Potrefenáhusa ja skm napisledy kupila koselovu po kolena na gombiky v tescu a ta drzi rozmery. Modro bielu pruhovanu len ma dlhe rukavy
Stěžovací vlákno
Janulik03 mně se ty košilový moc líběj, ale vadí mi ty knoflíky,je mi to nepohodlný. Vona teda neni ani ta jakákoliv noční košile moc pro mě, já se v noci dost melu a otáčim, takže to mívám obmotaný dokola kolem těla.
Pradlena jsem já, jako jediná umim zapnout pračku
ale věšení mě nebaví takže to nedělám.
To roztahování je zlo! Ale nevim co ho to popadlo, normálně to vždycky nafláká na ramínka a cajk... si chtěl dát zjevně záležet
což je u chlapa vždycky průser ![]()
Musim koupit tu sušičku, jinak to nevidim. Jsem myslela že ve dvou, navíc se sušákem na balkóně minimálně půl roku využitelným, to až tak nepotřebujem (navíc místo neni!), ale už to musim přehodnotit holt.
Jestli se mi to nepodaří vrátit do původního stavu, tak budu hodně nevrlá! Rosino víš který to je - takový to dobře nositelný, co máš ty v černý! ![]()
barbucha sušička je fajn, ale hodobožový věci z cosu do ní nedávám
a dávám si fakt majzla, aby mi to někdo nevypral z vlastní iniciativy (popřípadě nedoždímal v pračce, kde by mu to po doprání přišlo málo suchý)
Šaty cosácký bych tam asi taky nedávala, ale zrovna tuhle tuniku z tlustý tričkoviny (nyní hadr na podlahu) klidně.
barbucha z některejch pánskejch triček dělaj sušičky ty áčkovitý šaty do půlky břicha, můj bratranec v tom chodí doma, protože je mu líto to vyhodit, já se můžu vždycky smíchem potrhat - prej konkrétně u nich to žere pánský trička z MaS
Tak pořizovat to jen na ručníky apod. by mi přišlo škoda... já tam budu rvát (skoro) všecko asi, pánskejch triček mi líto nebude, ty jsou furt stejný - na rozdíl vod sakrapráce cosáckejch, který se vyprodaj a už nikdy to samý nedostanu! ![]()
barbucha já tam dávám všechno, jen s výjimkou těch cos hadrů, který by mě fakt mrzely a vlněných svetrů. Nám to trička nežere ani pánský.
ale třeba jsem si v cosu po zdejších odách koupila bílý tričko a přijde mi víceméně stejně průsvitný a přetočený jak to z Háemka (a pak mi ho proseknul Goliáš , takže ho mám na spaní)
ty nocni kosile sotva pod zadek s dlouhym rukavem fakt nechapu![]()
Potrefenáhusa Fajn noční košile mají v Tchibu.
Potrefenáhusa Mám noční košile z M&S do půl lýtek, nijak se nezkrátily. Ale mám stejně radši v zimě pyžama a v létě jen triko.
Rosino víš který to je - takový to dobře nositelný, co máš ty v černý!
Já ho mám v černý i v bílý.
Hele, namoč to a nech vykapat na ramínku, ono se tou tíhou vytáhne, to bude dobrý!
Pinot Noir já právě taky. Ale chtěla jsem mít jednu normální košili, když se třeba někam jede. V tom MS se docela koukám, ale právě mi přijde, že tam fakt maj většinou na 90+. Ale pyžamových kalhot mám od nich mraky, ty maj krásný
Potrefenáhusa No, ty dyzajny jsou tam takový prababičkovský ![]()
Potrefenáhusa V MaS majú fakt väčšinou nočné košele pre babičky. Potom mávajú také tie saténové na ramienka - ja v tom nemôžem spávať ani v lete, je mi to strašne nepríjemné. Sem tam sa tam dá nájsť niečo normálne, ale už som dlho nemala šťastie. Posledná nočnú košeľu čo som si tam kúpila je s límčekom na gombíky (dlhá, pod koleno), ale je z dosť zvláštneho materiálu, takže mi je v nej v zime ešte chladno a v lete už teplo. Celkom dobré vedia mávať v GAP, ale neviem, či sú v ČR.
carries jj, já jak se točim, tak se na ramínkách strašně škrtim. Gap jen objednat a trochu se bojim, teď v dubnu se mi ztratila objednávka ![]()
Zkusim, ale bojim už předem!
Potrefenáhusa Koupila jsem si jako noční košili v CA basic šaty - hooodně dlouhé úzké triko, ven bych v tom nešla, ale na spaní super.
Sweet Potato delam to stejne, ale aby to “triko” bylo aspon do pul lytek tzn po vyprani ledva po kolena, tak to je vazne patraci vyzva:-)
viktorka_od splavu Tohle po třech praních pořád dobrý. Asi přikoupím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.