Pinot Noir no jo, ono ne vzdy je clovek ve spravnem rozpolozeni, aby se pohotove branil hned na miste. Nejlepsi je pustit ho z hlavy, blba.
Stěžovací vlákno
jinx Díky ;)
Pinot Noir presne to jdu napsat... kasli na ne, na debily a nekaz si vikend... ale vytoci to cloveka, to naprosto chapu...
Já už si asi nezajezdím na manšestru, ukazuje se, že zbytek familie má problém vykopat se z baráku dřív než o půl desáté. Výjimkou je nejmladší dítko, které vstává celou dovolenou chvíli po šesté, aby mohlo jít dojit (bydlíme na statku) ![]()
brrr Tak vyraž sama, ať se o sebe ráno postaraj, když nejsou co k čemu :-)
andulka01 To by asi trčeli před tv doteď :-) Měli jsme to na svah pár kiláků autem, takže bych pro ně za chvíli musela zpátky. Každopádně už jsme zpět a do příští zimy mám dost času jim politicky vysvětlit, že takhle to nemá fakt cenu.
brrr Ubytování na sjezdovce je ideál. Každej může vyrazit, kdy chce a skončit taky.
brrr Netřeba být přímo na sjezdovce, stačí někde u skibusu. A nebo večer nahlásit odjezd auta a opozdilci maj smolíka. Jako někdo mi kazit ranní manšestr, tak neberu ohledy :-) To politický vysvětlování si myslím nezabere, léčba realitou je rychlá a pro tebe bezbolestná (představ si to - ty ráno na manšestru, sama, volnost, pohoda, všechno na háku) a lenoši ať se o sebe postaraj. Nepředpokládám, žes tam byla jedinej dospělák.
andulka01 Když mně přijde, že to člověk zrealizuje (že ujede) ještě možná v případě, že je na takový akci jenom s partnerem, s těma dětma jsou tyhle razantní řešení složitější. Plus já jsme teda navíc měkká, neujela bych ani samotnýmu chlapovi.
Zina A on by snad partner neměl být schopný se postarat ráno o děti? Pokud ne, tak ať pomůže s buzením a vstáváním včas. Z realizace bych strach fakt neměla, pokud člověk dostatečně dopředu zahlásí a varuje, tak pak bych to jako podraz nevnímala. Máme přece telefony, se pak podle libosti můžeme sejít na sjezdovce, ne? Oni vyspinkaní, já vyježděná na manšestru - obecná spokojenost.
Jasně, neseberu jim auto, pokud neměli šanci se dostat jinak, ale právě proto výše píšu o ubytování u skibusu nebo přímo na sjezdovce.
Hele tyhlety vaše rady jak si bezskrupulózně zajezdit na mančestru jsou asi tak vtipný jako ty, že je dobrý kamarádky starýmu říct ať vypadne, když chci drbat s jeho ženuškou![]()
brrr Ja bych brala jako uspech, ze 4 lidi z toho dve deti jsou na sjezdovce. Tudiz jsou a) v jeden okamzik vsichni zdravi, za b) na to maj:-D. Tolika stesti pro jednu rodinu:-D, vsak tu visel tuhle ten clanek proc UZ lidi NElyzuji:-D. Zadny dusno bych nedelala, vsak na to sami prijdou,;-)
Mutziputzi O me si jeden manzel kamaradky myslel, ze jsem uplne blba. Coz o to, myslet si to muze, pravdepodobne je to I pravda, ale on to daval tak ocividne najevo, vzdycky prisel ale nee, ze by se zdekoval bez kecu nebo neco normalniho prohodil, ale zacal pronaset vety typu ,,jasne holky, vklidu sI tady popovidejte, poreste ty vase problemy, drby, no ja se zavru, abych nic neslysel,,.
Karja Tak kreténů chodí po světě...žejo...ale ty rady tady kolikrát..To jááá bych to normálně řekla!...mmm, už vidim jak si všichni sedaj na prdel![]()
Hele tyhlety vaše rady jak si bezskrupulózně zajezdit na mančestru jsou asi tak vtipný jako ty, že je dobrý kamarádky starýmu říct ať vypadne, když chci drbat s jeho ženuškou
zde vyjimecne naprosto souhlasim![]()
Mutziputzi No, zrovna u tebe bych čekala, že si právě zajezdit půjdeš, protože když něco chceš, tak si za tím jdeš bez ohledu na ostatní. Ale asi budeš sedět celou dovolenou na prdeli a čekat až se všichni dosytosti vyspinkaj i když tě to bude vytáčet, no... to já nějak neumim.
A bezskrupulozní? To vypadá jinak - a věř že já to zažila. To vypadá tak, že se prostě jeden zvedne v šest, nikomu nic neřekne, vezme jediné auto, odjede a nezájem. Já psala o předchozí dohodě či upozornění - a přijde mi zcela legitimní si aspoň jeden den užít trošku podle sebe a ne dle lenochů.
A mimochodem, ty plánuješ mít partnera, který se jedno ráno o dovolené neumí postarat o děti?
brrr Ja bych brala jako uspech, ze 4 lidi z toho dve deti jsou na sjezdovce. Tudiz jsou a) v jeden okamzik vsichni zdravi, za b) na to maj:-D. Tolika stesti pro jednu rodinu:-D, vsak tu visel tuhle ten clanek proc UZ lidi NElyzuji:-D
![]()
(o posledni vete by se dalo pochybovat, ale casem to dozajista dozna zmen to jo:-)
andulka01 no to víš že já bych nahodila šponovky a nazdar, ale radit bych se to nikomu nejala, protože předpokládám, že byli-li by sto to řešit takhle jednoduše, bylo by po problému dávno...jinak partnera který se jedno ráno nedokáže postarat o děti, pokud takovej teda existuje, jestli je to něco fakt složitýho, tak toho podle mě už mam, jako jestli by to někdo teda nezvládnul, bude to určitě von![]()
A mimochodem, ty plánuješ mít partnera, který se jedno ráno o dovolené neumí postarat o děti?
Takovýho parnera má někdo dobrovolně????
stes já teda jo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.