 01. ledna 2019 10:52

No jo,stížnosti stížnosti...člověk je plemeno furt nespokojený..ale jak tady čtu ty příběhy o náhlých úmrtích,o dvou dětech co rázem během čtvrt roku zůstaly jen s babičkou...taky se mi zítra nechce vstávat brzy,ale zase není to prima,ze do té práce musíme jít???Kolik lidí by s námi měnilo...moje kamarádka si včera na snowboardu zlomila nohu a čeká na operaci..tak ta by šla z fleku makat taky a ráda...

Nechci tady vést moudré řeči,ale když už je ten Nový rok,všem vám přeju zdraví,štěstí,ať se všem daří a ať tady můžeme v poho “fňukat”např.nad tím,ze nám vyprodali Emmeline a tak....

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 10:56

Tak Betty Ok. Tak ja si stezuju na kamaradciny kamarady. Vyrazily jsme takhle 30.12. na vylet, samy dve. Po ceste jsme necekane potkaly jejiho kamarada, ktery docela urputne trval na tom, ze nas pohosti u sebe doma. Ok, jenze tihleti Valasi...slivovice, uzene, zname. Nastesti nas cekala jeste hodinova cesta zpet. Ovsem jakmile jsme temer vystrizlively, stavily jsme se k dalsimu jejimu kamaradovi-na caj. Nejlepsi byla hlaska "ani se nebudeme zouvat, stejne hned zase jdeme". Takze jsem domu prisla az 31. dopoledne. Toto se mi opravdu dlouho nestalo.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 10:57

Maureen To jo, je to pohoda! Hodne zdravi vsem!

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 11:00
Reakce na tv:

"ani se nebudeme zouvat, stejne hned zase jdeme"​

super:-)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 11:14
Reakce na Ounz:

A666 díky, no já si říkám, že by nebyl marnej nějakej kurz přímo v německu. Kde člověk prostě bude muset zahovořit..jinak se samozřejmě tu teorii chci naučit co nejvíc, abych prostě dobře rozuměla. 

​Kurz v Německu doporučuju, já se rozmluvila na úrovni A2, to bych v Čechách nikdy nedala..... Navíc je tomu člověk vystavený ve větší míře, takže to do sebe nasává snáz. Jinak my třeba dělali Genitiv (2.pád) až na úrovni B1, předtím jsme se tím absolutně neznepokojovali

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 11:17

A666 no, já jedu úroveň b2, už sem svýho času uměla slušně, ale to mluvení je slabší. A dost sem zapomněla no..právě proto plánuju ten kurz (kromě toho měsíc v Berlíně..to chci prostě  ) 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 11:34

tv  hele, to je zakončení roku, jak má být! Já se kdysi stěhovala do nového bytu v centru a všechny známé pozvala na Den otevřených dveří na Silvestra. Protočilo se tam postupně asi 60 lidí cestou na/z večírku, první přišel v devět ráno, poslední odešel druhý den dopoledne, byla to super jízda a všichni na to vzpomínají jako na top akci :-) Ale nevím, jestli bych to ještě zvládla...

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 11:43

tv To je super .

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 11:43
Reakce na Ounz:

A666 no, já jedu úroveň b2, už sem svýho času uměla slušně, ale to mluvení je slabší. A dost sem zapomněla no..právě proto plánuju ten kurz (kromě toho měsíc v Berlíně..to chci prostě  ) 

Já se zrovna chystám na certifikát z B2, takže chápu. Ono jestli jde jen o osvěžení, tak myslím, že ten pobyt fakt pomůže hodně

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 11:50

A666 přeju štěstí u certifikátu b2! 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 11:58

Garfie Ja jsem takove parby absolvovala naposledy pred detma. Jako vubec jsem to necekala. Co me trochu desi, je to mnozstvi alkoholu. Nicmene jsem pila "jen" slivovici a hodne nealka, navic jsme toho hodne pochodili po venku. Ale tu svou kamaradku jsem musela odvest az domu. Predtim asi hodinu spala na zachode, bylo ji hrozne spatne. No jak zamlada. Ale musela jsem ji lapnout a pustila jsem ji az pred jejima dverma. Takova ja jsem pritelkyne! A protoze mi ten nas vecirek tak nahle prerusila a noc byla jeste mlada, nebyla jsem lina se vratit, nenene. A ze to byla sakra daleko!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 12:11
Reakce na Karja:

Maureen To jo, je to pohoda! Hodne zdravi vsem!

