viktorka_od splavu Co je bílý kafe? Já to teda nevím, ale viděla jsem to na jídelníčku školky a divila se, proč to...![]()
Stěžovací vlákno
Bledule já to pamatuju ze socíku v krabici, eliga nebo tak nějak se to jmenovalo
Potrefenáhusa To nevím, ale těch kávovinových směsí je dost druhů. Já jsem měla ráda Vitakávu.
Bledule no, ale to Eligo bylo právě už rovnou bílý
to v tý modrý krabici vlevo
a koukám, že ještě bikava, ale to nepamatuju

Potrefenáhusa Tak takhle 2V1 jsme to nekupovali. Vždycky jen černá a dolít mlékem.
Bledule tak to neznáš to blaho si narvat plnou hubu sunarem, banánovým grankem nebo jiným sušeným mlíkem? .-))))
Potrefenáhusa Myslím, že eligo bylo jen sušené mléko?
Bílou kávu nám dělali na škole v přírodě k snídani, brr.
Potrefenáhusa Sušeným mlíkem jo! Dnes by to byla Youtube challenge. Nacpi si toho plnou pusu a řekni “Mixar!”
ovšem banánové Granko ani s pistolí u hlavy![]()
Sweet Potato je to možný, že jen sušený mlíko
U nas bilou kavu delala jen babi.Doma to nikdy nebylo,jen kakao asi to mamina z detstvi nesnasela.
musim se ji zeptat.
Sweet Potatofuj bananovy.....
Melta ![]()
Bledule tak to neznáš to blaho si narvat plnou hubu sunarem, banánovým grankem nebo jiným sušeným mlíkem? .-))))
žis fuj ale ![]()
Potrefenáhusa Jé, banánový granko, bezva...to se ještě dělá?
Samantha fakt nevim
Samantha Granko asi ne, ale zkus Frapko. Viděla jsem ho v Kauflandu, dělají i jahodové a asi i vanilkové. Ale chuť neznám.

Jee, ja chodila uzirat sunar malemu bratranci ![]()
Bananove granko taky za me ne.
Bilou kavu mi delavala mama, povidali jsme si a neco mi kreslila, zatim co mala segra spala. Bez ranniho Cara nevychazim z domu, spis se vzdam kafe. A kdyz cestuji, vozim si jej sebou ![]()
Potrefenáhusa Sunar mi děsně nechutnal.
A banánový Granko nicmoc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.