Ja uz se tesim na to, jak se budu tesit na Vanoce. ![]()
Na podzim se letos tesim taky, ale zacina skola, co me trochu hamuje.
Ja uz se tesim na to, jak se budu tesit na Vanoce. ![]()
Na podzim se letos tesim taky, ale zacina skola, co me trochu hamuje.
barbucha uz dlhsie sa mi na sebe nic nepaci
som taky nespokojenec
MP Meri
A to ty to ještě nemáš spojené s panickými záchvaty “pomóc začíná školní rok”.
Janulik03 Zuby vzadu nerozeznám a zepředu dost dobrý!
Janulik03 Zepředu dobrý, vzadu na žalobu, tohle holení a podstřih v týhle podobě je už 20 let za svojí největší slávou, k týhle umělkyni už nechoď, minules to střihla sama líp![]()
Mutziputzi Od ty doby, co sem o tom cetla chytrou publikaci, tak si jedu podzim/zimu v hygge stylu. Jasneze si na tom umim najít to dobry, ale na tom lete to dobry prostě nemusim hledat, to je dobry tak nejak samo o sobe ![]()
MP Meri U mě je to hodně spojené s tím, že přes léto skoro nebydlím v Praze, ale na “venkově”, kde se od určitých teplot nedá bydlet. A ten návrat do Prahy mi teda dobře nedělá :(
barbucha Já ti nechci brát iluze, ale ten dnešní film je tak profetovanej, že to ani hezký není. Mluvím o zahraničních produkcích, kde je to teda od posledního poskoka až po režiséra. Třeba Polanski a jeho štáb vypadají permanentně jak s největší rýmou. On se tím ale netají, na otázky jak může ve svém věku takhle fungovat, odpovídá moře koksu...
MP Meri V obou bodech mi mluvíš z duše!!! Včera horkej ale krásnej večer, kdy jsem o půlnoci šla z Letné bosa, v saténovém tílku a hedvábných širokých kalhotách, na šálu v batůžku jsem si ani nevzpomněla... Z letních večerů dokážu vyždímat maximum, stihnu trénink i zábavu. V zimě dojdu nejdál z postele do kuchyně a zpět.
Jasně, to jo, ale tady se reagovalo na situaci v českým filmu (příspěvek bram) a tam je to fakt kapku jiný.
domenica Zcela upřímně si nikoho z českých režisérů na tom kokainu nedokážu představit. Možná by jim to i trochu pomohlo :-).
Já se na září těším moc. A pak na šály a roláky...
andulka01 Presne. A to ani nemluvim o pozitivech jako ze se decko na terase pul dne zabavi za pomoci bazenku z Tesca za 49,- a rozprasovace na kytky, zatimco ja se opaluju a sem tam zastipnu nejakej ten muskat. A jeste clovek usetri za pliny, proste samy benefity a socialni jistoty ![]()
MP Meri Já ti rozumím, mám to stejně. A vůbec mě nenapadlo, že je to tak tragický, až muž mě kdysi upozornil, že funguju na počasí....
Mám totální KOPR. Místo vaření oběda jdeme do indické, ale to jsem zfoukla dvě mouchy jednou ranou, protože to maji děti slíbené, ale přemýšlím, kdo tady uklidí ten bordel. No, třeba to zítra bude lepší ![]()
domenica ja teda ten kokain nepotkala ani ve financni sfere, i kdyz vecirky tam byvaly docela divoke.
brrr ja jsem detem vcera vyhrozovala, ze jakmile me vzbudi, tak pujdou uklizet satnik (starsi nenavidi zkouseni hadru a mladsi uklid.) Dopadlo to tak, ze jakmile jsem vlezla rano do obyvaku, starsi bez slova vstala z gauce a vykydala na zem komplet skrin.
Takze mam za sebou komplet uklid obou skrini a nekolik hysterickych zachvatu obou deti bez snidane a kafe. Jsem grogy. K obedu jim rozmrazim dve kolecka pleskavice - pozustatek z dovolene a ja si dam to kafe ![]()
A to radsi nemyslim na ten bordel, co tam jeste zustal a ze me ceka baleni ucebnic
MP Meri Ja to mam horúcim letom ináč. Nemám rada horúčavy, nerada sa potím, nerada chodím von keď je horúco(či už v meste alebo v prírode), nebaví ma sa opaľovať, preto som ako smrtka, blbo sa mi športuje a mám špek, bývam nervózna, psom to takisto neprospieva...fakt by mi stačilo len mierne ochladenie a hneď je svet krajší :D
MP Meri Co to je ten hygge styl a jak se to uplatnuje? Mne zima nikdy nevadila, ani podzim, ale ted s tema detma je to fakt takovej ucouranej cas, vsechno se vlece, nic se nedeje, neni kam chodit, vsude chcipavky, hele netesim se taky, ale sambo rikal, ze unor je kratnej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.