Jiná Realita Ale deodorant na vlasy by nebyl v aktuálních teplotách vůbec od věci ![]()
Stěžovací vlákno
Právě jsem dostala pozvánku na svatbu, která bude už za tři týdny (já z toho budu dva týdny na zahraniční dovolené)... Nevěsta je dávná kamarádka z gymplu, která narozdíl ode mě (kancelářské krysy se s snahou o moderní a elegantní vzhled) si libuje ve stylu života jako před 100 lety, bydlení na starém statku bez jakýchkoli vymožeností moderní doby included.
A teď ta stížnost: dresscode na svatbu je "western, country apod."
Ach jo, to je to jediné, co v šatníku fakt nemám (ani džínovou bundu:/). Ten styl je mi strašně cizí. Teď teda nevím, jak to během pár dní vyřeším... Jít v normálních džínách je na letní svatbu blbé. Asi budu muset koupit něco, v čem budu asi jinak chodit už jen na tematické párty ;-)
JanieB a co nejaky jednoduchy rustikalni saty, co by se daly unosit i jindy, a k nim si koupit slamak ve tvaru kovbojskeho klobouku? Nebo si proste vzit normalni saty a dzinovou bundu si pujcit od nejake kamaradky?
JanieB v mangu měli před letem miliardu lnenych kostkovanych šatů, nevim, jak teď, ale koukla bych tam
razorblade To s tou bundou jsem přesně zvažovala. Že nějaké celkem normální šaty a půjčit si od kámošek bundu. Zrovna včera jsem byla na svatbě a min. pět mých kamarádek ji tam na noc mělo přes šaty;-)
A díky za tip s Mangem!
Karja pamperska v pracce myslim muze smele konkurovat rozsypane pixle kakaa od Pinot Noir ![]()
JanieB ted si neuvedomuji, jaky mas styl oblikani, ale snazila bych se ulovit neco alespon trochu pouzitelneho i po akci, nejaka romantarna bila platena by myslim mohla fungovat..

Pavlena tyhle bych si na cizi svatbu nebrala, přijdou mi dost nevestovsky
Potrefenáhusa ted to chci napsat, ze jsem blba...
mi nejak uniklo ze svatba, western mi znel jako tematicka party...![]()
JanieB jakekoli šaty s bohatší sukní, klidně i květované, opasek, doplňky ve stylu (výraznější náušnice, něco na krk)... Jen ty kozačky v létě asi nebudou to pravé, v čem by člověk chtěl trávit den.
Pavlena Ten styl se mi na ostatních líbí moc :) Akorát se mi to nejvíc líbí v kombinaci bílé šaty a hnědé doplňky a to je asi na cizí svatbu blbé. Předpokládám, že tak nějak přijde oblečená nevěsta. Já sem moc fotek nedávám (přiznávám, že ze strachu z toho, že dostanu pořádnou čočku :D). Mimo práci mám ráda třeba culotty nebo plisované sukně (mám růžovou a černou). Do práce nejvíc nosím pouzdrovky nebo nějaké ležérnější šaty (střih rovný nebo pouzdrový, většinou s páskem nebo převázané). Jsem celkem malá a drobná, přesýpací hodiny.
Přemýšlím, jestli se třeba dá nakombinovat i ta růžová plisovaná sukně s nějakým vršek a tou džínovou sukní. A projíždím Amazon, jestli náhodou nenajdu nějaké použitelné šaty ;-)
JanieB jestli bude 30 (a vic), tak si tu dzinovou bundu stejně nevezmeš
Jiná Realita
jeste tak radim nedavat si tubu s kremem na ruce do kelimku k paste a kartackum![]()
viktorka_od splavu kdysi můj táta položil na políčku vedle pasty na zuby lepidlo a zapomněl na to. První si šla čistit zuby babička, jeho tchyně ...
JanieB mne zrovna reklama nabizela toto, ale je to zase bile

V piatok som dostala darcekovu poukazku, ktoru som odlozila na "bezpecne" miesto, aby sa k nej maly nedostal. No, tak ani v zbere papiera nie je ...
JanieB Mně by se džíska přes jakékoli šaty zdála trochu "málo", protože to se teď docela nosí nezávisle na nějakým country stylu. A Potrefenáhusa má pravdu s tím vedrem. Mohlo by ovšem klapnout vzít si plisovanou sukni + nějaký vršek (i takhle ten bílý s volánem) a k tomu nějaký "kovbojský" klobouk. Snaha viditelná, úkol splněný. Nevím tedy, jak snadno se takový klobouk shání... ale určitě snáz než kůň nebo revolver.
Karja Slušný!! A jak se to jako povede?
Aranel Jako ono na tom neni nic slozityho, proste v koupelne se prebaluje, do toho tridi obleceni na prani a sup do kopy pradla se priplete ten balicek. Samozrejme byla pouzita, a po vyprani jako nova a to mam podezreni, ze byla pouzota fakt hodne. No jeste jsem to vyprala jednou a pri veseni vyklepala a snad bude foukat vitr. Jsou to nastesti veci na doma;-)'
letfenixa to najdeš někde! já takhle ve středu hledala mobil a byl mezi ponožkama... no a jednou jsem uklidila karton cigaret do ledničky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.