Renusatko Je to na skle, tak to snad půjde seškrábat. Ještě se mi do toho nechtělo.
Stěžovací vlákno
Nanohoubičku máš?
Bledule ostrava je kraj razovity. nasemu tehdejsimu kameramanovi tam nekolikrat poskodili sluzebni auto. jednou treba tak, ze mu rozmlatili zadni okynko a do nej vysypali obsah prilehle popelnice. asi vyjadrovali nazor na nase medium. :D doufam, ze ti to pujde dobre odstranit.
dynda Nemám.
razorblade jsem kdysi denně jezdila do práce klikatou úzkou okreskou hojně využívanou jako spojka mezi okresním městem a dálnicí. od té doby mám z kamioňáků regulerní hrůzu, někteří jsou fakt psychopati
Na každý pád přeju, ať to nějak dobře vyčistíš bez následků. A tomu umělci ať upadne ruka.
Skoro po dvou tydnech "dovolene", kdy jsem nebyla schopna delat nic, spala jsem tak trojnasobek toho, co bezne se cejtim totalne unavena, vubec se netesim do prace. Navic kdyz vim, ze nestiham. No necejtim se uplne ve svy kuzi a nevim proc :(
Můžete sem dat odkaz na to jablko co chytá hmyz? Neznam to a nemuzu nic najít. Díky
My bojujeme s moľami, netuším kde sú zahniezdené, ale tento víkend ma zase čaká čistenie špajze. No a ešte máme od minulého týždňa aj tie octomilky. Dúfam, že mravce sa nedostavia!
Potrefenáhusa díky, ty zatím nemáme
Lama_z_Lana jestli to trva dlouho, zasla bych k dr. Jestli jeste ne tak dlouho, zkusila bych nasadit nejaky multivitaminy, cecko a decko. Kudy chodim, tudy chvalim Supradyn.
Ja som o octomilkach v živote nepocula ale teraz sa ku mne urcite nastahuju, diky!
Mrakoplas Mám ošklivej pocit, že ke mně už se nastěhovaly ![]()
Jděte už tady všichni s tou zoologickou někam do pr... do pryč.
Jo a v koupelně vídám mravence, vždycky jenom jednoho. Nevím, co zrovna tam hledá za štěstí, ale dokud je jenom jeden v koupelně, tak ať si tam klidně bydlí.
coralline hledá kamarády ![]()
coralline to je pruzkumnik![]()
Catherinne viktorka_od splavu Tak to bych mu vřele doporučila, aby se i s kámošema usadili jinde. Jakmile stav stoupne nad 1 kus, moje shovívavost skončí ![]()
Mrakoplas ke mne se octomilky nastehujou pokazdy, kdyz presazuju kytky. mi prijde, ze jsou soucasti kazdyho substratu. ale vzdycky mi poumzou takovy lepici pasky na okno, ktery kupuju v DMku.
razorblade to budou myslim jiný mušky, octomilky se v létě množí hodně kolem ovoce a zeleniny, takže v odpadkovým koši, ve dřezu nebo na míse s ovocem, ve skleničce s nedopitým vínem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.