Karja ja bych chtela nakazit - tu svou nemam rada
Stěžovací vlákno
Karja mne sa pred pár dňami...myslíš, že sa to tu šíri aj bez toho, aby som niečo spomenula
?
slniecko v tom pripade to mate blbe - ja mela uraz a schvalne to sem nepsala
slniecko No moment, kdy? Já řeším rozbitou pračku (naštěstí ne moji) od středy!![]()
Candance Hele, ja mela pracky dve, asi tak pred trema mesici jsem se rozhodla je vymenit a byla to zrejme chyba! Tu predtim jsem mela radsi, ale tahle je trikrat tak drazsi a hlavne trikrat novejsi. Potvora, potvora!!!!
slniecko Ne, jakmile se mi rozbila, vzpomnela jsem si naSweet Potato , ze to sem dovlekla ona!!!
Karja No moment, já to sem nepsala!
Že by to bylo mezidruhové a tvá pračka to chytla od mého vysavače?![]()
0zero7
Bergamot... můžeš zkusit tenhle - Jo Malone většinou má ty složky v názvu dost čitelný, t.j. splňuje, co slibuje
U Guerlainů s bergamotem pracujou dost, ale jak tam perou tu vanilku, je to vždycky ve finále sladký...
Dikes, mrknu jestli nemaj nekde. Bergamot je pry i prvi slozka L'Instant, coz je moje oblibena - citit to jde, ale jen hned na zacatku, pac to prejde prave do te sladsi polohy, u toho mi to teda nevadi, nekriticky ho mam rada uz x let pac mi to kazdej chvali a ma vybornou vydrz.
Sweet Potato Tak nekdo tu psal, ze dcera zavrela pracku bez zavreneho bubnu, nevim presne kdo, takhle dopodrobna zaznamy nemam!
Karja Tak to mám alibi, jednak nemáme buben, jednak dcery v tomto směru iniciativou neoplývají.
Ounz muz rika kostelni vune s vanilkou, pricemz mitsouko je jen kostelni zatuchlina ![]()
Sweet Potato Tak nekdo tu psal, ze dcera zavrela pracku bez zavreneho bubnu, nevim presne kdo, takhle dopodrobna zaznamy nemam!
šišmarjá, tak som to sem predsa len písala, teraz mám na svedomí ďalšie 3 pračky ![]()
účtenky neprijímam ![]()
slniecko No a ja si to na pul doprany pradlo dala k mame a ta jeji pracka tak divne hrkala. Takze kdyz tu zitra nebudu, tak jsou to 4 pracky a 1 lidsky zivot, dobre vite, ze moje mama je vostra! Dodneska mi pripomina asi dva centimetry urazenyho ouska u termohrnce, na kterej jsem ji pak dala 1000,-! A stejne ma furt ten starej a jakmile jsou knedliky, tak o tom melduje.
Karja To mi připomíná babičku, když mi bylo asi 6, ztratila jsem jí háček na háčkování a musela jsem ho asi 3 dny hledat, a když jsme ho nenašla, tak jsem jí ho musela z kapesnýho koupit a dát a ona pak ten původní po prázdninách našla a nechala si oba. Háčků měla pochopitelně plnou tašku.
Zina V šesti už jsi měla kapesné? Ty ses měla.
já v šesti ne, ale od první třídy ano. 1 korunu týdně :-))
Karja ja bych chtela nakazit - tu svou nemam rada
Teď se tady řežu nahlas, protože vedle ve vlákně se řeší vulvy, vagíny a pipinky a přepnu sem a tohle je první, co čtu...
.
Sweet Potato moora já měla od první třídy celých 5 Kčs týdně:-) akorát se to moc často nevalorizovalo bohužel
999 kde kde, at tam bezim!!??
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.