Nezřízeně závidím! Hodlala jsem celýho Silvestra prospat a pokaždý, ledva jsem upadla do mrákot, začala střelba
Celkem přesně jsem pochopila princip mučení odepíráním spánku
a před půlnocí to vzdala a potupně vylezla. Ach jo. Chyba byla asi v tom, že jsem neměla sherry? ![]()
Stěžovací vlákno
Stezuju si, ze uz se deset dni kuryruju z nachlazeni a je mi spis hur. Urcite je to tim, ze jsem podcenila tu vodku do pupiku a taky si nedala sherry!
MP Marge
Nezřízeně závidím! Hodlala jsem celýho Silvestra prospat a pokaždý, ledva jsem upadla do mrákot, začala střelba
Celkem přesně jsem pochopila princip mučení odepíráním spánku
a před půlnocí to vzdala a potupně vylezla. Ach jo. Chyba byla asi v tom, že jsem neměla sherry?
Rozhodne! Sherry muzu vrele doporucit ![]()
fakt rozesmalo.. by se to mohlo pouzivat jako ustalene rceni...
Tak to muzeme zkusit zavest ![]()
barbucha , anebo portské!
to nemyslí vážně už tohle???
https://www.lidovky.cz/lide/viewegh-mate-slovo-jilkova-a-zacpa-versus-prujem.A181227_183517_lide_ceh
Mutziputzi já jsem to ani nedokázala dočíst... :-(
Stezuju si ze si doma uz od zacatku prosince predavame nejaky moribundus a muz jako zrejmy prenasec odmita jit k doktorovi!
Tak tady je jeden takovej povedenej mamlas
to nemyslí vážně už tohle???
https://www.lidovky.cz/lide/viewegh-mate-slovo-jilkova-a-zacpa-versus-prujem.A181227_183517_lide_ceh
Neblbni, to má bejt jako legrace ![]()
Mamlas se patrně domnívá, že na jeho prdel je zvědavej celej národ.
mamlase jsem nedavno potkala na jedne akci, oduly, sulcovity, vypada priserne.
jinx ja ho videla pred dvema lety v cechach, na akci byl jakoze vtipnej a pak se strasne vozral a placal, bylo to cely dost trapny....
Mamlas se patrně domnívá, že na jeho prdel je zvědavej celej národ.
A přitom si z něj celej národ dělá prd.el ![]()
Ano, mamlase jsem potkala v Praze a malem ho nepoznala. Ale ten jeho Taxik byl dobrej, no obcas si na nej hrajem, kdyz vezu kamarady:-D:-D
V Taxíku byl dobrej ![]()
Jinak mi to připomnělo jedinou světlou silvestrovskou chvilku - když jsem z balkonu sledovala místní pyromany... tak podobnej mamlas nějak blbě nakladl ty dělbuchy, který ho potom zle pohonily po celý ulici
Jeho zoufalý kličkování mě smířilo s celou tou novoroční estrádou ![]()
vyskakujou mi tu reklamy na seniorskou seznamku - ale já nikde nic v tý souvislosti nevyhledávala, ani myšlenkou o to nezavadila! ![]()
Potkejte zralé partnery
Štěstí je budování společných vzpomínek s někým, koho milujete.
Vaše love story začíná zde academic-singles.cz
RoSa mně na facebooku taky. "Seznamte se s někým zvláštním dnes. Seznamte se s jedinými muži v blízkosti vás. Připojte se k našemu webu pro seniory." ten strojový překlad je kouzelný...
Hele nebuď škrt a dej tip na nějakýho devadesátiletýho. S jeho šrajtoflí mu vybuduju vzpomínky, až mu budou voči přecházet! ![]()
RoSa
Hele nebuď škrt a dej tip na nějakýho devadesátiletýho. S jeho šrajtoflí mu vybuduju vzpomínky, až mu budou voči přecházet!
![]()
Kdo si tady stěžoval na AboutYou? Přidávám se do týmu! Ty lemry mi poslaly mail už před koncem roku, že moje emmeliny předalili PPL a že ve čtvrtek dorazí. Protože na PPL se balík tvářil, že je pořád ve svozovém depu, tak jsem tam zavolala, jestli jako už. A zjistila jsem, že AboutYou předalo zásilku jen virtuálně.
Jsou to pěkné mrchy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.