Stěžovací vlákno
Mutziputzi Můžeš být v klidu.
Janulik03
vy budete fajn rodina.
Bledule ten je ale hluboky. Netrap se se mnou, ja mam eshopy dost prolezle, bud na neco natrefim nebo to letos jeste zvladneme s tim co mame.
Mirka s tou unavou kvoli nej som sekla s pracou, ale stale to nie je ono. Ale lepsi sa to. Najhorsie he ked su okolo vsetci zvyknuti ze vsetko stihas a potom to nejde. Nechapu. Je treba vypnut a kludne hnit adpon par dni len tak pre seba.
Janulik03 Asi změním barvu vlasů ![]()
rozarka takze si blond? ![]()
Mirka tak letos mám pár dní dovolené sama pro sebe. Budu sama doma, číst, jíst a maximálně půjdu cvičit.
co je na tom nejlepší, že budu doma sama a nebudu se muset nikomu věnovat a přizpůsobovat.
Předpokládám, že si snad dostatečně odpočinu.
Janulik03 Jo ![]()
Proč ne Eva jednou dvakrát do roka den takhle sama pro sebe prostě mít musím, jinak bych zabila buď sebe, nebo někoho jinýho![]()
viktorka_od splavu ja teda zastavam pravidlo, ze jeden den v tejdnu, jeden vikend v mesici a jeden dva tejdny v roce jsou jenom moje, to ses teda reholnice![]()
Mutziputzinemas deti
Candance to bych pridala par dnu, pravda!
viktorka_od splavu já teď budu mít těch dní celkově cca 5-6. Neskutečně se těším.
Mutziputzi na to je mi můj muž moc vzácnej:-)
viktorka_od splavu to je zas hezký, zcela bez ironie![]()
viktorka_od splavu My už si třetí rok bereme jeden týden dovolené v září
, kdy jsou kluci ve škole a jezdíme si po wellness. Každý den výjezd někde okolo Brna a večer domů. Zatím nás doma neodhalili
. Po těch prázdninách je to nejlepší dovolená.
Renusatko to je fikané!
Renusatko vetsinou tohle delaji deti, vy jste je predbehli;-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.