viktorka_od splavu Hele to netuším. To mi ortoped nedělal. Ale jsem připravená, pokud to bude pořád tak bolet, vyrazit v pondělí k praktické a vezmu si snad i neschopenku. V nejblbější čas.. pololetí. Ale už fakt nemůžu. ![]()
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa JO a pripomela jsi mi Kenzo pour Homme, ten jsem nosila snad v 18, super byl, ze bych zakoupila zas...
Černá kočka 0zero7 buď nobilis tilia nebo botanicus
já to teda dávám do aromalampy do vody pár kapek, na sebe leju Guerlain Bergamote Calabria ![]()
0zero7 já měla moc ráda dámský Kenzo Indigo, mělo i krásnej název, i krasnej flakon, ale už myslim taky skončilo.
Potrefenáhusa no ten mam, ale taky na me moc nevydrzi. Nevydrzi teda obecne, lepsi je Dior Pondichery.
A ted teda mam Santal LeLabo, ten drzi a je prijemnej moc. Ale fakt bych chtela nejakej bergamot dobrej! Treba nekdo poradi.
0zero7 nevydrží, na mě taky ne :-(
0zero7 hmm shalimar edt. jenže bergamot podle Husy je takovej ten anglickej ranní čaj a to vůbec, to mi teda nevoní ani kapku, mi to přijdou dvě různý věci. tak nevim jak to máš ty.
zatím deset z deseti chlapů větrání nerado:D
ty jo, tak já znám samý větrače, asi proto, že sama zimu nesnáším a jsem v zimě ochotná větrat jen těsně před odchodem pryč
viktorka_od splavu shalimar mi hrozně smrdí, bergamot z něj vůbec necítím.
Potrefenáhusa já mám teplo ráda, ale uplně strašně nesnáším vydýchanej vzduch, natož z vaření.. (proto "vůně masa+otevřít okno"=
:D
a kterej shalimar? edp je víc sladkej a lahodnej, edt je i na mě trochu moc.. uplně nevím jak to nazvat, takový typický aroma.. ale prostě s tím čajem to nemá nic
viktorka_od splavu Me Shalimar taky nevoni, ja mam bergamot neco jako cernej caj a hodne citronu (ale nemichat!) Nesmi to bejt sladky.
... Ale fakt bych chtela nejakej bergamot dobrej! Treba nekdo poradi.
zkoušela jsi Velvet Bergamot (D&G)? teda je pánský, ale komu by to vadilo, že? ![]()
prďola no to ani nevim ze existuje, omrknu, dik.
Pansky osim porad, to me nerozhazi vubec, naopak, vyhoda!!!
0zero7 Já měla tohle....a ok. Ještě mají s bergamotem i dámskou, ale tam je i frézie a to je sladký. 
Potrefenáhusa já mám teplo ráda, ale uplně strašně nesnáším vydýchanej vzduch, natož z vaření.. (proto "vůně masa+otevřít okno"=
:D
a kterej shalimar? edp je víc sladkej a lahodnej, edt je i na mě trochu moc.. uplně nevím jak to nazvat, takový typický aroma.. ale prostě s tím čajem to nemá nic
jako typický aroma bergamotu? Tak je to citrus, já to znám krom earl greye jen jako esenciální olej a to mi přijde stejný jako je přidaný k čaji
shalimar nevim, kterej to byl, mně to přijde jako taková ta vůně starých paní (čimž tě vůbec nechci urazit, ale hodně mi to nevoní, nejspíš pačuli s jasmínem, já v tom ten bergamot právě necítím ani náznakem)
Potrefenáhusa shalimar sem si taky jednou někde čichla, když se tu o něm pořád bájí, děsnej smrádek..
Rozbila se mi pracka! Je v zaruce snad, ale stejne je to voser, kde mam od toho ucet a ty papiry.....Grrrrr Snad nikoho nenakazim.
Potrefenáhusa Ounz Shalimar v lete
(ale jdou na nej desne vosy
)
Lamicka já věřím, že to na někom a někomu voní. Mně to teda taky připomínalo starší pani..ale vosy teda, to nechceš!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.