dzizisketa jsem se musela zamyslet, neb me prislo ze se nedavno narodil a uz ma rok?
pak jsem si teda poposedla:D
Stěžovací vlákno
tak se otec vrátil po dvou měsících z nemocnice. včera, v 11.00 cca. dnes, ve 12.30, ho odvezla rychlá zpět...blbý je, že nikdo neví, co teda budeme dělat...
Jiná Realita to mně mrzí ![]()
dzizisketa je preci uplne fuk, kdy oslavite narozeniny decka, treba dva tri dny predem nebo po svatbe? Svedectvi (svedceni), jak se to proboha pise, se neodmita ne?
chocholka tvýho děcka určitě
chocholka Já to třeba vnímám podobně, ale dzizisketa evidentně ne.
Tak at se vyprdne na svatbu a jde slavit. Stejne se za chvili rozvedou. Kdyz uz vi, jak to udela, tak se nemusi ptat, ne?
chocholka též vnímám nutnost oslavy ročního dítěte v ten přesnej den a kvůli tomu odmítnutí svědčení na svatbě, jehož nabídnutí nebo žádost o něj bych pokládala za čest a pro dotyčné je to událost která se neopakuje a dělá se (ideálně) jednou za život za projev přepíč... pardon prostě mi to přijde hloupý, ale právo odmítnout bych nikomu neupírala..jenom je fakt snad lepší říct, že se mi nechce, než dávat tohle jako důvod...ale tak každej sme ňákej no...
dzizisketa Mě už asi nemá kdo pozvat na svatbu a já bych se tak veselila! Pokud jsou pro tebe 1. narozeniny tak důležité, tak máš asi vyřešeno. Já bych rozhodně šla na svatbu ;)
dzizisketa jestli se nepletu, tak dítě má teď pár měsíců, ne? to je člověk jestě rozhozený a vypadá to, že je třeba to oslavit a prožít jen s dítětem. To se může a nemusí změnit. Problém je, že svatba se plánuje dopředu a nevěsta nemůže čekat do týdne před svatbou, jestli bude nebo nebude mít svědkyni.
Já jsem to udělala naopak, nejdřív jsem zavolala kamarádce, která mi měla svědčit, jestli se jí termín hodí. Kdyby se byl nehodil, tak bysme to byli posunuli, bylo by mi líto, kdyby tam byla nebyla :-).
dzizisketa ja som riešila trochu podobnú vec. Boli sme pozvaní na svadbu v inom meste (cca 120km) krátko po termíne môjho pôrodu (cisárskym rezom, necelé 3 týždne po sekcii), vopred (ale fakt vopred, niekoľko mesiacov) sme s vďakou odmietli, že zrejme kvôli tomu, že budeme mať malé bábätko a bude to fakt krátko po pôrode sa nebudeme môcť zúčastniť, muž povedal, že ak bude všetko ok, tak by šiel len na otočku aspoň zagratulovať. Mužov kamarát napriek tomu, že sme účasť odmietli, muža požiadal aby mu šiel za svedka. Samozrejme ja som po cisárskom na tom nebola dobre ani psychicky ani fyzicky (komplikácie s hojením), malý veľmi plakal a vôbec nespal, muž teda nakoniec na svadbu nešiel. Dosť to zhoršilo vzťahy medzi nimi a nami, doteraz to mne neprepáčili...Nevravím, že je to aj tvoj prípad, len teda upozorňujem, že sa môže nevesta uraziť.
DrowRanger teda jestli se někdo urazí, ze mu nedojde na svatbu rodič novorozence ...![]()
Catherinne Slečna nevěsta v tom možná byla nevinně, Draw píše mužův kamarád a muž měl svědčit. A muž přece nerodil.![]()
Sweet Potato Tak já to brala jako celek, protože to zhoršilo vztahy mezi nimi všemi a mám teda pocit, že žena by mohla umět svému nastávajícím muži vysvětlit, že tři týdny po porodu fakt není ženská v cajku.
Ale možná čerpá z celebrit, které jsou a nikdy nečetla zdejší dětské vlákno ![]()
Catherinne Makara ja som tiež nemyslela, že z toho bude také haló, z celého okruhu kamarátov máme my prví dieťa, fakt sme netušili ako to bude, do čoho pôjdeme...
Sweet Potatosnažila som sa to dáko zariadiť, aby muž mohol ísť a ja som nemusela byť sama doma, máme aj psa, ktorého trebalo venčiť, navyše sa mi otvárala rana po cisárskom, syn potreboval niekoľko hodín denne nosiť na rukách a hojdať, v kočiari nespal ale reval a za 24 hodín spal cca tých 5-6 hodín, nešlo mi kojenie a do toho bolesti a hormonálne výkyvy, takže som sa ozaj necítila ako celebritná matka, ktorá by s úsmevom na tvári zvládla seba, dieťa, psa aj domácnosť. Všetko to bolo ešte umocnené hysterickým telefonátom nevesty, v ktorom mi nadala, takže som doma revala, proste paráda :)
DrowRanger snad nevesta aspon pochopi ked bude mat mna dieta. Asi si to nevie predstaviť. Ale tak trebars jej mama alebo ktosi skuseny jej mohol vysvetlit. Ale niekomu neni rady ani pomoci..
My sme boli v podobnej situacii, asi mesiac po termine prveho pôrodu sle boli zavolani na svadbu, našťastie v mieste bydliska, priatel bol svedok. Jeho sme slubili, ze teda pojde ale ja ze asi nie, ze nevieme ako na tom budeme. No, tiez sa trochu osivali, ze jako co riesim, pritom uz sami mali male dieta (asi bolo bezproblemove babatko). Nakoniec som porodila o par tyzdnov skor, takze uz som bola schopna s malym ist aj ja, pqr hodin som tam bola a navecer sla domov.
Catherinne ja bych to nezobecnovala. Ve trech tydnech prvniho jsme jeli na dovolenou na chalupu, podruhe jsem 3 tydny po sekci jela svagrove na svatbu, manzel svedcil. V obou pripadech jsem se citila vyborne a svatbu jsem si i uzila. V klidu jsem vse s miminkem pozorovala, povidala si a hodne jedla:) kdybych jet nemohla, tak bych poslala muze a byla v klidu doma.
Jste jak ty celebrity ![]()
tak to dodatečně po 28 letech závidím, já byla zdravotně po sekci dva měsíce hodně špatná. Dítě tou dobou v inkubátoru, jinak by muž musel na ošetřovačku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.