MP Marge podľa príznakov je to alergická reakcia, treba užiť antihistaminikum, príznaky by mali ustúpiť. A po sviatkoch šup na imunológiu.
Stěžovací vlákno
MP Marge nejspíš alergie na to víno - nebylo moc sířený třeba? kdysi jsem chodila s alergikem, a v tu dobu jsem musela z vína přesedlat na vodka.tonik... když jsem na něj dejchla, tak mi chudák votejkal
ale zjistila jsem to vcelku rychle, takže dobrý! ![]()
MP Marge Nemá psík blechu? To, že blechy psí na člověka nejdou, je mystifikace od dědy Komárka.
Vyloucit se to neda
K veterinari, ktery nam ma dat nejake protiblesi pripravky, se teprve chystame. A prece jen ted chodime vic na to psi hriste, kde si hraje se spoustou dalsich psu... Ale zase ze by me psi blechy zridily az takhle!?
MP Marge koprivka=alergicka vyrazka, svedici... Treba jako decko jsem ji mivala z jahod, rozumna davka mi nijak neuskodila, ale 3 plne misky skoncily koprivkou. To by odpovidalo tvemu pozivani vina pres miru..
Pravda. I kdyz zase je fakt, ze v dobach bourliveho mladi jsem vino pres miru pozivala vcelku pravidelne, a nikdy ani pupinek ![]()
MP Marge Kamosku dite ted melo to alergickou vyrazku po nejakem jidle a vypadalo to dle meho laickho oka bud jako blechy nebo nestovice. Takze to muze byt ono;-)
Ani nevis, jak ze modlim, abys mela pravdu ![]()
Jo, uz je to lepsi, akorat jsem se neodvazila dat si plnou davku, protoze se pry po nem spi? Takze se uz moc tesim, az si dam "panacka" benadrylu vecer; buhvi ze mam co dohanet! Spala jsem jen nekolik malo hodin, a vypadam, a citim se, jako vyorana mys ![]()
MP Marge podľa príznakov je to alergická reakcia, treba užiť antihistaminikum, príznaky by mali ustúpiť. A po sviatkoch šup na imunológiu.
Anebo bych mohla prestat s vinem a uvidime, co se stane ![]()
I kdyz tedy porad mam obavu, aby to nebyla nejaka opozdena alergicka reakce na psika!?
MP Marge nejspíš alergie na to víno - nebylo moc sířený třeba? kdysi jsem chodila s alergikem, a v tu dobu jsem musela z vína přesedlat na vodka.tonik... když jsem na něj dejchla, tak mi chudák votejkal
ale zjistila jsem to vcelku rychle, takže dobrý!
Hele, vino byla neuveritelne levna flaska z vyprodeje v Aldi, takze vsechno je mozny! A je fakt, ze jsem tuhle znacku zkusila poprve, takze to by mohlo byt. Ani dobry nebylo (no, co by taky clovek chtel za $2.50), uplne mi to stahovalo pusu. Vypila jsem to jen proto, ze doma nic jinyho nebylo...
MP Marge ja si kupujem bezhistamínové vína, mám HIT. Z lacného vína by som mala bolehlav, opuchnuté oči a urtikáriu. Teda, ak by som ho vypila minimálne pol litra, to už radšej neskúšam.
Alergiu mám na mačaciu srsť, u známeho, ktorý má kocúra, ktorému som bola náramne sympatická a chodil stále za mňou, som sa na druhý deň zobudila ako Číňan, oči ma navyše aj svrbeli, a na potvoru som nemala pri sebe antihistaminiká, tak som si to musela odtrpieť až do príchodu domov.
MP Marge Moje kamarádka má přesně takovou reakci na alkohol. Taky nikdy nic a potom najednou hrůza a od té doby ho nemůže ani v kapkách na kašel.
MP Marge na den bych si dala běžnou dávku a na noc dvojitou
pokud nemusíš řídit auto.
