Kokoska ano mysme sa chceli napojit na magistralu smerom na hrebienok, ale vybrali sme sa z lomnice a to bol taky stupak ze som fakt myslela ze tam necham dusu.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato to je strašný, strašný! My jsme se tam sešli s jedním známým, lákal nás na nějakou ferratu, ale zas známe svoje meze.
Kokoska z toho videa mam zavrat a krece v tele i doma na zidli. Ale tak to ma byt, pro me je trek do kopce jedna z nejpitomejsich aktivit, co existuji :-)) vubec.
Janulik03 to jsme šli naštěstí opačně, dolů do Lomnice.
jinx mně to zas tak nevadi, my jsme jako děti chodili s rodiči po horách každé léto, i v těch Tatrách jsme byli. Jen mi to tehdy šlo líp ![]()
Kokoska my sme tiez uz ako deti nechodili s rodicmi nikam k vode ale tatry a hory okolo. A aj my s nasimi detmi. Teraz chodime sami a vyberane trasy vhodne nasim moznostiam. Ale niekedy to nevyjde ![]()
Janulik03 já jsem jednou šla sama s dětma ze Špindlu přes Kozí Hřbety na Sněžku a zpátky údolím Bílého Labe, do dneška na to vzpomínají. Jsem zvědavá, jestli budou se svýma dětma podnikat něco podobného.
Maureen neni to jenom o kondici, je potreba to trochu umet. Ten obrazek od Kokoska je z magistraly a to je ta nejjednodussi cast, co tam je. A nemyslim tim jenom prevyseni, ale i technicky, orientacne, co se tyce mnozstvi chat a tak podobne. Je potreba se to trochu naucit a necekat, ze se budu pohybovat tempem 4 nebo 5km/hod. Vyska muze mit taky vliv ( muj muz rika, ze 2000 metru nikoliv, ja mam zkusenost opacnou
), ale je jedna velka vyhoda, ze telo se s vyssim vekem na vysku adaptuje lepe.
Ale jinak je to nadhera a pocity, ktere ja tam zazivam urcite neprameni jenom z toho faktu, ze jsem to zvladla. Do tela si umim dat i v Praze, ale toto je jine ![]()
continuity orientačně to bylo fakt jednoduchý, jinam než po tý kozí stezce to nešlo :D A samozřejmě vím, že se v těchhle horách nepočítá cesta v km, ale v hodinách.
Kokoska jenomze krome Slovenska je to v tech km casto znacene (nebo pak vubec, jsou tam akorat tecky na skale a sem tam na skale naskrabana smerovka.) A mne se to blbe odhaduje, jak jsem od mala zvykla na ty casy.
Deti se dnes vraceji ze 14 denniho vodackeho putaku a u nas netece tepla voda ![]()
Veolie mlci, domovni nastenka taky. nemate nekdo nejaky napad kam zavolat, jestli to 10 hodin nebo 10 dni?
continuity Čím se ohřívá? Jestli dálkové topení, tak Pražská teplárenská.
A správa domu samozřejmě
Kokoska to jo, to taky hraje roli. Fakt je, ze toto se u nas doma nikdy nepestovalo. V restauraci jsem se umela chovat ale od malicka :-)
jinx ale tak to i my, když jsme slezli z těch kopců :) Jezdili jsme třeba i do lázní, ale holt jsme nechodili pořád jen po kolonádě, ale i po okolních lesích a kopcích. Do dneška mám ráda Mariánky a jejich okolí. Mě zas nebavily nikdy sporty, které se dějou na jednom místě. Než hodinu tenisu nebo volejbalu, radši 50 km na kole.
Kokoska Mariánky jsou ale úplně nádherný, Kladská a Soos!!!
Sweet Potato Pražská teplárenská bude mít určitě nějakou info linku. Plzeňská ji má.
Kora Určitě. A o plánovaných odstávkách teda obvykle informují s velkým předstihem.
Potrefenáhusa jojo, a je hezky i kolem Kynžvartu a všude v té oblasti, i víc k Varům, kolem Bečova třeba.
Kokoska přesně, ty západní čechy jsou taky úplně top
i Loket, Rabštejn, a ta koncentrace barokních památek ![]()
Sweet Potato tu letni odstavku uz prave mame za sebou. Jdu se jeste jednou podivat na nastenku.
Ach jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.