Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. června 2019 21:38

Renusatko Jojo, opar a zubar je desna kombinace. Navic u meho jsou dlouheuhe objednaci doby, to je potom odlozeni jak za trest!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. června 2019 21:40

Karja já chodím k zubařece na kliniku, která nemá smlouvu s všeobecnou pojišťovnou, tak mají trochu volněji. Termín mám za měsíc a půl a nepotřebuju nic nutného, tak je to dobré. Snad čtvrtý pokus vyjde.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. června 2019 21:41

Jo a taky ted pravidelne vstavame ve trictvrte na 5! A pisu to sem, ne do detskyho vlakna, at si to prectou pekne vsichni, I ti co deti nesnasej, aby vedeli proc!:-D

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 11. června 2019 21:56

Karja no, ne, já si to taky tak myslela ale nemusí to být pravda, pokud je to alergie a utlumíš to lékama tak se to po vysazení vrátit vůbec nemusí, když to bude brát dost dlouho, prostě se to zklidní a už neobjeví.. vyzkoušeno na dceři a taky jsem nevěřila tak ať je to ono

49356 příspěvků moje polička 11. června 2019 21:57
Reakce na Karja:

Jo a taky ted pravidelne vstavame ve trictvrte na 5! A pisu to sem, ne do detskyho vlakna, at si to prectou pekne vsichni, I ti co deti nesnasej, aby vedeli proc!:-D

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. června 2019 22:06

viktorka_od splavu Jo snad jo, kozni rikala, ze je to caste, a ze casto se ani neprijde na to, z ceho to bylo. Tak uvidime, zatim se stale stranime ostatnich, coz je asi nejhorsi, ale tak muze to byt nakazlive a I kdyz ne, tak to vypada desive, treba 40 pupencu v obliceji, by nas ostatni stejne hnali;-)' Ale krom estetiky ji to nijak neprekazi, nesvedi, zadna teplota, nic....

49356 příspěvků moje polička 11. června 2019 22:09

Karja chudinka malá

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. června 2019 23:07
Reakce na Karja:

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 11. června 2019 23:35

A přidám do alergické diskuse: Letos celé jaro mám alergickou 70ti letou maminku, která nebyla nikdy alergická na nic! Každej blbej jarní pyl... teď už je to lepší, ale všechny jarní stromy jí dostaly. Jak se to možný? Žila 20 let v Anglii, ale tam to kvete taky a jezdila sem..

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 12. června 2019 05:43

andulka01 ja som nikdy slergicka nebola. Teraz uz uz par rokov reakcie ako alergia, kadel dusivy tak ze uz pomaly nikam nechodim, lebo pohorsene pohlady ma rozhodia. Dusit ma zacne kazda zmena, prejdem z bytu do auta, zachvat, vstupim do obchodu, zachvat, otvorim okno, zachvat, zjem nieco, hocico, zachvat. Alergologik po roku ma poslal prec ze vysledky ok, plucne ok, krv ok, vsetky vysetrenia doteraz neodhalili nic. Ked chcem idt niekam, zaberie mi kodein, ale ten zas nemozem brat casto. Doma nikto uz ani nemrmne ked kaslem, inde vsetci hned reaguju a nie vzdy v pohode. 

Offline Aranel
6614 příspěvků moje polička 12. června 2019 08:12

Janulik03 To má moje maminka taky říkáme "astma", ale nevíme. 

49356 příspěvků moje polička 12. června 2019 08:16

Janulik03 tohle byva dost casto od psychiky, misto kodeinu bych zkusila neco onacejsiho

Online continuity
43138 příspěvků moje polička 12. června 2019 08:18

Ja nechci nikomu radit ve zdravotnich vecech, ale vznik nove alergie ve vyssim az vysokem veku je dost nepravdepodobny. On ten imunitni system uz nema takovou silu a dalsi kratochvile v podobe autoimunitnich nemoci prilis nestiha.  Pokud vznikly 50+ nove obtize takoveto intenzity a charakteru, tak bych otravovala doktory az dokud by neprisli na to, co mi vlastne je. 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 12. června 2019 08:19

andulka01 Já mám na chalupě sousedku, která celý život prožila na 20 km čtverečních, selka, celý život pracovala na poli, porad venku a po sedmdesátce dostala pylovou alergii... Taky nechápu. 

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 12. června 2019 09:36

Janulik03 ja mam tohle s rymou nebo alternativne ucpanym nosem, kdy nemam rymu, ale nemuzu “prodechnout” nos, kazda zmena prostredi, stress to zhorsuje... alergie to neni, tu mam taky, casto paralelne s tim

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 12. června 2019 09:54

Janulik03 Ano přesně... má obtížný kašel a teda i trochu rýmu.

continuity U doktora byla, nikam dál ji neposlal. Tak jí teda zkusím domluvit ať se poptá trochu důrazněji. 

999 Že by kytka babiška? Třeba to není vysloveně pylová, ale že ten pyl je nasycený chemií, tomu bych i docela věřila.

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 12. června 2019 11:02

No teda ani som netusila ze je to celkom caste. Tu uz som absolvovala asi vsetky oddelenia, je pravda ze toho stresu bolo dost. Na druhej strane ma vzdy najdu, je to dodt hlasne

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. června 2019 12:19

Ounz Když my autům houby rozumíme, takže rady okolí bodnou, ale dost se rozcházejí :-). Jinak kombi+automat se samozřejmě dělají, ale je to drahá kombinace (hlavně kvůli tý převodovce).

49356 příspěvků moje polička 12. června 2019 12:24

Zina ja kdyz shanela mensi auto, videla jsem bazary fakt narvany velkyma autama s dobrou vybavou, obvykle naftaky dovezeny z nemec. pokud mas kamose ktery ti to prohlidne nebala bych se. novy bude echt drahy no. ale tech starsich jsou fakt mraky

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 12. června 2019 12:27

Zina já když jsem hledala, tak automat to strašně omezoval a vždycky, úplně vždycky v tom byl nějakej aspoň trochu smrdící zádrhel, když se nám něco líbilo.