Myrtila Tohle byl právě ten typ akce co si neužiješ a ještě několik dní. Neskutečné hulákání moderátora mezi různou hudbou.
Stěžovací vlákno
Taky jsem odešla od ČS, neuvěřitelně mě nasrali. Odeešla jsem, i když tam pracuje kamarádka a různé věci tak mohla vyřizovat a řešit za mě.
Jsem u Equa a spokojenost naprostá. Jediný možný problém vidím v tom, že tam nejde vkládat peníze na pobočce. Jednou jsem potřebovala a poslali mě to poslat přes poštu. Ale uhradili za mě poplatky.
Ja jsem teda s (mobilním) Georgem spokojena - vsechno tam jde udelat rychle, bez potvrzovacich sms, bez nutnosti pamatovat si prihlasovaci cislo, vsechno pekne na otisk prstu...oproti servisu 24 za me lespi, na pocitac nebo pobocku uz vubec nemusim.
a co čsob? nějaké zkušenosti by tu nebyly? O:-)
Lama_z_Lana jenže já nemám chytrý telefon. potřebuju něco, co bude dobře fungovat právě v tom počítači. a hlavně něco, co třeba bude umět poslat platbu nad 200.000, aniž bych musela běžet na pobočku pro jednorázový kód
už to asi spravili, ale tohle ten jejich george vážně (ne)uměl.
Jiná Realita jsem taky u Airbank a jsem spokojená. Vše řeším přes net, kdo chce osobně, tak mají otevřeno i o víkendu a večer.
Jiná Realita čsob je podle mě nejhorší banka, tam bych teda nešla vůbec.
Jiná Realita Já mám s čsob zkušenosti dobré, aplikace v telefonu i pc je hodně srozumitelná a jednoduchá. Na pobočkách vždycky milí vstřícní, stížnost mi po telefonu jednou vyřídili velmi rychle. Nedokážu srovnat cenově (za poplaty atd.), tím jsem se nikdy moc nezabývala.
Jiná Realita za me teda George genialni
Podle mého jsou ty klasické banky (ČS, ČSOB, KB) prašť jako uhoď. Alespoň mám ten dojem ze zkazek okolo.....
Mutziputzi mně george zrušil pracně vyběhaný přístup k firemnímu účtu, aby se mi aktivoval, musím na pobočku, protože právě nemám jen nějaký obyč účet, a ještě ho ani nemám, a už ho upřímně nesnáším. nepotřebuju nabíjení telefonu, ani cool vzhled. nechci si zase vyběhávat znova všechny složitosti, které jsem si vyběhala na konci minulého roku...takže je nemám ani rok.
příbuzný mě lanařil na jejich premium kreditní účet, tak právě nevím. v bankách se nevyznám, roky jsem neměla důvod to zkoumat ani měnit.
Mutziputzi a uz umi hromadne platby vic nez deseti polozek najednou a platby pres 200 nebo 500 tisic? A exportovat datove vypisy a nacitat prikazy k platbe v ruznych formatech? Kdyz jsem se na to zacatkem roku ptala, tak se na pobocce tvarili, ze to asi teda nejak rucne udelat pujde, ale hromadne tezko a vypisy ze by mi teda oni nejak stahli a poslali, ale sama ze to asi nebudu moct. S tim at se jdou vycpat, tohle jako firma potrebuju denne a bez problemu a nemuzu byt na nikom zavisla.
Jiná Realita presne. Zustal mi u jich soukromy ucet duchodoveho sporeni a abych se mohla podivat, kolik tam mam, stravila jsem asi hodinu na pobocce, protoze mi delali novou smlouvu s novym pristupem. A kdyzjsem si chtela stannout potvrzeni k danim, musela jsem volat bankeri, abych to vubec na tech strankach nasla, a to teda nejsem uplny negramot, ktery se boji rozkliknout menu.
Kokoska platbu přes 200.000 to ještě nedávno 100% neumělo, musela sis skočit na pobočku nebo do bankomatu pro kód...to je velké wtf.
já fakt nechápu, proč nevzali celý servis24 a prostě k němu něco nepřidali, co jako mělo být to cool, protože z mého pohledu servis24 neměl žádnou chybu. a pokud měl, tak stačilo něco přidat, ne to rozbít na atomy, polovinu ztratit a zbytek zkusit slepit.
Jiná Realita vysvetlovali mi, ze to je akce Erste bank, ze tam byly nejake veci, ktere uplne nevyhovuji bezpecnostnim normam, tak to prekopali cele.
ty nemám, ale mohu posloužit s Komerční bankou....
chtěla jsem na pobočce udělat malou změnu, práce na cca 5min.... Přítomná slečna u přepážky mě odbyla tím, že si musím sjednat schůzku s bankovním poradcem, který měl volný termín za 2 týdny!!
Poděkovala jsem, zrušila účet a otevřela si nový u Airbank, kde jsem maximálně spokojená
Jiná Realita Taky přechod od ČS do AirBank. Ale jen s osobními účty, hypotéku ani firmu nemám. Čeho si cením nejvíce je, že i když na pobočku přijdu se sebevětší blbinou (jo, utopila jsem kartu, dvakrát za sebou
), tak se prostě usmívaj a pomůžou, zaříděj, nastaví aplikaci, domluví termín zaslání karty... za mě dobrý.
Jiná Realita pokud dosahnes u CSOB na premium ucet, tak ten je nejlepsi, jaky jsem kdy mela (pisu teda o.osobnim uctu). Pokud budes chtit, muzes mit on-line bankere. Na pobocce jsem byla celkem 2x kvuli hypotece, jinak to neni potreba a jenom si telefonujeme. Poslou se vsim kuryra, nevim jestli i k vam, poptej se na to. Banker se ti fakt snazi vyjit vstric. Blbe je to prihlasovani, pokud nemas chytry telefon asi bude nejaky cas jeste chodit sms, ale pak nevim, plati nova regulace, ktera se jeste vyjasnuje, ale sms nebude uz asi postacovat ba overeni klienta. Poptej se na to kdyz tak. ( ale to se bude tykat uplne vsech bank na trhu).
Ja mam pocit, ze tyto low cost banky jsou super pro lidi, kteri krome beznych prevodu a jedne debetky nechteji/nepotrebuji nic. Ja jsem asi docela extrem, aktualne mam 4 bankovni ucty ( jeden je pripraven na zruseni, ale o dalsim uvazuji + nejake investice).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.