No nebyla, ale chodím kolem nějakejch
Myslela jsem, že takový starý hadry (jako volánová sukně, flanelová košile) by se tam za levno našly...
Stěžovací vlákno
barbucha ale fakt starý hnusný smradlavý hadry
já bych ve flanelový košili a sukni ze sekáče na svatbu nešla, zas jsem teda nepochopila, že by to měl bejt vyloženě sraz u táboráku
Jakýpak u táboráku, dyk ten country styl tu flanelku vysloveně chce! Nebo aspoň kostkatou sukni s volánem... Co jinýho si vzít a dodržet dress code dle požadavků? Jenom kloboukem to asi nezachráníš ![]()

![]()
barbucha Na flanelku to teda taky moc nevidím :-)
po mesici vyrazim do prace.....
no,nechce se mi,tedy ani trochu....
rano jsme koupili novou lednici a stara zas funguje......sem ty (nastesti nic moc)veci vcera prendala do mrazaku,protoze v nem bylo +8st....v noci se zmagorila a bezi a neco samozrejme zmrzlo.....at uz je ten krap Liebherr pryc........![]()
barbucha sis tak snad nejde na maskarni
JanieB Podívala bych se na ty šaty na svatbu třeba i na stránkách HM. Myslím, že použít by jich šlo celkem dost. Jako první mi padly do oka třeba tyhle - ty bych unosila i normálně. Přes ně přehodit džínovou bundu a nic víc bych neřešila. Tu její koupi bych zvážila - vytáhla jsem ji teď po delší době ze skříně a zjistila, že se super hodí ke spoustě věcí ![]()
https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0754234001.html
Soused, užívá si týdení dovolenou rodičů tak, že má nepřetržitý mejdan. Hluk by mi nevadil, ale často si po nocích řeší nenávist na našem majetku.
Mirka tak vyřeš nenávist na jeho :) ne, vážně, chápu to, protože to znám, takže lituju!
Jiná Realita přiznávám, že už se mnou ty nízké pudy cloumají
. Soused na druhé straně je taky dáreček. Postavil cca metr před mým oknem plot a pak ho překryl neprůhlednou sítí. Nemám tušení, kam s tím jít, řeč s ním není.
Tak máme ve zdi díru 200x230 cm, zakrytou osb deskami podepřenými lešením. Kolem těch desek profukuje, takže zástěna, kterou postavili, aby nám nešel do bytu prach, se bortí v průvanu. Manžel, který je citlivý na vedro, ale necitlivý na prach, otevřel v bytě okna a současně otevřel tu zástěnu, aby jako nespadla v průvanu. Chce se mi spáchat vraždu a pak se odstěhovat. Přišla jsem že zahrady domů a v bytě se vznáší ten jemný prach z cihel...![]()
Mirka na stavební odbor, podle zákona musí být nějaký odstup plotu od domu, tuším 2,5 nebo 3 metry. Naši sousedi chtěli přistavět něco k domu na straně našeho plotu a museli mít od nás povolení, že s tím souhlasíme.
Kokoska no ale stěžuj si, a máš nenávistného souseda každý den metr od baráku, to je těžký :/
Jiná Realita No a nestěžuj si a další rok ti vleze až do baráku. Teda nějaký hranice se snad stanovit musej, ne?
Jiná Realita já vím, že je to těžké, ale pak si ti nenávistní blbci dělají co chtějí.
Kokoska Stavební úřad plot do 2 m nezajímá. Máme se domluvit.
Jiná Realita Soused už je tak nenávistný, že víc to snad ani nejde. Tím chci říct, že hledám cestu a co si o tom bude myslet on, je mi jedno.
Tak agilně jsem třídila hadry, že jsem si zřejmě do kontejneru "vytřídila" i bílou, lněnou sukni. ![]()
Az se priste pujdu nechat ostrihat do Provosta, tak mi to prosim vymluvte. Dekuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.