Díky a taky přeju všechno nejlepší. :) 

​Tady je vidět, jak se s přibývajícím věkem a zkušenostmi člověk navrací od těch rádoby vtipných a třeskutě originálních přání k prostému: hodně zdraví. A nebere to jako prázdnou frázi :)

Já jsem celou noc v hodinových intervalech vstávala k nemocnému děcku, které poté nad ránem poblilo celou naši manželskou postel a manžel vztekle odešel spát do jiného patra, protože ho namíchlo, že chci v noci převlíkat postele a nemůže to počkat do rána, až bude vyspaný. Ale malé je trochu líp, což je to nejdůležitější. :) 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 12:13

tv  Super náhodou, fakt! 

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 12:34

Maureen Presne tak. Ja se do prace treba tesim. A vyprodany boty me zas tak netankujou, mam jich dost.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 12:36

Garfie Jo, vylozene introvert, 60 lidi na kolaudaci!:-D

tv Dobry!

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 12:42

tv  ale to je bezvadný. Neplánovaně, přeju ti to.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 12:49

Karja  Ty si!! Ale oni nepřišli všichni najedou, rozprostřeně během 24 hodin-a ani jsem je nečekala všechny, každý se furt vyptával, jak daleko jsem s rekonstrukcí, tak jsem to tak kulantně vyřešila... (ovšem Nový rok mě přistihl s vyžranou ledničkou a asi deseti kily cizího vánočního cukroví...)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 14:12
Reakce na Karja:

Garfie Jo, vylozene introvert, 60 lidi na kolaudaci!:-D

tv Dobry!

​No to ma presne napadlo .  Tu su vsetci introverti ale v skutocnosti okolo neho ani nesli 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 18:24
Reakce na Tak Betty:

Napište prosím někdo něco veselejsiho, i když vím, že jsme ve stiznostech.

​Ja si stezuju, ze jsem vcera z nakupu donesla lahev sherry, neb jsem potrebovala k vareni. Pritel se zajimal, co to je - nikdy to predtim nevidel. A jestli pry muze ochutnat. Tak jsme to otevreli a ochutnavali - az jsme to cele vychlastali. A protoze oba houby snesem (ja protoze kvuli rodinnym sklonum k alkoholismu v podstate nepiju, a pritel kvuli lekum), tak jsme vytuhli s Chicem na gauci, ac jsme se meli vypravovat na koncert v mistni alternativni kavarne. Pritel jeste poslednich sil zaseptal, ze bychom si tedy aspon mohli pustit nejaky film? Tak jsme pustili Pana prstenu - a usnuli jeste driv nez se hobiti vypravili na cestu. 

Timto si tedy stezuju na to, ze a) jsem stara dama, kterou porazi pul flasky sherry, b) nezbylo mi zadne sherry do rybi polevky, takze nemuzu varit, c) pritel remca, ze prisel o zivotni prilezitost videt "drag queens" (soucasti toho koncertu mela byt travesti show, jestli se tomu u nas porad tak rika).

Jedinej, kdo si na nic nestezuje, je Chico. Ten byl rad, ze jsme s nim zustali doma 

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 18:41
Reakce na MP Marge:

a usnuli jeste driv nez se hobiti vypravili na cestu..

fakt rozesmalo.. by se to mohlo pouzivat jako ustalene rceni...