Isca Teď začne škola, čekám vši, roupy a impetigo. ![]()
Stěžovací vlákno
Šmarjá, už zase vši!!!
Odložila jsem vyprany prádlo na pračku a místo abych ho odnesla s uklidila, naprosto v klidu jsem ho nacpala zpátky do pracky a už se pere znova ![]()
razorblade to musis natocit reportaz o octomilkach, moliach, mravcoch..materialu je tu dost ![]()
A som teda asi blba. Tak octomilka je vinna muska? (teda my tomu tak vravime, vsetkym tym mini muskam, rozdiel nepoznam)? Tak to mam tiez, ma ma to trapit? Jako ja tu nechavam zit pavucikov aby ich pochytali, to marne dufam?
Kora
nene....ale to je přesně věc, která by se mi mohla stát úplně jednoduše!
Garfie ale jako úplně bez přemýšlení. Vidím prádlo, šup s ním do pračky. Došlo mi to ve chvíli, kdy jsem začala hledat vypraný věci do fitka. Jedu na autopilota. ![]()
Kora já jsem takhle "na autopilota" při odchodu z práce někam odložila klíče. no nenašla jsem je:-(
Lama_z_Lana jestli to trva dlouho, zasla bych k dr. Jestli jeste ne tak dlouho, zkusila bych nasadit nejaky multivitaminy, cecko a decko...
Jsem to četla jako multivitamíny, céčko a děcko... a říkala si, jak to, že si pořídí dítě Lama_z_Lana pomůže ![]()
Ignis tak tuto radu s dovolenim nevyuziju ![]()
to jsem neměla vidět... zlatí moli
toxoplazma
viktorka_od splavu mne hodne zaujal ten rozhovor pod tím, už asi před 14 dny
Potrefenáhusa ten jsem nevidela, ale cetla docela rozsahly clanek v reflexu. uz tak pred rokem mi ale rikala dcera, ze u nich je to fakt bezne rozsireny, asi jako za nas panaky k pivu :-(
toxoplazmoza me zaujala, pac to neni omilani tech zmamych veci, ale fakt (pro me) nove info, o tech priznacich stresu zejmena
viktorka_od splavu já jedu ve vlaku, takže až doma
a teď myslíš co je bezne rozšířeny, co ti rikala dcera?
viktorka_od splavu Takovou STRAŠNOU věc sem netahej, to je horší než malíř v pohřební dodávce kombinovanej s octomilkama!!! Ale sem se to zatím nerozšířilo ![]()
Potrefenáhusa viktorka_od splavu ony se ty rozhovory pod tim hlavnim toci, meni se jejich poradi. Doufam, ze Viktorka nepise o kokainu...
Lamicka ano o kokainu
Potrefenáhusa tak koks je pro me prece jen vetsi exotika:-) tema chlastu clovek ma neustale pobliz..
viktorka_od splavu
a kolik je priblizne dceri? Jako jestli je na skole nebo uz pracuje. mne o tom rikal muz, ze jeho kolega byl na nejake akci dost v soku, kdyz videl, ze stare kamarady nezajimaji panaky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.