Mutziputzi Teda dík za morální podporu, nemohla jsi zmínit takto slečnu Kondo až zítra?
Právě se chystám vyhodit poslední kousky textilu z pravěku - vlastnoručně zheftnuté šaty na promoci, do kterejch se sice vlezu, ale křivky za těch pětadvacet let migrovaly na jiná místa, nevyžehlitelnou masku sovičky pro osmileté dítě, a podobné skvosty. Už jsem se rozloučila, čekaj v pytli, a ty takhle..![]()
Stěžovací vlákno
Isca Tak to můžeš vyhodit i bez porady s nějakou Kondou, ne?
Pinot Noir Noo, ji se asi spis nechce:-D nebo?Isca
Ja jsem minuly tyden vyhodila pytel ,,hracek,, (v uvozovkach hracek znamena odrbani plysaci a komponenty k hrackam neznameho puvodu) a dva pytle obleceni. Takze ted cekam, kdy co nekdo dovali, protoze u nas plati zakon zachovani hmoty, jakekoliv mnozstvi veci vyhodim, tak se to stejne mnostvi brzo objevi zpet:-D.
Karja Komponenty k hračkám neznámého původu
Pinot Noir Můžu, samozřejmě, ale malé rozhřešení od Kondy se hodí, když ti za zádama (obrazně) stojí rodina shromažďovačů a káravě kývá prstíkem.
Karja o tom zakonu mi neco povidej. loni jsem vyhodila dva velky pytle plny hadru, mela jsem ve skrinich tak krasne lehko... a ted uz mrchy zas pretejkaj
ale ja si to do nich nosim sama.. :D
razorblade Tak to ja dokazu zaplnit celkem slusne sama, ale ted s tema detma se kupej vsude ruzni dodavatele a ty veci jsou fakt pekny, jen se to vsude ruzne kupi:-D a lehko uz nikdy nebude....:-D
Pinot Noir Můžu, samozřejmě, ale malé rozhřešení od Kondy se hodí, když ti za zádama (obrazně) stojí rodina shromažďovačů a káravě kývá prstíkem.
![]()
jinx Ze by zrovna hygge vyzyvalo k zavaleni interieru hovadinama? To se mi nezda.
no to prave asi ne, ale to, jak je to dnes uz mnohdy prezentovano, to jo
Protože slušný lidi jedou v lagom ![]()
Hygge lykke to je strasne ako potrebujeme pomenovavat nejako chvilky prijemnych pocitov .
To je ako na stranke skandinsvsky styl byvania kde sa ludia uplne vazne pytaju je tento stol dost scandi? ![]()
Janulik03 Přesně. Pojmenovat a naštudovat v příručce.
Jo a oprava, to nicnedělání, co teď prý frčí, se jmenuje niksen a pochází z Holandska.
Sweet Potato Byla bych hotový niksen-mistr, kdyby po mně furt někdo něco nechtěl ![]()
no, takže dnes mělo k nám přijít asi tak 30 lidí. tak jsem včera teda uklízela mocně celý večer. za sebou jsem měla dvě noci, kdy jsem blbě spala, protože jsem třeba vyjela v 10 večer pro náhradní díl přes celou republiku. úderem 23. se otci zase udělalo ultra zle. takže jsem vyrazila do nemocnice...celou noc jsem před ním držela emitku při čekání na příjem a snažila se mít nepozvracené oblečení. úderem šesté ráno jsem vyrazila zpět. myslím, že ani z žádné párty jsem se za celý život nevracela s vycházejícím sluncem ![]()
pohoštění pro hosty jsem prostě vystrčila se vzkazem přede dveře a šla jsem jsem do postele. protože hodinu a půl už bych na ně nevydržela čekat. po dvou a půl hodinách spánku jsem dospěla k závěru, že vlastně zvládám, a vyrazila jsem za nimi zkratkou do hor na rodinnou sešlost s opékáním buřtů. převýšení je asi 250m, prostě jdeme pořád prudce nahoru, venku bylo kolem 30
ještě jsem i uvařila oběd po návratu a přestože to je stížnost, teď se cítím jako nadžena!
Jiná Realita To taky jsi!
Jiná Realita to jsi, mě by zabilo už to “vyjela v 10 večer pro náhradní díl přes celou republiku”... o zbytku ani nemluvím!
Potrefenáhusa jako trochu přeháním, podle navigace to bylo jen dvě a půl hodiny x2
ale v noci, v dešti, za mlhy a našich "dálnicích" s 70 km/h to teda trvalo dýl, já jezdím potmě dost pomalu. přiznávám, že zpátky se mi jelo horko těžko. byl to vůbec veselý večer pro mnoho lidí, protože na mě čekal chudák chlap s náhradním dílem, kterého jsme vytáhli z postele (a přesto byl hrozně příjemnej), pak bylo nutno vzbudit elektrikáře, ten byl také nadšen...no ale všecko to nějak vyšlo.
Jiná Realita jsi fakt dobrá![]()
Pinot Noir že?![]()
Potrefenáhusa já šla na večeři pěšky (přemluvila jsem muže že jako procházka) celý 4 km!
a fakt si připadám jak po celodenním výšlapu, a to jsem dnes fakt nic krom uvaření oběda a přesazení jedné kytky nedělala. takže opravuju, já už jsem niksen-mistr ![]()
Jiná Realita Tvoje nezdolnost mě fascinuje. A to mi připadá,že se někdy dost neoceňuješ,měla by sis připustit,že jsi prostě skvělá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.