Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 08. července 2019 10:45

dynda totalni pitomci, fakt me vytocili. Hlavne ten, co chtel jit uz domu hned jak se zavrelo, i kdyz jim pracovni doba konci 15 minut po zaviracce, aby prave stihli vse v klidu zkontrolovat a pockat na pripadne opozdilce. A ne, on si uz prece nebude sundavat boty! Nemel si je jeste vubec co obouvat. Desne urazenej, ze trvam na tom, aby vykonal svoj praci  Jejich sef o tom uslysi. 

andulka01 tyhle dva jsou material na nakopnuti. Ta predchozi firma poskytovala lidi v pohode, byli to z vetsi casti zaroven instruktori plavani. Jenze prave se vedeni te firmy rozhodlo, ze se budou nadale zabyvat pouze vyukou plavani a dozor uz nebude patrit do poskytovanych sluzeb. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. července 2019 11:22
Reakce na Zina:

MP Marge Já místní těhotenský vlákno beru tak, že se tam chodí vystěžovat a pro radu, kdo má aktuálně hodný, zdravý a spící dítě, ten nemá moc co psát. Líčí se vždycky nějakej děj, a k pozitivnímu se dá akorát tak gratulovat a odbyde se to na jedný stránce, zatímco průšvihy je možný rozebírat klidně na padesáti :-).

Akorát jestli chceš vlastního potomka, tak bych možná tu uvažovací fázi trochu zkrátila, ony některý ty možnosti nejsou otevřený donekonečna a každej rok je znát.

​Ta statistika o limitovaný plodnosti po 40 je prej hodnejch pár desítek let stará a k tak dramatickýmu poklesu údajně nedochází...jsem nedávno četla.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 08. července 2019 11:24

Friga No hlavně držím palce, aby se tam díky jejich neprofesionalitě něco nestalo. 

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 08. července 2019 11:33

andulka01 Dekuju, taky doufam. Celkove ten pristup, ze nevim, kde je lekarnicka, neztlumim radio, kdyz nekdo vola atd. ve mne nevzbuzuje dobry pocit. Navic ten typek s lekarnickou asi nevi, jak se pouziva turniket a misto toho, aby si ho normalne otevrel, tak ho podlezal po ctyrech. Tohle vsechno samozrejme videli i zakaznici, i slyseli, jak rika, ze nevi, kde je lekarnicka. Desne neprofesionalni. 

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 08. července 2019 11:34

Mutziputzi mam taky v okoli dost znamych, co porodily v pohode kolem ctyricitky. Ale nikdo mi nevymluvi, ze rizika tam jsou. A jedna vec je porodit a druha potomka cca 20 let vychovavat/podporovat. A ted mi, bohuzel diky osobni zkusenosti, naskocil jeste jeden faktor - sendvicova generace. To me treba vubec nenapadlo, nez se urcite potize zacaly zhmotnovat u nas v rodine a vyhlidky jsou dost smutne. S malym ditetem by to bylo hrozne narocne.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. července 2019 11:42

Gatita Myslím, že ty rizika potom jsou individuální, ty zdravotní určitě i za zásluhy. Všemu dost pomůže finanční zajištění. Já osobně, a nechci to zakřiknout, úbytek sil oproti době kdy mi bylo 20 nepociťuju.

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 08. července 2019 11:49

Gatita Mutziputzi Já to úplně nemůžu posoudit, protože obě děti jsem měla relativně pozdě, ale třeba ségra nebo švagrová, které mají mezi dětmi rozestup 10, 13 let tvrdí, že ten věk prostě poznat jde, hlavně během těhotenství.

Ale sendvičová generace nebo vůbec věci s tím spojené jsou podle mě docela problém-a člověka to nenapadne, dokud to na něj nespadne. Mě třeba hrozně mrzí, že moje děti se nepotkaly s mým tátou, já vím, že to na věku úplně nezáleží, ale ta pravděpodobnost je tam prostě větší :-( A vím o čem mluvím i z druhé strany-můj táta je "na starý kolena", babička ho měla po čtyřicítce, jeho sourozenci byli starší o dvacet let-babičku už nepoznala ani moje máma a děda zemřel když mi byly tři, znám je taky vlastně jen z vyprávění... 

Offline bosibori
příspěvků moje polička 08. července 2019 11:52

Friga S plavčíky mám špatnou zkušenost v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Udeřila jsem se na toboganu, začala mi téct krev z nosu. Kousek od toboganů mají plavčíci kukaň označenou červeným křížem. Šla jsem tam, bylo to mnohem blíž než běžet přes areál ke svým věcem.
Čekala jsem od nich aspoň minimální pomoc - třeba aspoň papír na utření krve. Nenabídli ani židli, ani ten papír je nenapadlo podat. Ten jsem si nakonec vyžádala, i židli jsem si nakonec vyžádala, abych se v klidu zhruba očistila a počkala, až se krev zastaví..
Výborný pocit, že je obtěžuju, že se mi štítí pomoct a nejhůř - že je ani nenapadá, co by se hodilo a slušelo udělat. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. července 2019 11:58

Mutziputzi Mně to říkali přímo v Podolí a tam si předpokládám nějaký statistiky vedou. A mám teda ve svým nejbližším okolí několik případů menopauzy ještě před čtyřicítkou, takže můj úhel pohledu je ovlivněnej i tím.

