Tak kadeřnici člověk taky nepotřebuje, že.
Stěžovací vlákno
Řekla bych, že je to další krám do baráku. Holky to zvládly u linky se židlí a na šuplata prostě nesměly!
Dala jsem si učící věž do Googlu a fotky jak dítě sahá na sporák
.
Proste vsichni se najednou zblazneme z Montessori
ale tu stolicku si koupim pro sebe, furt taham od stolu zidle kdyz potrebuju vys:D
Zemřela nám třináctiletá kočka. Těžce to ponese dcera, byla její miláček. Takže si stěžuju, že tomu nemůžu zabránit. Dcera bude plakat kvůli kočce a já kvůli tomu, že mi jí bude líto.
Mirka To je smutné, držte se. Holky takhle vloni oplakaly kocoura, co se nechal blbec srazit autem... máme ho na zahradě v hrobečku se vzkazy od nich. Slzavé údolí bylo velké...
Mirka
To je mi líto. Nedávno nám taky zemřela kočička, bylo jí přes dvacet let.....zajímavé je, že asi týden poté k nám na terasu začaly chodit tři cizí, rozvalují se tady jako doma a to jsem je nikdy před tím neviděla. Dětem to hodně pomohlo (a mně vlastně taky), tak třeba se Vesmír postará i ve vašem případě.
rasaNori ja spis myslela, ze nektery ty vyrobky, co mi to vyjelo, vypadaj jak stredoveky mucici nastroje:D

Děkuju všem! Ještě máme jednu, je to její sestra a má toho zdravotně mnoho za sebou, takže předpokládám, že v dohledné době přijdeme i o ni. Tahle ještě včera běhala venku a ráno byla mrtvá, těžko říct, co se jí stalo.
Garfie Vesmíru vyjdeme naproti. Jen co to půjde, obstarám domů kočičku novou. Nejradši bych z útulku. Od sousedů nepřijde nic, ti mají kocoury, kteří jsou stejně pořád u nás na dvoře, ale nedají se pohladit.
Mirka to je mi ľúto.
Mirka To je mi líto. Děsím se toho u nás doma a moc doufám, že to bude co nejpozději, nejlépe až budou oba kluci dospělí. I když ten starší má 17 a nechce o tom vůbec slyšet. Kočka má 10 let, ale je to velké plemeno, zdá se mi poslední dobou, že je vidět, že stárne.
rasaNori Zkus vyhledat na Fb Jakub Klucho Ucici vez - je z Ostravy, udela Ti to vyskove na miru kuchynske linky a ma to dobre vymyslene - dvirka, ktera decku zabrani lezt nahoru a dolu, kdyz nechces, a vertikalni sprusle, po kterych nevyleze vys. Koupili jsme cca 2 roky zpatky a porad je vyuzivana.
ziginka dekuju, ale to je asi tak o 1000,- vic nez jsem za tohle ochotna dat. Mezi nama ty schudky stoji v IKEA 350,- a ten vrsek mi udela soused truhlar za flasku slivovice:D
rasaNori Chi chi, a to je jedna z levnejsich na trhu ;-) Ochotnej soused truhlar je samozrejme k nezaplaceni.
ziginka dnes se da trhnout na vsem ocividne:)
Ještě není ani deset a už dva burani! Nejdřív mě jeden vytlačil ze dveří, jako vcházela jsem a on vycházel, ale já už byla vlastně uvnitř, vůbec mu nebylo blbý zatlačit zpátky ženskou se sedmiměsíčním břichem
A pak v posilovně, týpek na kladce sbalil fidlátka a odešel, tak jsem tam začala cvičit a on se vrátil a prý, dám si ještě jednu, odsunul mě, přehodil závaží a jel
S takovou hubou jsem zůstala čumět, žádné "mohl bych" nebo "prosím". Ještě jeden takový dnes a dostane do zubů. Nebo se rozbrečím spíš, to je pravděpobnější.
Pinot Noir to je strasne... hlavne to "odsunul me", na me nekdo sahnnout, tak se neznam... kdysi to zkusil jeden taxikar, ale to nemel delat, vsak taky hned vycouval.
Pinot Noir
Neuvěřitelné, fakt.
jinx No lituju, že jsem nijak nereagovala. Nejsem asi dnes ve své kůži, jindy by zalitoval ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.