Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 16:07

Voňavé stromečky a svíčky, to je pro mě za trest. Jediné, co jsem snesla, je nějaký vonný vosk jablko-skořice, ale ono se to má asi nějak nahřívat a já to mám jen položené v pootevřené krabičce.

Garfie čichové vzpomínky mám taky, funguje to i naopak - vybavím si nějakou situaci a úplně cítím, jak to tehdy vonělo, třeba ubabičky nebo doma o vánocích. Pachy si moc nepamatuju, zvláštní.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 16:08

Pinot Noir k vuni masa. Muz vleze do kuchyne: je to tady hezky voni! A jde rovnou otevrit okno  ja treba nemuzu spat v mistnosti kde voni chleba, mam pak rano priserny hlad, kolikrat me to vzbudi i v noci... kdyz uz spim nekde, kde mam chkeb v te same mistnosti, tak to zaviram do skrinky.

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 16:17
Reakce na continuity:

Pinot Noir k vuni masa. Muz vleze do kuchyne: je to tady hezky voni! A jde rovnou otevrit okno 

prosim muzu si ho pujcovat?;-)

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 16:18

bergamotovej EO

z vosků a svíček mě často bolí hlava, ale ty esenciální oleje mi přijdou zcela neškodný

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 16:28

Stěžuju si na DM. Kupuju dost věcí od jejich privátních značek. Nedávno jsem po dlouhodobé spokojenosti přestala kupovat kosmetický tampony. Najednou je to šunt, kterej se cuckovatí a trhá. A teď jsem zjistila, že nový balení pracího gelu má 1,1 l, zatímco starý mělo 1,5 l. Co bude další?

Mně by míň vadilo, kdyby to zdražili, než tohle skrytý šizení

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 17:18

viktorka_od splavu klidne, ale davej pozor, co si prejes.  on ma v praci bezne 15-18 stupnu a beha tam v triku, doma se furt pretahujeme o kohoutek od topeni, pro nej je 22 C horni hranice preziti. 

Offline Sweet Potato
40383 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 17:19

viktorka_od splavu Proč? Protože mu voní maso nebo protože větrá? Ani jedno mi nepřijde u chlapa nic neobvyklého.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 17:25

Catherinne Tak at brzo zaberou, tchani jsou nemocni dele nez ja, uz snad pres mesic, takova ,,vracejici se viroza,, uz sli konecne k doktorovi, dostali ATB, no tak je maj vystaveny na polici a nevedej, jestli je brat, kdyz jsou skodlivy...ale mne po ATB bylo fakt za tri dny lip, uz mam jen kasel jako silnej kurak, toho se zbavim snad az na jare;-)

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 17:56

prosim muzu si ho pujcovat?;-)

​Za večeři ti taky klidně přijedu vyvětrat

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 18:16

Karja tak tajně doufám, že v pondělí budu jako rybička...Ano, ano, vím, že nespěchat, ale co s tím plným diářem...

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 18:19

Potrefenáhusa Hlásím se do klubu Chloe, mám ji ráda hlavně na jaře, dva střiky do vlasů mně bohatě stačí.

Jaký bergamotový olejíček prosím kupuješ?

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 18:26

Jiná Realita Zkoušela jsem si tričko S.Oliver, měla jsem dvě velikosti 36 a 38 a vypadalo to, že 36 je mi volnější než 38. A taky že jo. Když jsem je přiložila na sebe tak to papírově menší bylo ve skutečnosti větší.

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 18:57

Dneska jsem byla na kontrole s kyčlí. takže opravdu ta bursitida. zaléčení, které jsem začala před Vánocema mo absolutně nepomohlo.

Doktor mě znovu prohlédl, pomačkal kyčel a že prý to znovu obstříkneme.. Sestra: Kterou..? Doktor: Tu velkou!  Neležet na lehátku, ležela bych asi už na zemi. A to nejpříšernější mě teprve čekalo. Nevím, jestli jsme si někdo užil obstřik do kyčle, ale já skučel (i zařvala dvakrát) bolestí. Úplně zpocená zelená jak sedma. Sestřička mě chlácholila, že je to prý normální, at sedím a koukám přímo před sebe, že občas lidi po tom omdlévají. Takže jsem pila vodu a pomalu zkoušela, kdy se už zase udržím na nohou.

Už nechci nikdy víc   ted mám nové léky, mast, čeká mě uzv.. Já snad budu raději už navždy kulhat, než další obstřik. Ale už mě z té neustálé bolesti hrabe. zrovna ted bych si tu nohu snad radši nechala uříznout. V kyčli. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 21:10

Grrrrrr! Koupila jsem postel, rošt a matraci - postel a rošt dorazily, ale matraci zapomněl přepravce ve skladu!! Aaaaaah a bude až v pondělí Ještě, že má stejner rozměr jako stará, jinak nevim, na čem bych spala. Akorát jsem pro tu starou měla dneska odvoz, teď mi tu bude zaclánět nevim, jak dlouho!

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 22:08

Garfie Ha, to je dobry! Ja prisla jednou do sauny a nekdo vonel famozne, presne jak jeden italoamik se kterym jsem kdysi chodila. Se rozplyvam a pak rika, ze prej Old Spice. Se picnu, ten muj byvalj byl teda extra tradicionalista 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 22:10

0zero7  Prej Old Spice...jo, ale myslím, že v mým případě to mohlo být taky něco takovýho.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 22:13

Potrefenáhusa Bergamotovej olej me tez zajima, muzu to pridat do nejakej vune?? Jako myslim tedka parfem, nebo smichat na kuzi? Bergamot miluju a posledni co jsem zkousela LeLabo na me prd vydrzi.

Garfie no, taky jsem se pobavila, on byl teda fakt CHLAP s velkym Ch, vonelo to na nem uzasne! 

49353 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 22:15
Reakce na Sweet Potato:

viktorka_od splavu Proč? Protože mu voní maso nebo protože větrá? Ani jedno mi nepřijde u chlapa nic neobvyklého.

​maso voní snad každýmu na tom nevidím nic extra, ale zatím deset z deseti chlapů větrání nerado:D

continuity u nás je termostat na předpisových 21,5 stupně a žádné přetahování nehrozí, to je prostě dané:D neodvážila bych se protestovat hlavně teda můžu se oblíknout, mně to takhle vyhovuje. mnohem hůř snáším ty typy co vyžadují chodit doma v trenclích byť venku mrzne až praští.. mně se v tom blbě dýchá a považuju to trochu za rozmařilost (ehm:D

ale právě mám ráda čerstvý vzduch a nerada ty připomínky "nevotvírej furt, tahne" - musím ale říct že muž je tolerantní zrovna jako já a už po těch letech skoro vůbec nefrflá:P

49353 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 22:18

Dadoo a jaký máš CRP/sedimentaci? jsem zažila na vedlejší kůži silnej zánět v kyčli s hroznýma bolestma co do tří dnů uplně ustal po antibiotikách

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 22:19

Garfie Jo a svicky muzu, ale nesmi to bejt takova ta skorice ala drogerka, nebo letni louky nebo co to prodavaj, tady je Bath and Body works a ti v tech desnejch jedou ve velky, strasny. to uplne vidis i skrz ten obal... jak ot vsechno cpi sladce..

mam rada nevtiravy vune, a hlavne to nesmi vonet jak zadny jidlo!!! Ted mam jednu kozenou a jednu ostrovni se soli a fajn, v zasobe dalsi, uz se tesim.