continuity Copak ti provedli?
Stěžovací vlákno
continuity fotka by nebyla?
Sweet Potato prinesla jsem fotky podkovy pod usi a mam mikado na ramena, ktere zhruba pripomina Miu z Pulp Fiction.
(a ze vseho nejvic moji ucitelku rustiny).
Uz to, aby byly obe strany stejne dlouhe se ukazalo jako problem, ktery se musi napravovat na 3x. Pozadavek na ofinu byl po oboci a ne jak podle hrnce. Tak to opravdu nehrozi, dite by to manikurovyma nuzkama upizlalo asi rovneji.
Premyslim, kde si to necham predelat materialu mam na hlave porad dost. Je to i po dvou zkracovanich asi o 5 cm delsi nez to, co jsem puvudne chtela. Krome te ofiny samozrejme, po vyfoukani byla do pul cela. ![]()
continuity Soucítím. Alespoň, že v délce nedokonal dílo zkázy, určitě s tím ještě půjde pracovat.
A víš, že už se mi teď ani moc nechce ke kadeřníkovi
.
Ale tedy Mia z Pulp Fiction není špatná vize, ba naopak
. (Zrovna nedávno jsem se po X té kochala)
continuity já mám kadeřnici od března na mateřský a jsem z toho upřímně zoufalá. Tony a Guy - průser, Red - průser...a už by to zase chtělo
Potrefenáhusa Cože, Red průser? Byl tady myslím chválen a měla jsem nakročeno ...
Ze salonu Robert Starý jsem viděla odcházet docela pěkné vlasy :-D. Byla jsem si tam tedy jen pro šampon Kevin Murphy.
continuity To je vždycky děs, když jsi blbě ostříhaná
. Pokaždé, když to čtu, tak jsem ráda za neteř a i za to, že mi neodejde jinam, nebude končit a udělá mi střih jako vždycky. To vše za oběd. Teď se mi sice odstěhovala trochu dál, tak to prostě spojíme s výletem, ale pořád je to lepší než řešit, že jsem blbě ostříhaná. Užila jsem si to už dost.
whiskas no ale tak nic neni univerzální, já jsem neměla doporučenýho přímo kadeřníka a nějak jsme si obapolně nesedli, já to věděla ještě než začal stříhat, že mám radši utéct
a já jsem s tou mojí kadeřnicí fakt strašně spokojená, vyhmátla ji kamarádka původně u Petry Měchurový, když mě tam stříhal někdo jinej, nebylo to špatný, ale tahle holka moje vlasy prostě fakt ostříhat uměla (doufám, že se brzo vrátí)
Potrefenáhusa Cože, Red průser? Byl tady myslím chválen a měla jsem nakročeno ...
Byla jsem tam několikrát a zkraje cajk, ale pak jsem vyfásla (nevim proč) někoho jinýho a byla to zbytečná cesta i zbytečný prachy - moje kadeřnice vedle v baráku, která mě ostříhá kdykoliv jdu kolem a za stovku, to zvládne daleko líp.
Teda zvládala... krátký vlasy super... ale chci si to nechat trochu povyrůst a nevím, jestli jí to půjde taky tak dobře. Začínám se rozhlížet, kde bych to zkusila, ale je to bída - mam pocit že ani salon sebezvučnějšího jména a sebevyšších cen eště neni žádná záruka spokojenosti!
Já tam pojala podezření, když se dotyčná odbornice začala sápat po fénu. Jakmile se ježek musí fénovat, je něco špatně!
Kdo chce zkusit pečlivýho kadeřníka z Prahy, napište SZ. Moc milej a šikovnej kluk, žádný extra salón, ale to kafe nakonec taky udělá ![]()
Ceny stříhání průměrné, stříhání nikoli.
continuity fotka by nebyla?
blaznis? Od rana chodim kanalama, a ted se tady vystavim? ![]()
Kolegove mi rekli, ze je to dobry, pry vypadam jak holcicka
to jsem presne chtela. ![]()
barbucha me na tom dorazil uz ten fakt, ze mladik nezvladal uplne bezne veci. Za bratru patnact stovek! Ze mam jednu stranu delsi jsem videla volnym okem uz v zrcadle na mokro. Po vyfoukani se mu jeste povedlo tu kratsi stranu vic nadzvednout a dilo bylo dokonano. Zachranoval to pak holicim strojkem. ![]()
Jako ty strany každá jiná jsou běžnej problém, pravděpodobně na kadeřnickou školu berou jen pidlovoký ![]()
barbucha kdyz jsem mu to rekla, on uznal, ze o malinky kousicek a pak ustrihl 4 vlasy nejvice vepredu a tim to povazoval za vyresene.
continuitylepsi nez kdyby jsi to chtela na ramena a mela pod usi. Ja bych to reklamovala (ehm, komu ze), chtela slevu atd.
Muj kadernik mi jednou rekl, ze poprve neni dobre strihat hodne, ze on sam si musi vyzkouset, jak se vlasy chovaji. Ja k nemu nastesti zacala chodit, kdyz jsem nechavala dorust z uplne kratkych ale spokojena jsem od prvniho strihani
continuity uff, nocni mura.. ty mas vlasy rovny, tam to fakt nechapu.. ja si musela s kadernikem vyjednat, aby mi to ustrihnul nestejne dlouhy schvalne:-) protoze se mi kazda strana jinak krouti a ofina neroste:-(
Právě jsem dostala pozvánku na svatbu, která bude už za tři týdny (já z toho budu dva týdny na zahraniční dovolené)... Nevěsta je dávná kamarádka z gymplu, která narozdíl ode mě (kancelářské krysy se s snahou o moderní a elegantní vzhled) si libuje ve stylu života jako před 100 lety, bydlení na starém statku bez jakýchkoli vymožeností moderní doby included.
A teď ta stížnost: dresscode na svatbu je "western, country apod."
Ach jo, to je to jediné, co v šatníku fakt nemám (ani džínovou bundu:/). Ten styl je mi strašně cizí. Teď teda nevím, jak to během pár dní vyřeším... Jít v normálních džínách je na letní svatbu blbé. Asi budu muset koupit něco, v čem budu asi jinak chodit už jen na tematické párty ;-)
Ono většinou se cení snaha, když vytáhneš dlouhou sukni, nějaký romantičtější top a přidáš klobouk, tak by to mělo být v pohodě
Já byla na pirátské svatbě, koupila jsem si top se spadlými rameny, pásek (dohromady asi za 400) no a pirátský klobouk, využila jsem svou volánovou dlouhou sukni a bylo to cajk ![]()
Potrefenáhusa a nevzala by te treba doma? Neni to pohodlne, ale jestli nepotrebujes barvu. Ony si casto na matersky privydelavaji.
Lamicka mozna jo, i rikala, ať se ozvu, ze něco vymysli, případně nekoho doporučí, ale zatim je mi to blby (má to mimino myslím květnový nebo tak nějak)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.