Luna hrozný a drželo asi 3 dny i přes rejžák
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa pro takhle eden od cacharel. musela jsem dát sako do čistírny, svetr vyprat a z ruky jsem ho cítila ještě dva dny, i přes intenzivní mytí. puch tlejícího hřbitova ![]()
Jiná Realita jo, ten hřbitov a hnijící kytky v edenu cítím taky!
Potrefenáhusa a na papírku to byla tak božská vůně. nádherná.
Vsem marodum s antibiotikama preju hodne sily a trpelivosti lezet! (A doporucuju nezapomenout na probiotika, at to pro telo neni uplny nuklearni holokaust.)
Potrefenáhusa jezis, Kenzo vlci mak jsem kdysi dostala a nedokazala vubec pouzivat. Na mne to smrdelo jak nejaka mast, ktera se v minulosti vyrabela (indulona ne, ale neco podobneho).
Potrefenáhusa Ale flakón (Kenzo) se mi vždycky líbil.
Potrefenáhusa Jiná Realita jojo, Eden, to je síla! Tu má myslím ráda razorblade , mně stačilo přičuchnout a nikdy víc!
Krehutka hlásím, že mám (probiotika)
Catherinne spravne ![]()
Ženský, prosím vás, nelejte na sebe ty parfémy po kýblech, je to děs. Dnes jsem si musela v metru přesednout.
Tak jezdi taxíkem, fifleno! Nebo oblíbenou tramvajovou linkou houmlesáků - ještě budeš prosit, aby sis mohla přičuchnout k navoněný šále!
barbucha Fiflena je spíš ta politá parfém, ne? Mně je z přehnané vůně stejně na blití jako ze smradu houmlesáka. A taxíky jsou úplně nejhorší, tam mají všichni ty smradlavý stromečky, tam úplně cítím, jak mi to leptá sliznice ![]()
A když jdeš pěšky tak zas smrděj auta, ne?
Kup si roušku!
Já teda nic horšího než uleželýho houmlesáka neznám a nakonec ani znát nechci.
Pinot Noir Soucítím, teď asi ty vůně/smrady vnímáš trochu intenzivněji.
barbucha Auta mi nesmrdí, jsem odjakživa ropák ![]()
Pinot Noir
mne ty intenzivni umele vune taky vadi, mne je to schopne rozjet i migrenu, kdyz se to prezene. jako 15 minut v tom taxiku se stromeckem vydrzim, ale kdyz muzu, rada se tomu vyhnu. interierove vune, vonne svicky a tak podobne, to vubec nemuzu mit, obvykle vetram i vuni z peceni. jednou jsme malem umrela, kdyz jsem dala do vanilkovych rohlicku jenom vanilkovy cukr. ze budou jako lepsi. maximalne si u nemoci nakapu do vody tea tree oil.
a jeste si prihodim, obcas potkam hrozne navodenou damu v bazenu. nad tou vodou se to nejak lepe siri - taky hruza, jeste ze dycham hlavne pusou.
continuity Jo, přesně, nad hladinou ta vůně strašně dlouho vydrží viset. Domov bych někdy ráda něčím provoněla, ale že všeho mě rozbolí hlava a škrábe v krku. Postupně jsem všechny lampičky a svíčky a olejíčky vyhodila. Vůně z pečení cukroví mi taky po čase začne vadit. Ale pečené maso mi kupodivu vůbec nevadí ![]()
Kokoska jo, eden je moje stalice uz 15 let. Nepouzivam ki teda uz tak jak driv, ale parkrat za rok si ji uziju. Navaluje se mi z ni v lete, to se nesnese s mym potem
continuity Stromečky jsou ultimátní zlo.
Pinot Noir Já ti rozumím, moje ségra má zálibu v takových těch vonných svíčkách-a i když kupuje vůně, které mám fakt ráda, kdykoli k ní přijdu, už od dveří křičím, zhasni to, je to děsně intenzivní, zatímco ona to vůbec necítí. Tem citlivý čich je fakt prokletí, nedávno jsem vlezla do tramvaje a říkám "ježiš, můj první kluk!" Vůbec nevím co používal, ale bylo to tam a 20 let (ehm, asi víc) jsem tu vůni necítila.
maximalne si u nemoci nakapu do vody tea tree oil.
Já si kapu eukalyptus. Zrovna teď to mám doma na topení, protože mám trochu nějakou rýmičku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.