Sweet Potato
Jé!![]()
continuity Mutziputzi vtipny bylo, ze kolem nas ficeli nemecti duchodci s trekovyma hulkama a div ne s pisni na rtech a ja se nehtama drzela sutru u cesty a mezi zuby drtila kletby. A kdyz jsem konecne prekonala ten hnusnej retez nekde v pulce, kdy jsem malem brecela nahlas, ze nevim, kam dat nohu a urcite spadnu, tak se nad nama zjevily 2 Slovenky tak mezi 70 a smrti, sesplhaly jak veverky a hbite zmizely smerem do udoli. Takze jsem malem jeste byla za hysterku, ktera nevi, co by.
continuity my si Lovcen v Cerne Hore predstavovali trochu jinak. nahore byl hrozny blazinec, plno turistu v zabkach, nove budovane parkoviste s restauraci a my v pohorach, pripraveni na vystup ![]()

Janulik03 Já jsem o kodeinu nepsala, asi někdo jiný. Nikdy jsem ho neměla, protože kašel se mi tak nějak celoživotně naštěstí vyhýbá.
TOHLE že je prý cesta, a to ještě nebylo to nejhorší ![]()

Mimochodem... nerada bych tady někoho nakazila, ale normálně mi na noťasu náhle vybledly písmenka (i vobrázky a všecko), že na to skoro nevidim...
Mám se s ním začít loučit? ![]()
MP Meri zivani prej ochlazuje prehratej mozek a taky mu dodava vic kysliku. Ja vzdycky zivala (a smrkala) ve fitku![]()
razorblade tomu smrkani se pry rika vazomotoricka ryma- neco jako alergie na pohyb;-) (mam to taky![]()
viktorka_od splavu fakt?
Ja to nikdy nehledala, myslela jsem, ze je to mou spatnou kondici :D
razorblade kdepak, nejsme lemry, mame diagnozu!;-))
Kokoska to vyzera ako tatranska magistrala, tam som sa raz namokro pekne strepala
ale ja turistiku rada, to je tu asi skor do priznania ![]()
Kokoska Dočítám letmo. Nepopisuješ náhodou Ostrý Roháč? Tam nám kamarádka chytla nerva, odmítla jít dál, zpátky to bylo ještě horší, ošklivá chvilka.
Kokoska Sweet Potato na tatranskej magustrake som sa sprajcla aj ja. Par minut som myskela ze radsej zostanem tam uz navzdy ale potom sa otvorilo nebo a vylialo na nas vedra vody. Tak som nakoniec bola ochotna pokracovat a muz ma tam nemusel zakopat ![]()
Janulik03 To je u nas na kazdym rohu ![]()
Mrakoplas Sweet Potato Janulik03 ano, je to část tatranské magistrály, ta fotka je myslím z toho srázu někde mezi Skalnatým plesem a sedlem pod Svišťovkou, místy se fakt cesta ztrácela v kamení. Pak jsme šli ještě jiný den od Skalnatého plesa na druhou stranu, kolem Zamkovského chaty na Hrebienok, tam už je to širší a celkem slušně vypadající cesta, mnohem schůdnější a pohodlnější.
Kokoska Tak to není to, co jsem myslela já, Ostrý Roháč jsou Západní Tatry.
Ilustrační foto z netu:
http://www.tatraadventures.cz/aktivity/tura-retezy-na-ostry-rohac-a-placlive/
Kokoska ach
jak já tě chápu a rozumím ti...jako bych četla vlastní zážitek...já tyhle výstupy z duše nesnáším! A ty důchodkyně to braly jako záležitost osobní cti a radši by bídně zdechly na trati,než by příznaly slabost
a tak o kondici to asi taky je,zejooo?
Kokoska a TAMTO cesta není!!!![]()
Maureen no jistě, o kondici to je taky. Nejsem žádný sportovec, ale normálně bych podobnou trasu zvládla líp, jenže tady na mě padl nějaký divný strach a prostě to nešlo. Navíc je to sedlo nějak kolem 2000 m.n.m. a hůř se mi dýchalo, no jedno s druhým. Ostatni dny jsem chodila bez problémů a byl to moc hezky týden, i když počasí úplně nevyšlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.