MP Marge na ten liek bacha. Ja som nieco chytila v lietadle a ako naschval som nemala pre seba nic na ucpany nos (detska lekarnicka pre syna ako inak plne vybavena). Upozornili ma ze je dobry a zabera rychlo ale ze budem ospala a nemozem soferovat. Cez obed som si slahla rovno 2 tablety podla navodu a do hodiny som bola uplne mimo. Unava ako keby som nespala aspon tyzden a zombikovala som asi 2 hodiny. Tu 3 hodinu som uplne vytuhla a po zobudeni mi bolo lepsie. Odmietala som sa tym cpat cez den takze som si davala pred spanim 2 tablety a v noci ma nezobudili ani synove kopance (nudzove cestovne riesenie kedy spi so mnou v posteli).
eless To zni dost desive
Ja jsem si dala odmerku jen na noc a spala jsem jako zabita. V pondeli chodim do prace az na poledne, tak jsem mela cas se zotavit... A pak uz priznaky ustoupily.
Jinak v navaznosti na me predchozi stiznosti: Neobjevily se na me zadne nove pupence, takze z toho usuzuju, ze to stenice ani blechy nebyly, protoze ty by se asi dokrmovaly prubezne (jedine ze by se v sobotu v noci tak prezraly, ze doted odpocivaji, ale to se mi moc nezda). Tak to vypada, ze to asi bylo to vino. Myslim, ze toho vina necham, stejne mi uz zase zacinalo delat nedobre, i bez alergicke reakce.
MP Marge Presne, jedna mistni pseudokapela ma text pisne : ,,chlast je svine, my to vime, nechlastame, jen pivo dame,, mozna na to prisli dlouhou zivotni zkusenosti. A tata rika, ze pivo ma vsechny potrebny vitaminy, proto se prej tak dlouho s nama drzi:-D. Tak zkus zmenit drink;-)
MP Marge alergická reakcia, pocas tehotenstva a po tehotenstve som ju mala na ananás, raz po menšom množstve len pár opuchnutých, svrbiacich miest, vtedy som muža donutila ako tehotná otočiť matrac a hľadala som ploštice, druhý raz už po pôrode som ho zjedla veľa a vysypala som sa celá, ako bonus sa mi točila hlava a mala som teplotu aj problémy s dýchaním, spať sa mi tiež nedalo.
Ešte teda doplním, že dovtedy som jedla ananás úplne bežné, doslova na kilá, neviem, čo sa zmenilo, že som naň mala alergickú reakciu.
MP Marge no co udela clovek s vinem co neni dobry? vyleje do zachodu!!! To bys uz prece mela vedet. za dve pade nebude nic breathtaking, to je jasny no, priste bych dala jinej alkohol nebo zainvestovala. Jinak jsem rada, ze je ti lip! To by me teda vydesilo.
Ja si stezuju ze mi neco rozjelo dermatititdu asi, nemela jsem sto let a ani netusim, jestli se na to tady da neco koupit.
Ja si stezuju ze mi neco rozjelo dermatititdu asi, nemela jsem sto let a ani netusim, jestli se na to tady da neco koupit.
Hele, agentko, velmi s tebou soucítím, ale upřímně - podle toho, co tu občas píšeš, jsem si už xkrát říkala, že ta aplikace produktů s poměrně silnými aktivními složkami nemůže skončit jinak ![]()
Zkus vynechat úplně všechny krémy i make-up a používat jen nějaký krém na citlivou pleť, popř. nějaký baby produkt.
prďola jj vynachala jsem vse, to je jasny. Sranda je, ze posledni dva mesice pouzivam jen 3 veci. Takze prehrsel to nebude, ta pricina.
0zero7 nezapomeň, že projevy kůže mají určitou setrvačnost a to jak v těch pozitivních, tak v těch negativních projevech. většinou se uvádí právě ty cca dva měsíce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.