Candance hm, by se vidělo jak jasný by to bylo, kdyby si utahoval z nich a ne z tebe..je to blbá sranda, tohle by si z toho ten chlapec moh odnést.
Stěžovací vlákno
Odmolovala jsem, vsude je levandule a bobkove listy, vetram jak diva, jeste premyslim nad nasazenim prirozeneho predatora, coz nevim co je, mozna nejakej ptak by je mohl zrat:-F
Si tak představuju jak by chlapec reagoval, kdybys přiběhla na to zavolání, zapotácela se ve dveřích, chytla se za prsa a s divným chroptěním se svezla k zemi ![]()
Aranel Ja zimomrivá som, ale pracujem na tom, je to stále lepšie a lepšie. Za zmenu počasia som rada, ale dnes má to bohužiaľ zomlelo akosi moc. Ono za to môže asi viacero faktorov ale zmena počasia tomu ešte pridala.
paktofonika počkat, vono je to dneska zase špatný?
Potrefenáhusa Počasie je fajn, na to sa nesťažujem, len že mi dnes nie je úplne dobre, za čo môže viacero faktorov a náhla zmena počasia tomu asi dopomohla. Ale opakujem, som rada, že je chladno a sťažujem sa, že je mi zle.
Potrefenáhusa pro me je to dneska moc spatny, pokles o skoro 20°, zmena tlaku, dve hodiny za volantem v lijaku... asi by mi pomohl leda kofein nitrozilne.
paktofonika tak přeju, ať je brzo zase líp!
Kokoska to jo, ale právě v souvislosti jak moc se na to Paktofonika těšila. Já bych taky léto ještě chvíli brala, i když mě tohle nevadí. Kofein nitrožilně já bych potřebovala asi denodenně.
Potrefenáhusa Za mě počasí teď dobrý
, ale stejně jsem zpocená jak dveře od chlíva, protože mi zrovna na rehabilitaci ukázali další cvik, který mám s miminem cvičit, a z toho mě teda polívá smrtelnej pot.
tak já mám za to, že dnes je teda dost velký pokles, ale že teplé dny ještě budou, tropické už ne...
Teď jsem koukala na přepověď a už je lepší, než byla o víkednu. Méně srážek (škoda) a tepleji. Pod dvacet až v pátek. Mmch u nás neprší
a co neuschlo dřív, upražilo se minulý týden.
Uz zitra bude lip, akorat!
Kokoska Kofein, nitrozilne! Oooo. Jako ja mam ted takovou megazavislost, ja nevim co mam delat, kdybych mohla vypiju 5 salku za den! Myslim na kafe asi tak kazdych 10 minut:-D' Je to desny!!!!
Karja prave dopijim dnesni treti a tusim, ze neni posledni.
Pinot Noir byla jsem jednou s dcerou a jejim dvoumesicnim miminem a nevim, koho mi tehdy bylo vic lito.
Kokoska kafe je zdravý!
Potrefenáhusa nolita pry bude dlouhe a prijemne babi leto, jsem cetla, ale znate to, vlk taky sliboval.
Potrefenáhusa ja normalne takovou spotrebu nemam, ale dneska jsem fakt jak zombie.
Kokoska na mě to moc neúčinkuje, ale mám ho hrozně ráda
Kokoska To ctvrty si dej za me:-D Ja uz mam vybrano:-(((
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.