Potrefenáhusa no, je to mozny. ja jsem je za octomilky povazovala i proto, ze kdyz vylitly z toho substratu, tak se jim taky libilo nad zbytkama jidla :D
Stěžovací vlákno
Prave som vo vine vypila musku
a sposobili ste to VY!!!!
Janulik03 Hnusný, co :-)
Nevím proč, ale pokud mi byť jediná muška vlítne zejména do červeného vína, smrdí mi to tak, že vylévám celou postiženou nádobu.
andulka01 lenze mne nesmrdelo nemam tak er ziadny cuch
Kdo jste to přivolali, lezu z práce a fouká na mě ledovej vítr, ze mi je v letních satech zima, nade mnou cernej mrak!!!!
Janulik03 Nenene, to smrdí jen mě, spoustě lidí to nevadí. Čuch určitě máš :-)
Takže co nás ještě čeká za pohromy, co se tu dneska probralo
octomilky, mravenci, moli, hnusný počasí...
andulka01 maliar v pohrebnom aute .... ![]()
Janulik03 tak tohle snad ne
ale předjímejme, den ještě nekončí. Dám kdyžtak vědět ![]()
andulka01 ja bych potrebovala nekoho, kdo by si hodne postezoval na kurovce. prijde mi, ze furt tocim s tema samejma lidma a potrebovala bych nejakyho novyho zoufalce se sezranym lesem... nejaky poradny haelpecko. :D
razorblade Teda styď se, supe!![]()
razorblade Jo a ty substrátové mušky budou spíš smutnice.
Sweet Potato prej supe :D mluv ze me zoufalstvi ze dneska. nasla jsem dobrej pribeh, starosta po telefonu ochotnej... no a kdyz jsem mu rekla, jak bych to chtela natocit, tak neeeee, ja tady nebudu saskovat a neeeee, tohle si netocte. takze vlastne uplne nahovno. a jeste si vyminil, ze to chce pred odvysilanim videt. ja uz z nej byla tak otravena, ze jsem mu na to kejvla. priste bych radsi tocila s nekym sympatickym... treba odsud :D
Lamickatyjo, shodou okolnosti jsem si poprve v zivote vcera koupila vitaminy...jsem zvedava, za jak dlouho na ne zapomenu ![]()
razorblade Tak to ne, aby se tu kromě molů, octomilek, myší a mravenců ještě rozšířil kůrovec!![]()
Janulik03 nemam vino![]()
Potrefenáhusa To bude teta Bimbula! Nečouhá z něho koště?
Isca kurovec je fajn broucek, uz rok me zivi :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.