Tím nemyslím, že by do toho  MP Marge měla praštit pokud možno zítra, jen že pokud o tom do budoucna přemýšlí, že by možná stálo za to podniknout nějaký kroky, třeba si nechat zjistit ovariální rezervu atp., ayb až se za dva roky rozhoupe, už fakt nebylo pozdě.

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 08. července 2019 12:01

bosibori to je dost hrozny! Vzdyt by meli byt skoleni na poskytnutí prvni pomoci, navic bych si myslela, ze tam maji nejakou odpocivarnu, pro pripad, ze se nekomu udela spatne. 

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 08. července 2019 12:23

bosibori Friga Plavčíci v Čechách je dost kapitolka... on to nikdo moc dělat nechce, je málo lidí a i málo školitelů co můžou vydávat licenci. Znám jen pár lidí, co to dělaj od srdce a poctivě, jinak to všichni mají spíš jako zašívárnu. 

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 08. července 2019 12:23

Mutziputzi jasne, je to individualni. A mit dite sice ve 20, ale s holym zadkem, je asi taky dost narocny. 

Ale jak jsem tu psala to o tech rodicich, to je proste fakt, ktery te (nebo aspon ja to tak mela) nenapadne. Resila jsem svoji kondici, rizika pro dite a tak, ale ze nejspis budu muset resit stav rodicu, to me nejak nenapadlo. A tohle bohuzel penize tak uplne nevyresi, ledaze by se ti podarilo najit na full time skvelou osetrovatelku.zatim v teto fazi nastesti nejsme, ale uz ted je potvrzene, ze to v dost brzke dobe nastane...

Offline bosibori
příspěvků moje polička 08. července 2019 12:36

Friga Já jsem si jen gratulovala, že mi není nic horšího, a odešla jsem hned, jak to šlo. Zakrvácené papíry jsem si odnesla s sebou. Z ničeho se totiž nezdálo, že bych je tam mohla do něčeho vyhodit :-)

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 08. července 2019 12:38

Mohučanka Já se přiznám, že já toho Eda Sheerana vůbec neznám. Poprvé jsem ho zaregistrovala tady v reklamě na kečup, což jsem si myslela, že to bude někdo od filmu. Pak mi pár známých říkalo, že jdou na jeho koncert, tak si říkám ty jo, to bude pecka asi nějaká, to určitě znám z rádia. Tak jsem šla na youtube a nic, fakt nic:-D. Už jsem asi taky hodně za zenitem:-D.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 08. července 2019 12:40

bosibori Dementi, asi bych si pak někde stěžovala, to je fakt neskutečný, že ti nenabídli pomoc...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. července 2019 13:51

Karja No já ho znám přesně od včerejška, kdy jsem si googlila, kdo nám to doma dělá hluk, a našla jsem, že na jeho koncert šlo 80 000 lidí

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 08. července 2019 13:55

Mohučanka já jsem ho taky googlila po té, co někd dával na insta jak se hrozně těší už skoro rok a tuhle písničku si pusťte, to je naprostá bomba.....a nějak vůbec nic, bomba fakt ne

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:01

MP Marge ono je tohle hrozne tezky, ja taky zavidim svobodnejm a bezdetnejm svobodu, moznost jit nekolikrat tydne do fitka, bezstarostne dovolene, protoze ja muzu cvicit maximalne doma s detmi za zady, kdyz jedu sama s muzem na dovolenou, tak se tresu, aby se mne neco nestalo, aby deti nezustaly samy, a stve me plno dalsich veci, ale to neznamena, ze bych litovala, ze jsem mela deti, ani nahodou. Nemenila bych. Ono tyhle myslenky hrozne casto vychazi z unavy a treba i nekdy stereotypu. Ono to postezovani si je taky takova terapie. Coz me ted nepada, nevali to na tebe, protoze vedi, ze jsi terapeut? Kamaradka je psycholozka a s timhle se potyka neustale. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:03

Potrefenáhusa Karja 

já jsem na koncertu nebyla, zas tak ho nežeru, ale tuhle písničku mám fakt ráda.

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 08. července 2019 14:06

bosibori Je dobre, ze se ti nestalo nic vaznyho, a tak jsi nebyla na jejich ‘pomoci’ nejak vic zavisla. Asi by ses nedockala, podle toho, co pises.

andulka01 hmm, zasivarna. To zni skvele, kdyz ti lidi maj davat pozor, co se deje okolo. Ty dva vcera to maj asi taky jako zasivarnu