Cha, dítě si mělo včera donést rýč! A jak hrdě si s ním vykračovalo!
Stěžovací vlákno
Isca Pouzity vypinac, tak to je nejlepsi:-D:-D.
Sweet Potato No, jesteze nejezdi busem, ja bych se nejakeho emo teenagera s rejcem v ruce v metru celkem bala!;-)
Karja Chtěla jet busem, zbaběle jsme jí to rozmluvili.
viktorka_od splavu Klakotat? Zvony odlétají do soboty do Říma a místo nich chodí po vsi kluci s řehtačkama a nahrazují zvonění, takže v šest ráno a večer. Aby to stihli všechno obejít, tak musí začít dřív. V sobotu pak budou koledovat.
Holky dekuji, uz je dobre: zrezlou pinzetu jsem nasla v lekarne, lupu meli u Vietnamcu, takze ve vysledku nam chybi pisanka c 440 a tlusta lepici paska. Jeste byl pozadavek na mikroskop a to jsem teda rekla, ze nepujcim tlupe deti ani v bezvedomi.
Jinak pozadavkum, ktere predaji pozde samy deti mam dnesni zazitek. Jen tak mezi reci, spis konverzacne jsem se dcery, ktera dnes psala ctvrtletni pisemku z matiky, jestli ma dve pera, kdyby ji jedno prestalo psat. zjistila jsem, ze ma v penalu dve kruzitka a pet olamanych pastelek. 0 propisek a tuzka na rysovani nebyla k nalezeni v celem sirem byte. Jako prezila... jsem na sebe docela hrda, ze jsem ji zvladla nezabit. ![]()
brrr zvyk je to hezky, ale taky bych neskakala nadsenim.
nastesti mam ty holky.
Já si teda vůbec nepamatuji, že by na nás takové požadavky měli, a to jsem do školy nastupovala ‘90. Mnoziny se vysvetlily vymocí pracovniho sesitu a barevnych krid na tabuli. Jedine co si tak nejak vybavuji, byl pozadavek prinest ovoce do vytvarne vychovy a cibuli do biologickeho seminare. Budu se muset zeptat rodicu, jestli netrpim nejakym vzpominkovym optimismem
. Mozna povinne kontribuce do akcí typu sber papíru a šípků.
Jsem zrovna vcera nekde vykladala, jak jsme takhle ze dne na den meli prinest do skoly latku, tak presne jak psala viktorka (co mam doma rozstrihat), mi mama dala kus sve stare spodnicky, a ja jeste ve skole dostala sekec, ze to neni cista bavlna, ale umelina :-D
Jinak sama si moc obskurnich pozadavku nepamatuju, ale v praci vzdycky jenom cumim, co shani kolegyne, u vetsiny veci mi ani treba nedoslo, co to ma byt, protoze se to u nas doma vubec nevyskytuje (treba krabicka od syra - tzn. jedine a presne kulata krabicka od tavenaku, vyrabel se kosicek). Zase jsem ale kolegyne obdivovala, jak jsou uz vycviceny, ze preventivne skladujou rulicky od toaletaku, odstrizky, bavlnky, nebo si to v praci sdili mezi sebou.
Jestli jednou budu mit dite, tak mozna nedodela zakladku, protoze matka nebude schopna tohle vsechno zajistit :-D
Myrtila Ale matka zajistí, neboj..koupíš taveňák v krabičce a taveňák vyhodíš, koupíš několik barevných klubíček a z každýho ustřihneš zbytek, v nouzi nejvyšší i těch několik toaletních papírů vymotáš až na roličky.. a paní učitelky bude hřát dobrý pocit, jak učí děti upcyklovat zbytky, a tebe pohled na dílko tvého dítěte, skulpturu nejasného tvaru i použití z umělohmotný krabičky,bavlnek a ruliček, trůnící na čestném místě v obýváku ![]()
brrr ahaa, chapu, diky
Isca me fascinuje jak si nekdo mysli ze toto vse stale lidi schovavaji, nebo ze babicka ma samozrejme doma hacek a vlnu na pleteni..
Že? Moje bába ještě háček a vlnu měla, ale teď jsou babičkami naše mámy a ta moje (a tchýně taktéž) dozajista doma háček nemá. Současně naši bydlí v obci s 2000 obyvateli, kde je ZŠ až do 9. třídy, a háček ani vlnu tam člověk nekoupí. V nejbližším městě, kam by si dítě teoreticky mohlo dojet, je takový obchod otevřený do pěti, o víkendu vůbec, a takový výlet zabere několik hodin. Do Olomouce se cestuje s přestupy, tam děcko nepustíš. A nepřijde mi to až taková výjimka, takovými obcemi je okolí poseto.
Jako většinou je problém na straně dětí, které neřeknou včas. Ale zas mi přijde, že někteří si neumí moc představit život jinde než ve městě.
Myrtila Ale matka zajistí, neboj..koupíš taveňák v krabičce a taveňák vyhodíš, koupíš několik barevných klubíček a z každýho ustřihneš zbytek, v nouzi nejvyšší i těch několik toaletních papírů vymotáš až na roličky.. a paní učitelky bude hřát dobrý pocit, jak učí děti upcyklovat zbytky, a tebe pohled na dílko tvého dítěte, skulpturu nejasného tvaru i použití z umělohmotný krabičky,bavlnek a ruliček, trůnící na čestném místě v obýváku
![]()
Vtip vocaď

Pinot Noir ale tak zas učitelka z hnízda, kde není nic, by měla mít požadavky splnitelné v místě a nebo dát to na vědomí s pořádným předstihem. Že to dítě řekne v předvečer, to už je jiná opera.
Kokoska z mych zkusenosti ucitelka z diry prave automaticky pocita s tema strikujicima babickama a pudou plnou kramu
viktorka_od splavu to je možný, v každém případě jsem ráda, že už to nemusím řešit. Ale pozor - už jsem vyfoukávala vajíčka do školky pro vnuka ![]()
Ale bylo to z mé iniciativy, protože jsem ho vyzvedávala a všimla si nápisu na nástěnce a zrovna se hodilo použít celá vejce.
Kokoska hodna babicka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.