barbucha b) je správně. ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge
No v krátkosti jsem jen popsala můj aktuální pocit
![]()
Jinak můžu ve skuhrání klidně pokračovat - ježci sice zmizeli, zato se však objevily návaly, pravidelně střídající záchvaty zimnice: natáhnout župan a přidat topení... servat župan a votevřít vokno... drkotat zuby a za pět minut hnát do sprchy... to je klid na lůžku jak vyšitej!
Tak ja teda pokracuju v potlapkavani ![]()
Ounz konkrétní důvod je ta cerstve vytrena kuchyň!!!!
Potrefenáhusa jo tak! ![]()
Mám rada sned a zimu, ale čo je moc, to je moc. Ráno som zas pomaly hladala auto pod snehom. Odhádžem, pomaly sa prebrodím autom do mesta, kde su hádam ete horšie udržiavané cesty ako u nás. Som zvedavá, ako sa dostanem poobede domov, stále padá. ![]()
já mám problém - z odhazování sněhu mě začala bolet obě kolena. uprostřed kolena to bodavě píchá :/ přestalo to, když po nástupu mrazů začalo mrznout, včera jsem házela, už večer jsem to cítila, dnes to bolí jak blázen a venku mezitím napadlo tak 12 cm a bude padat asi do pozdního odpoledne rychlostí až dva cm za hodinu. nevím, co si počnu.
Jiná Realita tak to máš blbé, u nás odhadzuju chlapi
Ja len ráno kedže idem posledná a to čo mi muž odhodil o piatej ráno, už bolo zapadané.
Včera ráno som pozerala z okna, ako pred každou bránou jeden chlap s lopatou odhadzoval a medzitým na seba pokrikovali,potom zaliezli do garáže kde určite nemali uvarený teplý čaj ![]()
Potom doma zas rozoberali ako by sa im tá freza hodila a že ju asi idu kupit..... maju o zábavu postarané
Ale keby som mala byt na to sama, tak ma vykotí. V tom ta obdivujem a najradšej by som ti tam posla nejakú brigádu. To fakt tam nemáš nikoho čo by ti pomohol?
Janulik03 Fréza je super. Ségra taky bydlí v kraji bohatém na sníh a frézu pořídili hned druhou zimu. Dost jim ulehčuje život.
Jiná Realita - lituji, koupit tu frézu nebo nějakého šikovného souseda s frézou, nebyl by ? U nás na jihu ani vločka. A protože taky odhazuji, tak jsem předloni odkoukala od chlapů, že odházet jen úzkou cestičku, koleje pro auto.
Janulik03 Tak dnes asi poprvé za celou zimu napadlo víc sněhu i v Brně přes noc. Taky pořád padá. 15 cm pro Brno je značná kalamita, takže po hodině a půl mi přivezl manžel zpátky syna, že k jeho škole se nedá z žádného směru dostat. Sám jel další hodinu a půl do práce. Nadával, že lidi jedou i na letních, nedávají pozor a všude samá nehoda.
Jiná Realita to vůbec nezavidím. Tady je to dnes krásné, ale za oknem, když člověk nikam nemusí a odhazovat sníh už vůbec ne. U vás to už musí být horor, taková zima.
Po víkendu na Vysočině jsem ráda, že v Praze ani vločka.
Dala jsem si ráno na umyté vlasy trochu oleje, zdály se mi přesušené. Takže vypadám, jak když jsem si 14 dní nemyla hlavu. Sakra, zítra jdu k holiči, nechce se mi to mýt znovu! Asi budu muset vyrazit v čepici :(
Renusatko Jo, u nas snehu je primerene, ale je to takove, ze kdyz si neco planuju, pokazdy dodam - uvidim, jaka bude cesta:-D. A do rana fakt nevim, jestli vyjedu, kdybych musela do prace tak to neresim, ale zapadnout s miminem cestou na nenutny vylet se mi nechce. Jednou jsem se dokonce nedostala ani pesky ke kamaradce na caj:-D a jeden den jsem dala dcerku spat pod pristresek na zahradu a musela jsem co pulhodiny odklizet prubezne snih, abych ji za dve hodky odtamtud vubec vydolovala. Ale to byly dva skutecne ty extremnejsi dny. Ale uz se tesim, az nebude v mych planech figurovat pocasi;-).
Karja Poutat dítě do sedačky, když po umrzlem sněhu člověk sjíždí pod auto, to je taky fajn.
Kokoska No, na to mam poradny ,,traktory,, boty se vzorkem, zatim nikam neujizdim, ale pripadam si jako krovak. Spis s tim kocarkem se clovek obcas nikam nehne, kdyz hodne napadne, chodniky neprohrnuty a po silnici by me urcite minimalne treti ridic profackoval:-D. Ale jaro se blizi!
Karja měla jsem pohorky :) No fakt jsem ráda, že dneska to bude jednodušší, měli jsme vnuka na víkend a ještě ho dneska musím vyzvednout ze školky. Má nějakých 14 kilo, vzpírat to na ledě není moje hobby :D
Kokoska Pohorky klouzou, teda dost pohorek klouze. Parkrat uz me to dost zaskocilo. Ja mam takovej Deichmann model s koziskem, moooc hezky:-D:-D
Karja V Brně je +3,5, takže už teď to taje. Sice pořád sněží, ale myslím, že do zítra zase nebude nic. Když to poslouchám, tak jednodenní kalamita tady úplně stačí
. Pro Brno je to prostě šok.
Karja snehule mám na nohách už takmer permanentne. Dnes vonku pred firmou dva kamiony, chudáci sa trápili. pozerám, že prehrnače už prešli.

tam niekde v horách kde je len biela tma mám íst domov. Uaaa
Janulik03 Ale v lete, v lete u vas musi byt krasne! No fakt ti to nezavidim ted:-D. Na dovolenou je to dobry, ale denne, hnus!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.