Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 15:23

Mutziputzi Teda dík za morální podporu, nemohla jsi zmínit  takto slečnu Kondo až zítra? Právě se chystám vyhodit poslední kousky textilu z pravěku - vlastnoručně zheftnuté šaty na promoci, do kterejch se sice vlezu, ale křivky   za těch pětadvacet let migrovaly na jiná místa, nevyžehlitelnou masku sovičky pro osmileté dítě, a podobné skvosty. Už jsem se rozloučila, čekaj v pytli, a ty takhle..

Offline Pinot Noir
29881 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 16:13

Isca Tak to můžeš vyhodit i bez porady s nějakou Kondou, ne? 

Offline Karja
44698 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 16:16

Pinot Noir Noo, ji se asi spis nechce:-D nebo?Isca 

Ja jsem minuly tyden vyhodila pytel ,,hracek,, (v uvozovkach hracek znamena odrbani plysaci a komponenty k hrackam neznameho puvodu) a dva pytle obleceni. Takze ted cekam, kdy co nekdo dovali, protoze u nas plati zakon zachovani hmoty, jakekoliv mnozstvi veci vyhodim, tak se to stejne mnostvi brzo objevi zpet:-D. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 16:37

Karja Komponenty k hračkám neznámého původu 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 16:39

Pinot Noir Můžu, samozřejmě, ale malé rozhřešení od Kondy se hodí, když ti za zádama (obrazně) stojí rodina shromažďovačů a káravě kývá prstíkem. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 16:43

Karja o tom zakonu mi neco povidej. loni jsem vyhodila dva velky pytle plny hadru, mela jsem ve skrinich tak krasne lehko... a ted uz mrchy zas pretejkaj ale ja si to do nich nosim sama.. :D

Offline Karja
44698 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 16:57

razorblade Tak to ja dokazu zaplnit celkem slusne sama, ale ted s tema detma se kupej vsude ruzni dodavatele a ty veci jsou fakt pekny, jen se to vsude ruzne kupi:-D a lehko uz nikdy nebude....:-D

Offline Pinot Noir
29881 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 17:16
Reakce na Isca:

Pinot Noir Můžu, samozřejmě, ale malé rozhřešení od Kondy se hodí, když ti za zádama (obrazně) stojí rodina shromažďovačů a káravě kývá prstíkem. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 18:03
Reakce na MP Meri:

jinx Ze by zrovna hygge vyzyvalo k zavaleni interieru hovadinama? To se mi nezda. 

​no to prave asi ne, ale to, jak je to dnes uz mnohdy prezentovano, to jo 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 18:34

jinx 

Protože slušný lidi jedou v lagom

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 19:02

Hygge lykke to je strasne ako potrebujeme pomenovavat nejako chvilky prijemnych pocitov . 

To je ako na stranke skandinsvsky styl byvania kde sa ludia uplne vazne pytaju je tento stol dost scandi?

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 19:16

Janulik03 Přesně. Pojmenovat a naštudovat v příručce.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 19:37

Jo a oprava, to nicnedělání, co teď prý frčí, se jmenuje niksen a pochází z Holandska.

https://denikn.cz/188050/niksen-nedelejte-nic-svetem-se-siri-novy-recept-na-zivot-ve-stresu-cist-by-ho-meli-hlavne-rodice/?ref=tit

Offline Pinot Noir
29881 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 19:57

Sweet Potato Byla bych hotový niksen-mistr, kdyby po mně furt někdo něco nechtěl

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 20:05

no, takže dnes mělo k nám přijít asi tak 30 lidí. tak jsem včera teda uklízela mocně celý večer. za sebou jsem měla dvě noci, kdy jsem blbě spala, protože jsem třeba vyjela v 10 večer pro náhradní díl přes celou republiku. úderem 23. se otci zase udělalo ultra zle. takže jsem vyrazila do nemocnice...celou noc jsem před ním držela emitku při čekání na příjem a snažila se mít nepozvracené oblečení. úderem šesté ráno jsem vyrazila zpět. myslím, že ani z žádné párty jsem se za celý život nevracela s vycházejícím sluncem

pohoštění pro hosty jsem prostě vystrčila se vzkazem přede dveře a šla jsem jsem do postele. protože hodinu a půl už bych na ně nevydržela čekat. po dvou a půl hodinách spánku jsem dospěla k závěru, že vlastně zvládám, a vyrazila jsem za nimi zkratkou do hor na rodinnou sešlost s opékáním buřtů. převýšení je asi 250m, prostě jdeme pořád prudce nahoru, venku bylo kolem 30 ještě jsem i uvařila oběd po návratu a přestože to je stížnost, teď se cítím jako nadžena!

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 20:06

Jiná Realita To taky jsi!

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 20:28

Jiná Realita to jsi, mě by zabilo už to “vyjela v 10 večer pro náhradní díl přes celou republiku”... o zbytku ani nemluvím!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 20:37

Potrefenáhusa jako trochu přeháním, podle navigace to bylo jen dvě a půl hodiny x2 ale v noci, v dešti, za mlhy a našich "dálnicích" s 70 km/h to teda trvalo dýl, já jezdím potmě dost pomalu. přiznávám, že zpátky se mi jelo horko těžko. byl to vůbec veselý večer pro mnoho lidí, protože na mě čekal chudák chlap s náhradním dílem, kterého jsme vytáhli z postele (a přesto byl hrozně příjemnej), pak bylo nutno vzbudit elektrikáře, ten byl také nadšen...no ale všecko to nějak vyšlo.

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 20:45

Jiná Realita jsi fakt dobrá

Pinot Noir že?

Potrefenáhusa já šla na večeři pěšky (přemluvila jsem muže že jako procházka) celý 4 km! a fakt si připadám jak po celodenním výšlapu, a to jsem dnes fakt nic krom uvaření oběda a přesazení jedné kytky nedělala. takže opravuju, já už jsem niksen-mistr

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 31. srpna 2019 22:58

Jiná Realita Tvoje nezdolnost mě fascinuje. A to mi připadá,že se někdy dost neoceňuješ,měla by sis připustit,že jsi prostě skvělá.