Bledule Mně to připadá prostě jako překážka v práci, ale asi jsem naivní ![]()
Stěžovací vlákno
moonlight My ale nemůžeme zavřít .
Bledule Jasně, chápu, snad vám to vykompenzujou nějak jinak :)
moonlight Jo, nebudeme si to muset sami uklízet.
A budeme mít konečně sprchu .
Bledule No vlastně jsem si to tak nějak myslela :) Tak hlavně, že nemusíte do toho keře!
moonlight Jako odměnu mám tady reklamu na výrobu kuchyní a další na sprchové odtoky. ![]()
zlatahouba jooo som jej to teda napisala . Nebudem reprodukovat jej odpoved
Ze oba sa pytala co to na byt a ze je to dieta cislo uz nevie
Potrefenáhusa No budu asi ted delat trochu osvetu mezi mladymi, to je pravda!:-D
dynda Lepší než po císaři - první den: nic, druhý den: vývar, třetí den: mixovaná strava, čtvrtý den: po snídani huš domů
![]()
Tak já jdu na zubní hygienu, kam jsem objednaná od listopadu, a oni mají jako dovolenou?!
![]()
na zahradě se vyrojily malé rostlinky javoru. asi tak...miliarda. dnes jsem jich naplela plný kýbl. to jsem ještě nikdy nezažila, nechápu to, asi je to tím, jak je pořád větrno.
jsou všude, v zelenině, v trávníku, v růžích, v chodníku
![]()
Určitě jste ale žádná v porodnici nedostala rohlik a sardinky bez votvíráku!
Jiná Realita to je moje každoroční realita, sousedi mají obrovský javor na zahradě a já mám plnou zahradu miminek :-)
dzizisketa jako objednaná??
Jj, dobrý fail, co?
dzizisketa no to ti řeknu ![]()
dzizisketa Ha ha, tak to je fakt fail.
Jinak beze srandy, jestli ještě jednou půjdu do porodnice, předem si pečlivě připravím vlastní stravu a nechám si ji tam donášet.
dzizisketa asi už jsem to tu psala, ale kamarádka tahle dostala od pediatra pozvánku na očkování s dítětem, na konkrétní den a hodinu. nuž omluvila dítko ze školy, sobě vzala volno z práce a s čumkartou se dostavila do čekárny. nikde nikdo.. zaklepala, vylezla sestra, koukla na pozvánku a řiká: to už se přestalo očkovat. tak se kamarádka domáhala doktorky a chtěla to teda zaplatit ze svýho, že to očkování chce a když už tam jsou.. no ne, prej to nejde, páč už ani tu očkovací látku nemají. a šlus, šli dom![]()
dzizisketa mojí matce volala moje kadeřnice, ke které jsem měsíc objednaná, že tam vlastně v ten termín nebudou
ale to je pořád ta lepší varianta.
Ha mam vam najst fotku mojho jedla z porodnice? Asi by ste ma vystvali, lebo to naozaj vyzeralo ako mrtva krysa ![]()
Ale zachranovala ma mama, takto lekarka poznajuca nemocnicne kuchyne
a kazdy den mi priniesla vsetky denne jedla minimalne o dvoch chodoch. Za to jej este ruky musim vybozkavat! Nastastie som bola na jednolozku a neprovokovala ostatne chudata, ktore boli na tu nemocnicnunemocni odkazane, asi by ma zabili s takou provokaciou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.