Potrefenáhusa ono je vůbec v Čechách hezky. Asi před dvěma lety jsme byli na kolech někde kolem Dvora Králové, bydleli jsme v díře jménem Choustnikovo Hradiště a tam bylo všude tak krásně! A blízko Kuks, Česká Skalice... takže abych držela správně vlákno, stěžuju si, že na podobné akce je poslední dobou nějak málo času.
Stěžovací vlákno
Kokoska je (hezky i málo časo)
Kokoska mne ten seznam taky rychleji roste, nez to z druhe strany stacim skrtat ;)
Prave o tom premitam, ze pristi rok zrusim more, nalozim ten cirkus na koleckach do autovlaku odvezu nas do Kosic a 17 dni se budeme vracet domu :)
jinx mně to zas tak nevadi, my jsme jako děti chodili s rodiči po horách každé léto, i v těch Tatrách jsme byli. Jen mi to tehdy šlo líp
My jsme byli zvyklí lízt po kopcích furt, po Čechách i na Slovensku, anžto každá zajímavá zřícenina je (mně na vztek) vždycky na nějaký hoře... ale musím říct, že to samoúčelný trmácení "hele hora! vylezem na ni!" (to jest aniž by mě nahoře čekala odměna v podobě hradu) taky moc nechápu resp. nebaví mě strašně.
barbucha i my jsme v dětství chodili po kopcích, tehdy jsem z toho odvazana nebyla, ale odpor jsem si nevypestovala, ba naopak, teď mě to fakt baví a pokračujeme
V restauraci se také umím chovat od malička, ono se to nevylučuje ![]()
Tak jasně že nevylučuje, proč by mělo? ![]()
My jsme tehdy taky strašlivě držkovali, a kolik facek jsme za to schytali! Ale v dospělosti jsem pokračovala už dobrovolně... nicméně muselo to mít nějakej účel v podobě tý pamětihodnosti - jenom na nějaký panoramata nejsem moc zvědavá ![]()
barbucha mě naopak štvalo plazit se na kopec s cílem prolejzat nějaký zříceniny, ke kterým většinou vedla z druhý strany silnice. Já jsem naopak na ty panorámata, sednout si někde na šutr nebo do trávy a kochat se. Hrady a zámky můžu, ale buď k nim dojet (klidně i na tom kole) nebo dojít pokud možno bez funěni.
Tak funíš stejně, i když tam lezeš jen kvůli panoramatům, ne? Ale sto lidí, sto chutí samozřejmě ![]()
Kokoska přesně, sednout si, kochat se a čučet do dálky
Catherinne blby je, ze celou cestu nahoru se mi chce umrit, koukam jen pod nohy abych sebou neflakla a kdyz vyplazim navrch a je teda chvile na kochani, sotva se vzpamatuju a zjistuju, ze je tam vazne hezky, musim zas jit. vyjet tam autem (kdyby to slo) videla bych presne to stejny. nedokazu jit a koukat naraz, na horach rozhodne ne, leda na rovne ceste. teda zakopnout umim i na chodniku...
viktorka_od splavu tak mě to baví. Hory. Kopce. Líbila se mi reportáž o důchodcích, kteří bydlí pod Lysou jorou a jsou na ní několikrát týdně. To by se mi líbilo. Loni jsme tam byli 2x a jednou jsem ji z půlky vyběhla. Boží.
Tulipe to nebylo mysleno, ze se to vylucuje. to melo ilustrovat, cemu jsem se venovala uz od detstvi.
continuity Nám takhle jednou přestala téct voda úplně na Štědrý den v poledne. Já ruce zaboreny v salátu, kupa neumyteho nádobí, doma dvě flašky baleny vody a krámy zavřený. A to jsem fakt volala na všechny světový strany, jestli to myslí vážně. Netekla do večera, někde prasklo mrazem potrubí. ![]()
Kokoska Choustnikovo Hradiste nesnasim kvuli tomu jejich radaru! Pres celou obec se musi drzet padesatka, nebo ti prijde slozenka![]()
Kokoska jsou tu krasna mista,driv jsem si toho tak nevsimala. Ted jsme byli na vikend na jizni morave a rovnou odtamtud pokracovali na sumavu. Byl to hotovy road trip po jizni strane cech, jeli jsme hodiny po silenych cestach, ale ta krajina (treba ceska kanada) je moc malebna. Staveli jsme na obed v jindrichove hradci a ten je! Jsem se vzdycky rozplyvala v belgii nad tema ulickama a tohle bylo celkem srovnatelny. Jen teda ty silnice...uzke, hrbolate, strasny provoz, kazdych par kilometru (nesikovne serizene) semafory![]()
Ale ta Sumava...jak roste popularita, je tam desny provoz. Sice uz jsou tam lip zarizeni na turisty, clovek se v tech strediscich uz i slusne naji, ale jak jsou tam mraky lidi, aut, cyklistu,elektrokolobezek, bude to tam brzy zplundrovane.
Gatita na Šumavu musíš mírně mimo sezonu, červen, září..nádhera
Kora vyhralas! Navic nam uz alespon tece ![]()
To, co vypadlo detem z batoziny, to nejdu popisovat, ale berte to jako stiznost.
Gatita ja se letos uz 2x vracela ze smeru Karlovy vary do Prahy. Ted tam predelavaji to hlavni silnici ( c6 myslim) a je to hruza. No a waze mne protahl straslivyma Kotuhulkama, sama zatacka, nahoru a dolu, sirka na 1,5 auta, ale nadhera. Temer bez provozu, potkala jsem na 30km asi dve auta, vyhledy na krajinu, kravky, kone, skaly, no parada ![]()
Choustnikovo Hradiste nesnasim kvuli tomu jejich radaru! Pres celou obec se musi drzet padesatka, nebo ti prijde slozenka
to si jako stěžuješ na to, že tě nenechají přes vesnici svištět jak se ti zlíbí? ![]()
SunEclipse tak ony jsou obcas ty cedule/radary velmi chytre nachystany k vyberu pokut 2km pred/po poslednim baraku v obci na prehledne siroke silnici... to nema s bezpecnosti provozu nic spolecnyho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.