Janulik03 Děkuji mnohokrát! Ale máš to trochu jinak, než předtím. To jsi to měla kratší, trochu asymetrické, patku delší a do délek víc ztenčené, ne?
Stěžovací vlákno
Mirka jaj ty myslis trn uces ked son sa sama strihala? ![]()
To nechces asi
a nejde mi pridat fotka
mno aby tech pohrom nebylo malo, rano odesel modem![]()
viktorka_od splavu Sa prehrial? ![]()
paktofonika :-)) nn, rupla zarovka, vylitl blesk a (az pak bohuzel) pojistky.. coz teda ale nesmime priznat az ho prijedou vobhlidnout z upc. navic dost problem aby byl nekdo doma, proste vzdycky se to musi vy..sypat v tu nejmene vhodnou chvili
Janulik03 Každopádně díky, já to kadeřnici nějak vysvětlím, už mě to mikádo netěší.
uz delsi dobu se mi zdalo, ze jsem zhubla. Tak to se mi opravdu zdalo.
a hrozne si stezuju na synovce. Chtel me nachytat, coz se mu podarilo. A mne je doted zle od zaludku. Nenapadlo ho totiz nic jineho nez mi rict, ze dcera spadla z trampoliny a nemuze se hybat a tu jeste navedl, aby si lehla.... No je mu 13... co na to rict
Candance Chudinko, opravdu tě lituju. Beztak sis na ten šok musela dát něco sladkého
Zabít za tyhle fórky, co? Vymysli mu nějakou pomstu, tohle se nedělá!!!
Garfie vis, ze ani ne...Za prve se mi fakt udelalo uplne spatne. Protoze ta mala herecka lezela v uplne divne pozici a divne knourala. A za druhe mi posledni dobou sladke vubec nechutna, coz v mych predstavach znaci predzvest nejake vazne nemoci
Candance Ty děcka bych fakt zabila, úplně se mi dělá špatně za tebe! S tou čokoládou jsi mi připomněla, jak moje maminka přestala kouřit. Jednou si vyklepla cigaretu a zasunula zpátky, že nemá chuť. Od té doby si nezapálila, je to už skoro 20 let. A stejně jako ty pojala podezření, že je to předzvěst nějaké strašné nemoci, zašla i k doktorovi a ten se jenom smál, že někoho, kdo si přišel postěžovat, že přestal kouřit tam ještě neměl :-) Nic jí pochopitelně nebylo, tak nepanikař!
Candance Teda, prizabila bych je oba.
MP Meri Ja to mam horúcim letom ináč. Nemám rada horúčavy, nerada sa potím, nerada chodím von keď je horúco(či už v meste alebo v prírode), nebaví ma sa opaľovať, preto som ako smrtka, blbo sa mi športuje a mám špek, bývam nervózna, psom to takisto neprospieva...fakt by mi stačilo len mierne ochladenie a hneď je svet krajší :D
Sestro!!! (akorát nemám ty psy)
Ráda nosím trička s dlouhejma rukávama a nejsem zimomřivá. Takže se taky těším těším těším ![]()
Já bych asi měla hroznou potřebu oběma dětem nařezat, ač děti nebiju. Asi bych jim místo toho řekla něco sprostýho a oni by se mi smáli. Nebo zakázat trampolínu, aby se jim nic nestalo? ![]()
dynda já bych je taky zřezala na jednu hromadu!!!
viktorka_od splavu Ze bych to prenesla na tebe? Jinak ja mam spravenej sporak, svetlo, internet a cekam na pracku. Ale to je oprava v zaruce ze servisu a jako delaj ze nic....fakt si na to snad pozvu vlastniho opravare.
Candance Ty jo ve trinacti uz je to pekne uboha sranda a presne takhle bych jim to rekla!
dcera ma zakaz tabletu a mobilu...Kupodivu ani neprotestuje. Synovcovi jsem trochu vynadala. Ten nechape proc. Dospeli, kteri byli se mnou v tu chvili, kdy prisel, potom tvrdili, ze to bylo jasne, ze si dela srandu. A ja byla nakonec trochu za hysterku. Ja proste vybehla a uvidela ji, jak lezi a fakt jsem se vylekala.
To tě teda ti dospělí moc nepodrželi, evidentně to tak jasný nebylo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.