Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 28. července 2019 17:39

Jiná Realita Ale deodorant na vlasy by nebyl v aktuálních teplotách vůbec od věci

Offline JanieB
551 příspěvků moje polička 28. července 2019 17:59

Právě jsem dostala pozvánku na svatbu, která bude už za tři týdny (já z toho budu dva týdny na zahraniční dovolené)... Nevěsta je dávná kamarádka z gymplu, která narozdíl ode mě (kancelářské krysy se s snahou o moderní a elegantní vzhled) si libuje ve stylu života jako před 100 lety, bydlení na starém statku bez jakýchkoli vymožeností moderní doby included.
A teď ta stížnost: dresscode na svatbu je "western, country apod."
Ach jo, to je to jediné, co v šatníku fakt nemám (ani džínovou bundu:/). Ten styl je mi strašně cizí. Teď teda nevím, jak to během pár dní vyřeším... Jít v normálních džínách je na letní svatbu blbé. Asi budu muset koupit něco, v čem budu asi jinak chodit už jen na tematické párty ;-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:01

JanieB a co nejaky jednoduchy rustikalni saty, co by se daly unosit i jindy, a k nim si koupit slamak ve tvaru kovbojskeho klobouku? Nebo si proste vzit normalni saty a dzinovou bundu si pujcit od nejake kamaradky?

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:05

JanieB v mangu měli před letem miliardu lnenych kostkovanych šatů, nevim, jak teď, ale koukla bych tam

Offline JanieB
551 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:11

razorblade To s tou bundou jsem přesně zvažovala. Že nějaké celkem normální šaty a půjčit si od kámošek bundu. Zrovna včera jsem byla na svatbě a min. pět mých kamarádek ji tam na noc mělo přes šaty;-)
A díky za tip s Mangem!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:13

Karja pamperska v pracce myslim muze smele konkurovat rozsypane pixle kakaa od Pinot Noir

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:21

JanieB ted si neuvedomuji, jaky mas styl oblikani, ale snazila bych se ulovit neco alespon trochu pouzitelneho i po akci, nejaka romantarna bila platena by myslim mohla fungovat..

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:23

Pavlena tyhle bych si na cizi svatbu nebrala, přijdou mi dost nevestovsky 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:24

Potrefenáhusa ted to chci napsat, ze jsem blba... mi nejak uniklo ze svatba, western mi znel jako tematicka party...

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:32

JanieB jakekoli šaty s bohatší sukní,  klidně i květované, opasek, doplňky ve stylu (výraznější náušnice,  něco na krk)... Jen ty kozačky v létě asi nebudou to pravé, v čem by člověk chtěl trávit den. 

Offline JanieB
551 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:34

Pavlena Ten styl se mi na ostatních líbí moc :) Akorát se mi to nejvíc líbí v kombinaci bílé šaty a hnědé doplňky a to je asi na cizí svatbu blbé. Předpokládám, že tak nějak přijde oblečená nevěsta. Já sem moc fotek nedávám (přiznávám, že ze strachu z toho, že dostanu pořádnou čočku :D). Mimo práci mám ráda třeba culotty nebo plisované sukně (mám růžovou a černou). Do práce nejvíc nosím pouzdrovky nebo nějaké ležérnější šaty (střih rovný nebo pouzdrový, většinou s páskem nebo převázané). Jsem celkem malá a drobná, přesýpací hodiny.
Přemýšlím, jestli se třeba dá nakombinovat i ta růžová plisovaná sukně s nějakým vršek a tou džínovou sukní. A projíždím Amazon, jestli náhodou nenajdu nějaké použitelné šaty ;-)

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 28. července 2019 18:53

JanieB jestli bude 30 (a vic), tak si tu dzinovou bundu stejně nevezmeš 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 28. července 2019 19:00

Jiná Realita  jeste tak radim nedavat si tubu s kremem na ruce do kelimku k paste a kartackum

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 28. července 2019 19:02

viktorka_od splavu kdysi můj táta položil na políčku vedle pasty na zuby lepidlo a zapomněl na to. První si šla čistit zuby babička, jeho tchyně ...

Offline Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 28. července 2019 19:38

Pavlena A památným kuličkám z kojícího polštáře žluťásek 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 28. července 2019 19:41

JanieB mne zrovna reklama nabizela toto, ale je to zase bile

Offline letfenixa
10879 příspěvků moje polička 28. července 2019 21:01

V piatok som dostala darcekovu poukazku, ktoru som odlozila na "bezpecne" miesto, aby sa k nej maly nedostal. No, tak ani v zbere papiera nie je ...

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 28. července 2019 21:26

JanieB Mně by se džíska přes jakékoli šaty zdála trochu "málo", protože to se teď docela nosí nezávisle na nějakým country stylu. A Potrefenáhusa má pravdu s tím vedrem. Mohlo by ovšem klapnout vzít si plisovanou sukni + nějaký vršek (i takhle ten bílý s volánem) a k tomu nějaký "kovbojský" klobouk. Snaha viditelná, úkol splněný. Nevím tedy, jak snadno se takový klobouk shání... ale určitě snáz než kůň nebo revolver.

Karja Slušný!! A jak se to jako povede?

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 28. července 2019 21:31

Aranel Jako ono na tom neni nic slozityho, proste v koupelne se prebaluje, do toho tridi obleceni na prani a sup do kopy pradla se priplete ten balicek. Samozrejme byla pouzita, a po vyprani jako nova a to mam podezreni, ze byla pouzota fakt hodne. No jeste jsem to vyprala jednou a pri veseni vyklepala a snad bude foukat vitr. Jsou to nastesti veci na doma;-)'

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 28. července 2019 21:33

letfenixa to najdeš někde! já takhle ve středu hledala mobil a byl mezi ponožkama... no a jednou jsem uklidila karton cigaret do ledničky