tv ať se ti dobře bydlí![]()
Stěžovací vlákno
tv Někdy se to všechno se..., ale jednou se to musí otočit a vše bude lepší. Zatím je to všechno čerstvé a těch změn máš za sebou moc, tak snad už bude líp a ať se vám pěkně bydlí.
Stěžuju si na sebe, jak nejsem vůbec pohotová v odpovědích, když mě něco zaskočí.
A mnohem víc si stěžuju na prodavačku v hračkářství. Dcera si vybrala takový menší bagr na pískoviště a ta prodavačka před placením dělala vofuky - prej Bagr pro holčičku? To snad neeeeeee...
no zůstala jsem na ní akorát zírat, dcera chudák celá znejistělá, jak to dopadne ![]()
Už tam nepůjdu ![]()
Mohučanka s čím by si jako chtěla hrát na písku ona, s Popelčiným kočárem? ![]()
Mohučanka Jojo, taky mě nejlepší věci napadnou na schodech
. Navíc mám asi na čele napsáno “Vybij si na mě své frustrace”. Potlapkávám. Dceři výběr bagru pochválit, ať na tu ... brzy zapomene.
Mohučanka mala šťatie, že tam bola taká mladá dáma....moja by ju v pieskoviskovom veku tým bagrom najskôr asi praštila ![]()
Renusatko Dekuju.![]()
žluťásek měli ještě zmrzlinářskou sadu na písek, tak to by prodavačce nejspíš přišlo adekvátní.
NAmofo já bagr podporovala, taky jsem autová a navíc dcera si napřed vybrala tu klasickou tatru
ale byly jsme v obchoďáku metrem a taky s tatrou počítám v létě k svátku, tak jsem jí to rozmluvila a přesměrovala zájem na bagr.
slniecko ona je právě dost zakřiknutá, po kom asi ![]()
Na sobotni svatbu (jsem personal, vizazistka/fotografka) mi manzel pomohl vybrat nadhernou kalhotovou sukni z Cos. Tak ma byt 35°C, takze v ni samozrejme nepujdu. Ale v cem teda sakra? Uaaa (sukne nejde, trou se mi o sebe odjakziva stehna) ![]()
Solathis Když nejde sukně a kalhotovou sukni nechceš, to už teda moc možností nezbejvá ![]()
Solathis a v čem teda chodíš, když je 35? já teda takovej problém nemám, ale kdyby, tak asi nějaký trencle plus volný šaty?
Solathis a tie bandelettes návleky nefungujú?
Vyrazila jsem na otocku 250km na firemni grilovacku. A lezim v penzionu s migrenou jakou jsem nemela jiz leta. Prasky zabraly jenom podminecne, nesmim se hybat a zaludek se mi otaci tak, ze nemuzu pit ani vodu. Zjistuji, ze tady se v pulce vlaken ji nebo alespon vybira hospoda. ![]()
Jak zitra rano zvladnu cestu domu vi Buh.
radsi na to moc nemyslim.
Solathis že bude v sobotu 35 teda avizovali už předevčírem, kdyz sis ji kupovala ![]()
Sefova mi ted nabizi, ze mi sem.nekdo hodi suchou bagetu, mate s tim nekdo zkusenost? Jestli to pomuze? Na opici vim, ze je to dobre, trochu to ten zaludek zklidni, ale toto nevim.
Solathis a tohle by ti na ty stehna nepomohlo? pod šaty/sukni... ![]()
RoSa osobně bych si radši vzala tu kalhotovou sukni než ve vedru silonovy tohle
evuch jak jsou pevné? Kvůli velikosti - spíš větší nebo menší?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.