continuity karlovarsko je nadherne, tam jsme byli pred 14 dny. Krajina pohadkova, ale nektery mista (nemyslim ta hlavni lazenska mesta) vypadaj dost smutne- opusteny vily asi po nemcich, dost vybydlenych domu, zanedbana verejna prostranstvi. Ale mne to zas tak nevadi, staci mi ten potencial:)
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu blbý, že zrovna tahle vesnice není tenhle případ. Má značky obce umístěný přičetně.
continuity Předpokládám, že vypadlo něco na úrovni zbraně hromadného ničení ![]()
MMy s kolegy jezdíme z Vranova nad Dyjí a z Uherčic do Prahy zásadně přes Jindřichův Hradec ![]()
Končí mi dovolená a jsem hrozně unavená. Už někde od dubna (?) se necítím dobře. V podstatě mi nic není, ale dobře taky ne. Potřebovala bych aspoň na den úplně vypnout, nevylézt z postele, ale není na to prostor. Jsem protivná sama sobě.
SunEclipse silnice vede okrajem obce, kde snad ani nikdo nebydli, obytne domy jsou jinde. Ten radar je vylozena buzerace...
Mirka to je neprijemne, a ani ta dovolena nezafungovala? Byla jsem ted taky dost unavena a pokud to jen trochu slo, chodila jsem si lehnout uz v devet. Bylo mi sice lito nevyuziteho vecera, ale pomohlo mi to hodne.
Mirka ja to mam.taky tak, hned po dovolene byly dcery nemocne, takze OCR, dost zahul - kozni infekce, denne prevlekat a vyvarovat lozni pradlo a obleceno, vse na co sahnuly cistit a desinfikovat. Navic mi v praci dost hori termin. Takze jsem to castecne smudlila doma. No nechce se mi. Navic unava je stejna jako pred dovolenou ale hrozna - fyzicky i psychicky. Na psychiku chodim cvicit ale ta fyzicka unava potom. Od pondeli nastupuju do prace a absolutne nemam poreseno, co tento tyden s detmi. V praci me ceka asi masakr po takove dobe. No chce se mi i plakat. Ja vim, ze kdyz to naznacim sefce, tak mi neco klidne odsune, jenze ja to vidim, jak to zase budu sunout pred sebou pekne dlouho...
Mirka bylas na nějakých testech? Když mi bylo podobně, pořád unavená, bez nálady, měla jsem nízký hemoglobin. Brala jsem pak nějaký čas tablety a spravilo se to.
Já jsem letos unavená taky od jara, strašně. Ty vedra tomu jen nasadily korunu, o dovolené ani nemluvě... Nejdřív jsem myslela na jarní únavu, pak zas že kvůli horku, pak holt dovolená se zřítelnicí - žádný flákání, že jo... v práci si odpoledne pomalu strkám sirky do vočí abych nepraštila hlavou o stůl... no hrůza děs.
Minulej tejden jsem se nechala nabrat, zkontrolovat všechno - a podle naprosto ukázkovejch výsledků mam kondici dvacetiletýho ![]()
Musela jsem se podívat pravdě do vočí: hlásí se věk ![]()
Candance Kam se moje problémy hrabou na Tvoje. Děti se už ohlídají samy, navíc jsou na táboře a v práci je relativně klid, resp. je toho tam až nad hlavu, ale nemám na to příliš vliv. Já už pár měsíců jedu v režimu - mám toho na doraz a občas ještě víc, doma i v práci, čas od času nějaký větší stres a takhle to pojede až do Vánoc. Dovolená byla kombinace práce na domě a výletů na kole, uvařit, uklidit, koťata... Ještě mě čeká jedna a to si to jen popovezu o pár km dál.
Kokoska Taky mě to napadlo, že si dám železo a hořčík. Už jsem jednou měla dlouho nízké železo a hlava se mi motala i při normální chůzi. Na testech jsem nebyla, vyhýbám se doktorům, co to jde, zejména endokrinologovi, chce mě poslat na operaci.
barbucha jo, taky jsem si říkala, že asi stáří, co nadělám. Regeneruju pomalu, po těch výletech na kole jsem zbitá 3 dny. Vždycky jsem táhla celou rodinu a teď si klepu na čelo, když chce muž jet večer na pivo.
Kora vlastne jeste muzu byt rada, ze jim z toho nevyskocila zaba. Po jednom kole prani na velmi znecistene pradlo + predpirka to uz alespon nesmrdi ![]()
Mirka nevim na jakou operaci te chce poslat endokrinolog, ale ty hormony dovedou s vykonnosti/ unavou pekne zamavat.
continuity :-D:-DTak aspon je videt, ze si to uzily;-)))
To seš na tom pořád líp než já - na kole jsem jezdila někdy před dvaceti lety a dneska by mě to ani nenapadlo. A doma nedělám už vůbec nic... nanejvejš jdu se psem! Shnilá jsem, to je to!
barbucha Já bych hnila, až bych brečela, ale pořád si říkám, že nesmím. V zimě orbitrek, na jaře jsme uklízeli dříví z celé zahrady, pak další v lese, teď kolo. Ale to právě nechápu, že i něco dělám a stejně to jde do kopru. Pak si tu přečtu, že Janulik03 chodí běhat a jdu se zahrabat. Klouby mě bolí tak, že mám co dělat vylézt doma do schodů.
No právě, jak jednou začneš hnít... ale já se doplazim z práce domů a šla bych si hned lehnout (a někdy i jdu!)
Asi budu muset přidat aspoň na těch vycházkách s čoklem, jinak je po mně.
Šla jsem si koupit tu Tescoma škrabku a při té příležitosti jsem chtěla dokoupit u Tescomy jednu čajovou lžičku jako náhradu za ztracenou ze sady a TO NELZE, prodávají je pouze v sadě po šesti kusech. Tak mě to naštvalo, že jsem nekoupila ani tu škrabku.
A unavená jsem taky a ještě mám noční křeče v nohou, které jsem měla naposledy snad někdy v pubertě, tak si říkám, že je to třeba tím horkem a koupila jsem hořčík.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.