Dlouhá široká sukně a k tomu nějaký volánový vršek. Klobouk by byl fajn, ale hlavně bych doplnila hodně široký pásek, pokud možno s výraznou sponou. Doplňky kožene, dřevěné, korále. A místo bundy vestičku, kterou fakt netuším, kde bys mohla sehnat. I když budeš mít jen něco z toho, tak to navodí požadovaný styl a bude to. Docela ráda bych to viděla ![]()
Stěžovací vlákno
RoSa uz som vselico upratala pri hladani.
Já si jednou naimpregnovala vlasy. Možná jsem potom mohla chodit bez deštníku![]()
Hele a nemohl se k tomu syn nakonec nějak dostat? Koukala jsi mezi hračky?
RoSa No ja po tydnu nasla ve spizi maslo:-D Ale skoro nic mu nebylo, jen hodne roztekle.
dynda posledne si pamatam, ze som to drzala v kuchyni a potom uz nic. Postupne prehladam vsetko.
letfenixa tak bude někde v lince - třeba mezi vařečkama... a do tý lednice taky koukni ![]()
letfenixa Vážně, zkus kouknout do ledničky! Já tam kdysi uložila platební kartu ![]()
viktorka_od splavu Jiná Realita a ja zjistila, ze Saloos nelije stejny levandulovy olej do lahvicek oznacenych "masazni" a "odlicovaci"
(malem mi to vypalilo oci)
RoSa No ja po tydnu nasla ve spizi maslo:-D Ale skoro nic mu nebylo, jen hodne roztekle.
Jednou v botniku objevila panaka rumu. Ve sklenicce, ktera fakt nebyla moje ![]()
![]()
Lama_z_Lana asi vedeš
Lama_z_Lana No jasne:-D To presne rikaj alkoholici, ze to neni jejich:-D. Ja takhle mela v praci prazdnou flasku od vina, ale objevila ji takova vzdalena kolegyne, kdyz mi ukazola praci. Ale ta lahev fakt nebyla moje, takze ja ti I verim!
Karja jako! Ja posleze zjistila, ze jsem ji tam teda dala ja
, ale asi o dva dny driv pri navratu z jednoho divokyho vecirku, asi sem si vzala panaka na cestu![]()
. Ale proc jsem odlozila do botniku nevim, ten nalez me lehce sokoval. No divoky nerozvazny mladi no ![]()
PS tu skleniclu furt mam, bylo mi strasne trapne jit ji tam vratit. Stydim se ![]()
JanieB A co spadlý vršek (teď jsou toho mraky), dlouhou sukni, a slaměnej kovbojskej klobouk? Jsou výprodeje, všechno to bude za pár korun a co ty víš :-) třeba se v tom najdeš ![]()

dynda Dlouhou bílou širokou sukni, červenobíle kostičkovaný top i třásňovou koženou vestičku jsem před rokem vyhodila. Bylo to schovaný právě na tavýhle blbiny, ale stěhování je neúprosný, no. Ale teď, mám dojem, nebude problém sehnat skoro vše.
Jakejpak Amazon, skoč do nejbližšího sekáče... přece nebudeš na jednorázovku kupovat nový hadry, který pak nebudeš nosit.
barbucha bylas někdy v posledních letech v sekáči? To se nedá ani na uklízení nadoma, navrch to ani neni levný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.