Lamicka s mravenci tě taky lituju, ale mně se vždycky přemnoží akorát když je ignoruju ve víře, že tentokrát se odstěhujou sami. no neodstěhujou, je potřeba je likvidovat veškerým dostupným arzenálem, dokud něco z toho nezabere. vopruz. ještě teda čekám nálet octomilek, jako každý podzim, a těch se už zkušeně zbavím takovým tím odpuzovačem proti komárům do zásuvky:-)) (na to jsem přišla před několika lety, když se objevily v tomhle období prvně, zkusila jsem naprosto všecko, uklízela do úmoru, přesadila všechny kytky, barák byl úplně nově přestavěnej a vymalovanej, nikde nic v čem by mohly bydlet... už jsem z toho šílela, pak mě napadlo tohle. škoda, že to nezabírá na moly:D
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Ja uz jsem to tu jednou psala, takhle jsem je dotahla do prace a normalne jsem mela kukly I v krabicce od tamponu, proste uz sli I mimo potraviny. Furt tu skrinku vetram, mam vsude odpuzujici levanduli a nic... odmolovala jsem pred 3 tydny...
razorblade Pustevny jsou čiré zlo, k Radegastovi se už asi v životě nepodívám, leda za sněhové vánice. My byli dneska na Velkém Javorníku a nahoru jsme šli úplně sami. Na kopci a cestou dolů se pár lidí mihlo, ale spíš bylo prázdno.
Karja Ja odmolovavala trikrat a manzel dnes rano nasel dalsiho. Uz nevim, nemuzu.
razorblade ne, myslim ze az pak na mp jsem se priznala
dynda Já jména mmoc neznám, google mi vyplivuje plovárna Senohraby, ale podle všeho by to mělo být to samé.
Tady odkaz na archeologii, ale je to takové stručné (ono to je spíš vedlejšák k výzkumu Zlenic):
https://www.archaiapraha.cz/praha-cs/?acc=vyzkum-hradu-zlenice-a-senohrabske-obcanske-plovarny
Super, děkuju!
Sweet Potato já měla pak pocit, že jsem tě tím poznáním vyplašila a že jsi se přestala fotit a to mě mrzelo
. A na Floru už raději asi nechodíš.
ty moje jsou docela hi-tech od Peak Performance, hřejou, přitom úplně tenoucky
dik, podivam se.
viktorka_od splavu octomilky mame odvcera ![]()
Mame moly i octomilky a novinka, opet mysi. To kdyby mel nekdo pocit ze se doma nudim!
Octomilek máme mraky
. A maliny jsou plné těch smrdutých ploštic, když zatřesu keřem, úplně prší ploštice! A maliny jsou navíc už červivé. Zdá se, že hmyz letos vrací úder!
viktorka_od splavu jesteze to pises, ja mravence nechavam byt v domneni, ze lezou z balkonu, kdyz vetram. My je v byte nikdy nemeli. Nakoupim tedy arzenal.
Moje sousedka lihen molu nasla ve valu na testo. V te mezere mezi prkny. Moje mama v susene kytce. Oni jsou vynalezavi.
Pinot Noir k nám o vikendu prilitli spacci a sezrali nám skoro všechny svestky
na octomilky funguje takovýto jedovatý jablicko myslím raid, jednou jsem měla doma totální katastrofu a ve všech samodomo pastich se jen vesele množily
Potrefenáhusa nam spacci sezrali pres tyden hrusky, celkova sklizen 8 ks. A to mame 2 stromy.
Lamicka ou, to fakt zamrzí!
rakytníku se ani netkli, potvory nenažraný
Potrefenáhusa my mame letos strasne malo rakytniku, a navic roste jen nahore a uz mame vazne stromy. Dikybohu z lonska mame zasob dost, tchyne se vyjádřila ze si prijede se staflema:D pro me za me...
rasaNori a jak ho děláte? Já mám nějakej recept, kde je cukru víc než rakytníku a pro mě je to nepoživatelný, ale nechci zase zkoušet nějakej neověřenej experiment
Potrefenáhusa ja ho proplachnu, prozenu odstavnovacem, slupky a seminka ususim (davame ho do caje), stavu zavarim, a neco malo do mrazaku. A klasickou marmeladu se trinovym cukrem.
no a tu stavu sladis?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.