Stěžovací vlákno
RoSa
to beru, upecu chleba na cestu!
whiskas Potrefenáhusa oukeeej pockam vas tam ![]()
andulka01 sis, pripomnelo mi to knihu Autobus sebevrahů, kteří si pronajmou autobus a vydají se do Norska za účelem společné sebevraždy sjetím z útesu do more v nejsevernějším místě Evropy
moje oblibena kniha❤️ Naposled jsem ji cetla v dubnu, kdy me skolila chripka. Prelouskala jsem ji za pul dne![]()
Janulik03 Nenene, pro tebe si i na Slovač dojedem :-) a útesy se konat nebudou, slibuju :-)
andulka01 jeeej tak udem nachystat demizon slivovice, ![]()
Potrefenáhusa whiskas Janulik03 RoSa Vy mě poňoukáte
road trip RTO s hromadou bab co se většinou osobně neznaj? A řidič jedinej chlap, bacha. Hele to je námět na dost povedenej dokument. Máme tu nějakou kameramanku, zvukařku? Už vidíte ty titulky? Kostýmy: COS. Pečivo: Husa. Catering: A01 (ad hoc vaření a teda ta poslední večeře, promiň Janulík), Agentka (zdravokrásnokoutek), 999 a Viktorka (alergokrásnokoutek), atd atd ![]()
Janulik03 A i ten krásnej meruňkovej koláč? ![]()
andulka01 ten upeciem marhule stale este dozrievaju. Nechcete marhule? Zacinam ich nenavidiet

Janulik03 Promiň :-) zítra si ke kamarádovi jedu pro "trošku ovoce"... To znám, budu zavařovat tak tejden nejmíň.
Janulik03 Meruňkový džem je můj nejoblíbenější. Krásný to máš
.
andulka01
to zní jako perfektní jízda.
whiskas keby som si ja blbka nevybrala tie najmensie pohariky ![]()
Janulik03 Jedeš na kvalitu a estetiku, designovka
.
Janulik03 No to mě teda na ty fotce překvapilo, protože do těhle skleniček se to tak blbě leje... kupovala jsem je taky, ale jak dělávám ty marmelády kouskovatý a hustý, tak to vůbec nešlo. A když se to dostane do těch drátků
Tyhle jedině na kdoulové želé co leju z konývky.
whiskas su to jednohubky ![]()
takže takhle je to! realitu pošlete osamělou do normandie a samy si tu plánujete opulentní trip v autobuse s koláčema!![]()
Janulik03 Snídaňový džem, to je nej
.
andulka01 ja robim uplne hladku bez kuskov skor az pyre. A mam pomocnika take nalivatko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.