Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 16:33

barbucha b) je správně.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 17:21
Reakce na barbucha:

MP Marge 

No v krátkosti jsem jen popsala můj aktuální pocit  

Jinak můžu ve skuhrání klidně pokračovat - ježci sice zmizeli, zato se však objevily návaly, pravidelně střídající záchvaty zimnice: natáhnout župan a přidat topení... servat župan a votevřít vokno... drkotat zuby a za pět minut hnát do sprchy... to je klid na lůžku jak vyšitej! 

​Tak ja teda pokracuju v potlapkavani 

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 17:30

Ounz konkrétní důvod je ta cerstve vytrena kuchyň!!!!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 17:53

Potrefenáhusa jo tak! 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 08:36

Mám rada sned a zimu, ale čo je moc, to je moc. Ráno som zas pomaly hladala auto pod snehom. Odhádžem, pomaly sa prebrodím autom do mesta, kde su hádam ete horšie udržiavané cesty ako u nás. Som zvedavá, ako sa dostanem poobede domov, stále padá. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 09:28

Janulik03 

já mám problém - z odhazování sněhu mě začala bolet obě kolena. uprostřed kolena to bodavě píchá :/ přestalo to, když po nástupu mrazů začalo mrznout, včera jsem házela, už večer jsem to cítila, dnes to bolí jak blázen a venku mezitím napadlo tak 12 cm a bude padat asi do pozdního odpoledne rychlostí až dva cm za hodinu. nevím, co si počnu.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 09:35

Jiná Realita tak to máš blbé, u nás odhadzuju chlapi

Ja len ráno kedže idem posledná a to čo mi muž odhodil o piatej ráno, už bolo zapadané.

Včera ráno som pozerala z okna, ako pred každou bránou jeden chlap s lopatou odhadzoval a medzitým na seba pokrikovali,potom zaliezli do garáže kde určite nemali uvarený teplý čaj 

Potom doma zas rozoberali ako by sa im tá freza hodila a že ju asi idu kupit..... maju o zábavu postarané

Ale keby som mala byt na to sama, tak ma vykotí. V tom ta obdivujem a najradšej by som ti tam posla nejakú brigádu. To fakt tam nemáš nikoho čo by ti pomohol?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 10:35

Janulik03 Fréza je super. Ségra taky bydlí v kraji bohatém na sníh a frézu pořídili hned druhou zimu. Dost jim ulehčuje život. 

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 10:37

Jiná Realita - lituji, koupit tu frézu nebo nějakého šikovného souseda s frézou, nebyl by ? U nás na jihu ani vločka. A protože taky odhazuji, tak jsem předloni odkoukala od chlapů, že odházet jen úzkou cestičku, koleje pro auto. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 10:39

Janulik03 Tak dnes asi poprvé za celou zimu napadlo víc sněhu i v Brně přes noc. Taky pořád padá. 15 cm pro Brno je značná kalamita, takže po hodině a půl mi přivezl manžel zpátky syna, že k jeho škole se nedá z žádného směru dostat. Sám jel další hodinu a půl do práce. Nadával, že lidi jedou i na letních, nedávají pozor a všude samá nehoda. 

Jiná Realita to vůbec nezavidím. Tady je to dnes krásné, ale za oknem, když člověk nikam nemusí a odhazovat sníh už vůbec ne. U vás to už musí být horor, taková zima. 

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 10:52

Po víkendu na Vysočině jsem ráda, že v Praze ani vločka.

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:07

Dala jsem si ráno na umyté vlasy trochu oleje, zdály se mi přesušené. Takže vypadám, jak když jsem si 14 dní nemyla hlavu. Sakra, zítra jdu k holiči, nechce se mi to mýt znovu! Asi budu muset vyrazit v čepici :(

Online Karja
44704 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:12

Renusatko Jo, u nas snehu je primerene, ale je to takove, ze kdyz si neco planuju, pokazdy dodam - uvidim, jaka bude cesta:-D. A do rana fakt nevim, jestli vyjedu, kdybych musela do prace tak to neresim, ale zapadnout s miminem cestou na nenutny vylet se mi nechce. Jednou jsem se dokonce nedostala ani pesky ke kamaradce na caj:-D a jeden den jsem dala dcerku spat pod pristresek na zahradu a musela jsem co pulhodiny odklizet prubezne snih, abych ji za dve hodky odtamtud vubec vydolovala. Ale to byly dva skutecne ty extremnejsi dny. Ale uz se tesim, az nebude v mych planech figurovat pocasi;-).

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:22

Karja Poutat dítě do sedačky, když po umrzlem sněhu člověk sjíždí pod auto, to je taky fajn. 

Online Karja
44704 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:28

Kokoska No, na to mam poradny ,,traktory,, boty se vzorkem, zatim nikam neujizdim, ale pripadam si jako krovak. Spis s tim kocarkem se clovek obcas nikam nehne, kdyz hodne napadne, chodniky neprohrnuty a po silnici by me urcite minimalne treti ridic profackoval:-D. Ale jaro se blizi!

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:34

Karja měla jsem pohorky :) No fakt jsem ráda, že dneska to bude jednodušší, měli jsme vnuka na víkend a ještě ho dneska musím vyzvednout ze školky. Má nějakých 14 kilo, vzpírat to na ledě není moje hobby :D

Online Karja
44704 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:36

Kokoska Pohorky klouzou, teda dost pohorek klouze. Parkrat uz me to dost zaskocilo. Ja mam takovej Deichmann model s koziskem, moooc hezky:-D:-D

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:37

Karja V Brně je +3,5, takže už teď to taje. Sice pořád sněží, ale myslím, že do zítra zase nebude nic. Když to poslouchám, tak jednodenní kalamita tady úplně stačí . Pro Brno je to prostě šok. 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:43

Karja snehule mám na nohách už takmer permanentne. Dnes vonku pred firmou dva kamiony, chudáci sa trápili. pozerám, že prehrnače už prešli. 

tam niekde v horách kde je len biela tma mám íst domov. Uaaa

Online Karja
44704 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 11:57

Janulik03 Ale v lete, v lete u vas musi byt krasne! No fakt ti to nezavidim ted:-D. Na dovolenou je to dobry, ale denne, hnus!