Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38863 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 10:53

Černá kočka jestlis naštvaná jen na tescomu, tak tu skrabku delaj i jiný výrobci, mivaj v obyc domácích potrebach

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 11:00

Potrefenáhusa Děkuji, podívám se i jinde.

Je to taková drobnost, ale fakt mě to vytočilo. Podle mě když prodávají celé sady, tak by neměl být problém prodávat i jednotlivé kusy. I přes eshop mají jenom sadu šesti kusů.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 11:17

Černá kočka to mi povidej. Potrebuji 4 nerozbitne talire pod stan ( melamin, bambus, plast, proste neco alespon trochu hezkeho). Vsechny pricetne maji jenom v sade s hrnicky a miskami. Ale misky ani hrnicky nepotrebuji a nechci!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 11:41

Mirka A nejses unavena, ze treba prave furt neco delas?Od prace po sport.... Jako mne sport vylozene nesvedci, fakt si to myslim, jsem unavena, nepripada mi, ze by mi neco sililo ja proste musim mit pohyb prirozenej, chodit, nebejt lina, na kole tak do lesa vedle:-D. Blby je, ze ted letej ty pekny figury no, na coz bych v mem veku jeste nemusela uplne dlabat:-D. Deti mas velke, tak proc si ten jeden den nelehnes, kdyz po tom tak touzis? Tohle za tebe nikdo jinej neudela;-))) 

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 11:47

Včera mi měla dorazit zásilka od Alzy, přes Geis. Včera ráno sms že prý mezi 11:15 a 12:15 a od té doby nic. Teď už podruhé urguji na Alze, jiný kontakt nemám. Nový monitor, abych mohla v klidu dodělat zakázku a hlavně - sportovní náramek, na který se strašně těším. Chtěla jsem jej dneska vyzkoušet na kole a plavání a NIC :-(

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 12:08

andulka01 ke mně se moje objednávka, kterou měl doručit Geiss, taky nedostala. Opakovaně mě informovali, že nebylo možno doručit, přestože ukládací obchod měl normálně otevřeno. I následně pokusy "selhaly" Místo toho mě vzvzali, ať si pro to dojedu sama do Unhošť. Tak určitě, proto jsem si to objednala.

Sprdla jsem prodejce a zásilku sjsem nechala plavat. 

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 12:20

Dadoo To neee... ta zakázka je důležitá jdu prudit potřetí! To z nich vymlátim!

Jako WTF? POKUSÍ se doručit zítra? Mám sto chutí si to celé objednat znovu s expresním dodáním a tu druhou prostě nepřevzít, i když mi takové jednání je proti srsti.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 12:37

S tou unavou vubec nezacinejte, to je asi nejakej plosnej mor. Ja uz si prijdu i sama sobe trapna, kdyz se porad citim unavena. Je fakt, ze v praci toho mam mega dost, odejit pred 7 byva zazrak a i po prichodu domu na to porad myslim. A to se staram jen sama o sebe.

Vubec nic nedelam, na nic nemam chut, nic me nabavi al3 ani odpocinout si neumim. Bohuzel tyhle unavy ve mne spousti neobycejnou zravost a zacinam z toho bejt fakt nestasna, protoze se na to nabalujou dalsi problemy

Takze preju vsem mnoho sil, at je tohle unavny obdobi brzo pryc

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 12:45

continuity 

Tady prodávají i jednotlivé kusy.

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 12:58

Mirka mno tady to "když nemůžeš, tak přidej" funguje jen do určitýho věku. pak už je potřeba trochu si tu tělesnou schránku šetřit, ono totiž jinou už nevyfasuješ. jak to zničíš je konec.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 13:03

Lama_z_Lana ja taky pracuju ve vyzkumu a mam to stejne, porad nad tim premyslim, doma deti atd. Jenze na druhou stranu me to tam bavi

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 13:09

Lama_z_Lana tak žravost změň za nějakou fyzickou aktivitu. Kolikrát se taky cítím po práci maximálně unavená na to jít cvičit, ale když se hecnu, vždy mě to nakopne.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 13:18

Proč ne EvaNj. Kdyz me uz sere jen ta predstava jakykoliv aktivity, no..

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 13:29

Lama_z_Lana mně, když se teda přiměju, pomůže v tomhle případě čistě jen vypadnout z domu, jít prostě ven, projít se (žádný tůry, prostě jen jít a civět do blba/cizích oken/zahrádek..) akorát teda má to háček, nesmím si na zpáteční cestě koupit flašku vína a pytel oříšků

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 13:40

akorát teda má to háček, nesmím si na zpáteční cestě koupit flašku vína a pytel oříšků

​no prave!

No na jednu stranu jsem to praseni dost omezila, nekupuju a diky lenosti chodit nakupovat to i celkem jde. Jenze kdyz si uvarim neco s tim, ze je to na veceri a obed druhy den, tak to beztak stejne sezeru a podle receptu se vzdycky zhrozim, ze to bylo vlastne pro 4 lidi

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 13:48

Bledule diky, ja to videla, ale nemaji je skladem a ty, co skladem maji jsou 20cm, co je malo.  Mozna uz je to letos probrane.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 14:12

Karja Taky jsem psala, že bych na jeden den nevystrčila nos, ale asi by to dlouhodobě nic nevyřešilo. Asi to bude věkem. Vzaa jsem si železo a budu čekat na zázrak. O figuře mi nemluv.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 14:13

continuity My máme "kovové" z Decathlonu, ale jsou docela drahé. Plastové jsem viděla ještě v Hypernově, taková tmavě fialová řada. Jako nádhera to není, ale pod stan akorát bych řekla. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 14:27

Mirka jestli jsi mladsi nez ja tak me nestvi!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 14:28

skoroMirka prosim ta to behanie  5 km dam tak za 45 minut to je chodza, a sama pred sebou si to ospravedlnujem zd to tu mama vsade do kopca.  

Vcera dcera na terase sedela s malou trijmesacnou a pozerala ze asi bude blond. A ten koment prosim ta cl uz je horsie ako blond a este pri tele. Stala som dva metre od nej vyplestila oci a v tom jej doslo co vypotila  a ze ni musime  ist domov lebo babina nas vyrazi. Tak som zakricala dnu na jej chlapa ze idu domov. A ten ze co tak skoro tak vravim ze si ma prevychovat zenu. Na to opacil ze jd moja a ja ze uh je pod jeho vplyvom. Tak dnes som dostala znrzlinu, asi mozem este dorast