Lamicka no, je to veľmi individuálne, kamoška šla na cisársky týždeň po mne a v rovnakú dobu (tie 3 týždne po mojom cisárskom) ako ja mala doma bábätko, čo spalo celú noc a ona bola už viac menej fit.
Stěžovací vlákno
Catherinne to ani ne, na fotku v bikinach to nebylo
, ale citila jsem se dobre a miminka byla hodna. Je to individualni. Mela jsem ted potrebu napsat, ze ne vzdy je sestinedeli (a treba i stav po sekci) horor, i kdyz jsem se tim odklonila od svatebniho tematu.
PPrávě proto nad tím houbám už takhle zatepla, ať se to vyjasni těch deset měsíců předem ![]()
Jako win-win situace to nebude, ale u nás se moc narozeniny nedrží, tak snad se jich nebudou dozadovat v tomto případě prarodiče. Protože té kamarádce bych svědčit chtěla. Blbe je, že u obou variant jsou klady a zápory vyrovnané.
dzizisketa Ja myslim, ze pak by ti to odmitnuti mohlo byt lito. My treba narozeniny male presouvali dle toho, jak mohli ostatni a taky dle pocasi, plus minus 3 dny. Kdyz do toho jeste pripoctu nejakou moznost nemoci, tak bych na tom terminu netrvala a proste sla svedcit, bude to I hezke, budes si maleho narozeniny pamatovat dvakrat;-)
dzizisketa hele, ale to je klika, že narozeniny vyjdou na víkend (teda předpokládám). Kdyby to vyšlo na úterý, tak to stejně pravděpodobně přesunete na víkend, aby mohli pracující prarodiče. Já chápu, že s pár měsíčním dítětem je člověk plně propojen, příroda ví, co dělá. Ale v roce dítěte to může být úplně jinak. A aby tě pak právě nemrzelo to svědčení. Ale podívat se na to s odstupem teď je poměrně nemožné. Nebo alespoň pro mě bylo, ty kojící hormony u prvního, to byl záhul.
dzizisketa mas pravo odmitnout, ale aby te to casem nemrzelo, zvlast jestli je to dobra kamaradka.
My prvni narozeniny slavili asi tyden po, protoze u toho chteli byt vsichni prarodice a jeste dalsi clenove, a cekalo se, az se nekdo vrati z dovolene nebo sluzebky... Synovi to bylo sumak a nam nakonec asi taky, i kdyz si matne vzpominam, ze mi proletlo hlavou, proc bychom meli tak veledulezitou vec posouvat. Nakonec bylo fajn, ze mohli vsichni...
Ročnímu dítěti je to opravdu jedno, jestli den sem nebo den tam, ke všemu si ani oslavu nijak neužije, na dort a svíčky nám syn kašlal ještě ve dvou letech.
Na svatbu tě určitě zve hodně blízká kamarádka, já bych ji asi nechtěla zklamat.
dzizisketa Já si myslím, že jakmile se svatebčané dozvědí, že syn svědkyně má "dneska" 1. narozeniny, bude mít chlapeček o oslavu/zábavu postaráno.
Jinak tě tedy chápu, já jsem ukončení 1. roku chápala jako velký mezník, ale dceři to bylo vážně šumák. Dort jí nechutnal, dárky nepochopila a náhlá přítomnost celé rodiny najednou (+ 5 lidí oproti běžným 3) jí znejistěla.
Neni tu dojimaci vlakno tak to napisu sem.....
uplne me dojala lednice,zaroven si na ni teda i stezuju,ale,ona na nas cekala az dojedem domu z dovoleny.......v noci sla,rano ne....![]()
![]()
Zarinya
promin ale! cekala aby se mohla naposled rozloucit
viktorka_od splavu no,prave,proto me to dojalo![]()
![]()
Zarinya ale to je od nej pekne. Keby to bola zakerna chladnicka, pokazila by sa hned prvy den dovolenky a vas by doma cakal oder mesiac skazeneho jedla uf. Dufam, ze sa za tuto ohladuplnost dostala do kremikoveho nebe!
Mrakoplas no,na to jak sem ji nesnasela se zachovala hezky.![]()
Zarinya RIP![]()
Ročnímu dítěti je to opravdu jedno, jestli den sem nebo den tam, ke všemu si ani oslavu nijak neužije, na dort a svíčky nám syn kašlal ještě ve dvou letech.
Moje neteř se po svým prvním dortu sápala, jako by ji předtím tejden nekrmili
Skoro na všech fotkach má rozmazaný ručičky, jak se snažila k němu dostat.
A slavilo se posunutě, o víkendu, aby se mohli dostavit rodinní příslušníci (třeba já).
Sťažujem sa na seba.Cestou od vody som sa hladná zastavila v potravinách Keďže mali moju obľúbenú zmrzlinu a ešte k tomu balenie za 3,49€,pažravá som kúpila hneď 3
to budem môcť chodiť behať a plávať aspoň 3x denne 7 dní v týždni
mám super radu: nekupujte si styling na vlasy a deodorant ve skoro stejném spreji ![]()
A máš nastajlované podpaží nebo nezpocené vlasy?
Pinot Noir naštěstí jen nastajlované podpaží
bohužel si nepěstuju módní porost, mohla bych si ho třeba trochu nakadeřit teď ![]()
Vyprala jsem plnou varku pracky s pamperskou! Jako budiz mi uklidnenim, ze tam je jen pritelo obleceni. Ale je to plny tech bilech kulicek, co absorbuji vodu. Katastrofa!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.