Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 20:31

bram 

Ale ty fakt jedou spíš v tý marjáně (no a pak to podle toho vypadá ). Ze štábu si nikdo nic moc brát nedovolí, páč už by příště taky žádnej kšeft nemusel dostat anžto se to pozná a rozkřikne... Na nějakým tom speedu nebo koksu tak akorát ty různý kreativci jak už psala andulka01 - a to mám takovej pocit, že spíš proto že si myslej že se to nosí. Prostě pitomci.

A pak různý hvězdy. Si pamatuju jak (svýho času známá) dvojka Lighthouse family tady dělala nějakej klip... voba byli imrvére tak děsivě zdrogovaný, že nebyli schopný stát na nohou, natož se trefit do playbacku... všichni z nich byli na prášky, ale holt to byli světoznámý zahraniční umělci, že jo, tak to sjedem po stopadesátý znova

Offline Kora
příspěvků moje polička 30. srpna 2019 20:34

Janulik03 vždyť je to skvělý,  mám to taky tak.  A fakt to dorusta děsně rychle. 

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 20:42

Mirka Jako u nás přechází všechna legrace, sedim tady po tmě, jde mi každý druhý světlo a druhá zásuvka a fakt mě to nebavi,:-D. Zítra jdu na internet k sestře:-D

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 20:42

Štve mě Sephora. Štve mě Česká pošta. Štve mě, že bude zejtra hic. Štve mě, že je v práci všechno rozbitý. Všechno mě štve

A nejvíc mě štve, že me štvou samý malicherný kraviny Ještě, že si tu můžu postěžovat.

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 20:59

Potrefenáhusa Lama_z_Lana Zu Kora tak sa vratim a zaplatim jej? Zajtra teda skusim vyfotit uces zpredu tam sa mi to paci. Ale ona sama uznala ze sajej smykla ruka hrozne zuby su na tom. Ale dakujem zapovzbudenie, ste mile

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 21:08

Janulik03 

Máš to dobrý, ten zadek doroste a ani zuby nebudou za chvilku vidět.

Málokdo umí ten podhol pořádně, já jsem byla taky minulej tejden na mrtvici páč moje kadeřnice nemohla a že mě přehodí k (údajně velmi šikovný) kolegyni. Šikovná kolegyně vyrobila přesně stejný zuby a eště se bála do toho pořádně zaject... no úplně k ničemu to bylo, můžu jít znova

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 21:25

barbucha ok ok ok tak vydrzim

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 22:17

Tady kokain frci jako volnocasovej, plus jeste MDMA a houbicky (trava je legalni, tu nepocitam). Prekvapilo me kdysi kdyz jsem se prestehovala, ze to bere hlavne spousta 20-25 letejch a pak jeste stredni vek, vylozene stylem "zajdem si na rave", uff, ostrihla jsem kvuli tomu komplet jednu particku. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 23:21
Reakce na bram:

​Zkusenejsi znami od filmu tvrdi, ze jsou schopni jet dva dny v kuse bez spanku. Ale pak ma podle toho ta ceska filmova produkce vypadat, zejo.. 

​Neznám nikoho z přeních českech filmovejch režisérů a dokumentaristů, kterej by jel na kokainu. Ani nárazově ne. Jako fakt ne. Mezi točením sem tam tráva, nebo nějaká drobnost, ale většinou ani to ne, možná v devadesátkách a nultejch. Teď spíš kvalitní víno.

Jestli někdo "od filmu", tak spíš přeneseně od filmu - kreativci z reklamek, módní fotografové a tak.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 07:58

Janulik03 Právě se chystám nechat ostříhat podle Tebe, ale asi radši podle té předchozí verze, jak tak čtu. Mmch pořádný obrázek střihu jsem na netu nenašla. Tím nemyslím přímo Tvoji fotku, samozřejmě.

edit fotku jsem neviděla

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 09:35

domenica 

No že jo!

A v těch devadesátejch a nultejch jestli někdo vytáh marjánku, tak jedině pěšák ze štábu po šichtě, žádnej tvůrce... to se spíš na exteriéru vypila hospoda

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 09:43

Podivala jsem se na predpoved pocasi na pristi tyden a regulerne se mi udelalo spatne. Mam uplne knedlik v krku, konec leta snasim rok od roku hur a hur.

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 09:51

Mirka 

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 09:51

Mirka 

zi zadu

V predu je to toto 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 10:01

Janulik03 

Vepředu to vypadá dobře (i když z tý fotky je prd poznat jestli ti to sluší nebo ne ).

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 10:01

MP Meri To jsem ráda, že nejsem jedinná, už jsem si začínala připadat divně. Mám to úplně stejně, i s tím knedlíkem v krku..

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 10:02
Reakce na MP Meri:

Podivala jsem se na predpoved pocasi na pristi tyden a regulerne se mi udelalo spatne. Mam uplne knedlik v krku, konec leta snasim rok od roku hur a hur.

​Co ti vadí? Konečně bude snesitelně

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 10:15

barbucha Hele, vadí mi na tom fakt uplně všechno. Včera jsme se v 9 vraceli s miminem z hospody večerní Prahou, oba jen v tričku, doma sem ho pak dala spát, nalila si pití, udělal popcorn, na terásce venku rozsvítila světýlka, a koukala na seriál ... jako ty teplý večery mi budou chybět asi nejvíc. Ale jinak fakt všechno, léto je pro mě sysnonymum svobody, volnosti, pohody, relaxu ... 

Noren Já jsem v zimě úplně marná, fakt se nebojim říct, že mě život většinu času tak nějak "nebaví" (jako nechci se rouhat, snad víte, jak to myslim). Je to spíš taková čekačka, až už bude zase dobře. Jediněj světlej bod je zimní dovolená v teple a pak advent a Vánoce. Nejvíc na hovno je únor, ten bych nejradši vymazala z existence už preventivně. 

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 10:15

A co je špatně Meri? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 10:18

Já se těšim až vytáhnu podzimní hadry, pak na Vánoce, do Livigna na hory, v únoru mam narozeniny a pak už můžeme jaro, jaký si to uděláš, takový to máš