brrr jojo, to se deje leckde.. ja se hadala o zbozi s Allsaints, vytvorili zasilku u DHL, ale uz ji nikdy nepredali. Ale kdyz uznali chybu, tak mi tuhle cast objednavky nejen dodali, ale zaroven vyrefundovali..! ![]()
Stěžovací vlákno
Pavlena Už jsem mluvila i s AboutYou, snad je to na cestě z Německa sem a prý pondělí nebo úterý. Chápu, že toho mají dost, ale to nemůžou napsat rovnou a ne se tvářit, že je všechno poslané?
brrr tohle taky nechapu....prece kazdeho spis vytoci lhani nez kdyz napisou pravdu.
Urcite je prijemnejsi napr.nestihli jsme dorucit nez nedoruceno nikdo nezastizen a clovek cely den drepi doma.....![]()
ztechto duvodu si fakt objednavam naprosto minimalne,to neni na moje nervy.![]()
brrr Ne že bych chtěla Aboutyou hájit, ale u mě byl problém to, že vytvořili zásilku, k objednávce se přiřadilo track číslo a tím se ze strany obchodu zdálo vše v pořádku. Ale neproběhlo vyzvednutí, což bylo patrné jen ze stránek přepravce. Chvíli jsem si s nimi o tom dopisovala a asi opravdu nechápali, kde je problém, než že by kecali..
No a vykompenzovali, takže cajk.. Držím pěsti, ať to také dopadne ke spokojenosti.
Tak vono to funguje tak, že ve chvíli, kdy se vytvoří "odesilaci nálepka" , se balíček dostane do systému dopravce a taky už má přidělené trasovací cislo, i když fyzicky leží furt u prodejce. Nálepky tvoří a na balíčky lepi prodejce, dopravce si to převezme už komplet připravené. Zároveň taky nejspíš v tu chvíli automaticky v systému prodejce přejde zásilka do stavu "předáno k dopravě /odeslano" V tomhle predvanocnim/povánočním objemu to asi holt trvá dyl.
Edit: vono taky záleží, jak to kdo má naprogramovany, třeba Zásilkovna po zadání balíčku do systému hlásí "prodejce předal údaje o zásilce, čekáme na dodání obchodem" , dpd to má trochu podobne. Po té, co balíček převezmou, se status změní na "na cestě /in tranzit" a teprve v tu chvíli ho má v rukou dopravce a začíná cesta k zákazníkovi. Eobuv na to třeba výslovně upozorňuje, že tato prodleva může trvat až 2 dny.
Stěžuju si na tohle zimní období, které nesnáším. A na sebe, nic mě nebaví, nemám energii, tiše chátrám ... právě jsem přišila poutko k ručníku sešívačkou ![]()
Kokoska hej, hej, psychoterapeuti teraz kešujú, to je také obdobie, hovor si, je to normálne, je to normálne, je to normálne....
Dík za pochopení, ale manžel se občas tak divně koukne ... jestli by si neměl zajít na terapii? ![]()
Kokoska to poutko![]()
ale potlapkávám, taky jsem nějaká zpruzelá
omlouvám se, ale ![]()
i když měla jsem kolegu, který si v práci občas sešívačkou sešil díru na patě
a jo, byl to ajťák...
Kokoska taky tohle obdobi vetsinou moc nemusim, vanoce pryc, do jara daleko, do prace i z prace za tmy, vecne ledove nohy, za tmy se mi vecer uz nechce jit si zabehat, nic. Ale popravde-mnohem hur jsem jsem snasela letosni leto. V praci to bylo bez klimatizace silene, v kancelari 30 stupnu, venku prach, rozpalena dlazba a to desive slunce...ja byla uplne groggy, jsem se akorat dovlekla domu a ani jsem se nevykopala vzit syna nekam ven.mela jsem vylozene depku. Ted jsem naopak docela dobre nalozena:zrovna se valim s cajem a knihou na gauci a je to tak v poradku;)
Gatita Kokoska no já si teď uvědomila, že se mi ten rok nějak smrsknul do fází "hlavně přežít to strašný vedro a vstát z gauče" a "dožít se konce zimy a vstát z gauče" - jaro a podzim jsou hrozně krátký a navíc, u nás co včera nasněžilo dnes zas roztálo (miluju sníh protože prosvětluje tu hnusnou tmu![]()
prďola IT prostor je manželova pracovna, tam nesmím ani moc uklízet. I když jsem teda viděla mnohem horší doupata.
Gatita viktorka_od splavu horké léto je únavné, ale aspoň se dá vlézt do vířivky a je dlouho vidět. Nynější krátké dny , když navíc nesvítí slunce a sníh roztál , to mi fakt vadí. Když o tom přemýšlím, asi je pro mě nejhorší právě ten nedostatek světla, i v létě mi pošmourno vadi vic než horké slunce
moora njn, když hledat brejle a jehlu a nit se mi nechtělo, úpadek, no.
Dík za pochopení, ale manžel se občas tak divně koukne ... jestli by si neměl zajít na terapii?
s ohľadom na kolegov v praxi odporúčam ![]()
na zimní splín doporučuju metr sněhu, jako máme u nás.
a nebydlet v bytě, kde není třeba nic dělat.
já už tři dny a noci v kuse prohazuju a na splín prostě nemám čas
zrovna jsem se vrátila, masakr. tři hodiny v kuse. strašně mě bolí vzadu záda, a nejsem si jistá, jestli je to od ledvin, nebo od páteře.
Jiná Realita metr sněhu by fungoval, i když zcela jistě z jiného důvodu. proč si na to nepořídíš mechanizaci?
viktorka_od splavu protože by neměla jak jezdit, není to rovina, ale postupně klesající terén, tu schod, tam schod, dvoje schodiště. navíc by nestačil jen takový fukar, co to přehazuje, ale muselo by to být něco, co sníh naloží a odveze na určené místo.
Jiná Realita Mne to nepomaha a to prohazuju a jeste topim v klasickejch kamnech a mam stejny pocity jak Kokoska. Vlastne jen cekam na jaro:-D
i když měla jsem kolegu, který si v práci občas sešívačkou sešil díru na patě
a jo, byl to ajťák...
Jsem se dost vyděsila. Ale asi jakože na ponožce? ![]()
Jiná Realita tak to je peklo:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.