Tak ako si vzdy pochvalujem spoluzitie styroch generaciiu nas od dnes mam nerva na otca. Oni ho popadne tak raz do roka nejaky rapel a vsetko robime zle. Asi ho nastartovala stena na terase. Zda sa mu ze ked uz sme to postavili mali sme to ohodit a dat omietku. A po par dnoch ked uz tu sedime a nechystame sa s tym nic robit prudi. Ale len ked som sama doma s nkm. Okato upratuje vonku veci co sme odlozili pri buracke a muz to nestihol vsetko rozobrat a vytriedit. Tak od rana rozobera dreva, klince, uklada zvysne tehly kam sme planovali zakopat trampolinu a zazera. Aaach. No tak som sa postazovala a uz mi je lepsie. Vecer som zvedava ci pride za namk na poharik ked ho zavolame tak ako kazdy vecer. Dakujem za pochopenie.
Stěžovací vlákno
whiskas Robert Starý je dobrej, ale nemáš šanci se k němu dostat. Chodí k němu moje ségra, a i jako jeho zákaznice se k němu pod nůžky dostane párkrát za rok. Jinak odrosty jí barví někdo jiný od něj ze salonu.
barbucha to mas spravny pocit.....![]()
Potrefenáhusa ja bych ji zkusila opatrne napsat, treba jen o ten kontakt a uvidis, co ti napise. Mam kamaradku nehtarku a ta zacala delat hrozne brzo, mimino ji vozila mama. Lidi za ni chodili domu, coz ale nemusi byt kazdemu prijemne.
Lamicka já bych za touhle i jela, fakt se mi jedinkrát nestalo, že bych byla nespokojená.
999 Aha, no, ale třeba si "vychovává" kolegy k obrazu svému
.
whiskas To určitě dělá.
999 Já jsem tam nakupovala u takového milého, šarmantního hocha a přišla řeč i na střihy. Zdálo se mi, že docela ví, jak se věci mají (chudáka jsem zahltila požadavky a tím, co fakt nechci
). I k němu je čekací doba kolem tří týdnů (a to ještě, když člověk může i dopoledne). Mohla by to být varianta, zvláště, když píšeš, že tvoje sestra je tam spokojená. Má vlasy jako ty?
Kdyz jste u tech kaderniku, nemate nekdo v supliku obrazek strihu pro dlouhe mikado, nebo spis polodlouhe vlasy, aby sel culik a nevypadala jsem jak tydyt;-)Vlasy mam takovy rovny hrebiky, zadnej problem, dokud nechci vlnu;-)
whiskas já myslim, že u těch doporučení je úplně jedno, jaký má kdo vlasy, protože stejně bude stříhat tebe.
Janulik03 na pohárik ho zavolejte, poděkujte, jak hezky poklidil, a že kdyby teda byl tak hodný, tak zítra by mohl ještě udělat A, B a C ![]()
Potrefenáhusa Zajímala jsem se protože 999 má vlnité vlasy a to bývá docela výzva. Tudíž, když to někdo zvládne, je to bonus.
Kokoska ale ry si trosku potvora, ze?
Tvoje rady su na nezaplatenie ![]()
Janulik03 ženská, aby v tom zlým světě přežila, musí být trochu potvora. Ale jinak jsem taková tichá, plachá, spíš do lesa
Kokoska hotova svetice![]()
whiskas Má ještě vyšší level :-). Kudrnaté, silné a má jich na dvě hlavy.
Kokoska Už máš koupený gutalax? :-)
999 mám to svědomí... ![]()
Kokoska Zatím...:-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.