Potrefenáhusa jedno bezny taky moc ne, normalne si delam slaby. Dneska jsem pritvrdila, jeste toho potrebuju dost stihnout.
Karja OK, na tvoje zdravi :)
Potrefenáhusa jedno bezny taky moc ne, normalne si delam slaby. Dneska jsem pritvrdila, jeste toho potrebuju dost stihnout.
Karja OK, na tvoje zdravi :)
to by bylo fajn, babí léto mám ráda...
ještě bych teda potřebovala nějaký chic podzimní kabát a jsem ready :-)
rasaNori Krkonose jsou v zime krasny, jednou me tam vytahli na skutru a ja se jen rozplyvala (asi tak 10 minut, pak mi i v zateplenejch snehulich vycpanejch dvema parama vlnenejch ponozek zacaly mrznout prsty na nohach). ale trochu jsem se stydela, ze jsem jako ti lanovkari, kterejma v lete pohrdam, protoze v zime bych se k vyrovce na skialpech nebo sneznicich asi nevyhrabala (a nebo asi jo, ale strasne bych u toho nadavala:D)
Já nejsem žádnej velkej horskej turista, ale jako děti (když už jsme nebyli úplně malí, aby nás vzala rolba) jsme museli v zimě dojít k naší horské boudě pěkně po svých. Sice asi jen 3 km, ale do kopce, sněhem. Dneska bych asi taky nadávala a obdivuju rodiče, že nás dokaázali namotivovat a došli jsme vždy :-)
Já se těšim až vytáhnu podzimní hadry, pak na Vánoce, do Livigna na hory, v únoru mam narozeniny a pak už můžeme jaro, jaký si to uděláš, takový to máš
já se taky vlastně pořád těším - že bude teplo, že bude sníh, na jaro a tak. Nemám ráda, když je v kuse moc dlouho stejné počasí - ať už vedro nebo zima...
Tak změna počasí a únava se mnou zacvičila pořádně. Opar přes půlku tlamy, mám chycený i oko (to naštěstí není vidět, jen to bolí) a bolí mě jizva po pásovém oparu (předzvěst nemoci). Ráno jsem v práci nahlásila sickday, bych tam takhle nemohla. A fakt jsem celej den ležela a pospávala, teď si nemůžu dovolit být nemocná, dva roky trénuju na závody a teď tohle...
andulka01 brzke uzdraveni preju!
Na jaky zavody se chystas?
andulka01 jestli ti opak zasahuje do oka, zajdi si s nim k doktorovi, at ti ho zacne lecit. Ja ho jednou mela na ocnim vicku a musela jsem chodit na pravidelny kontroly, doktorka rikala, ze kdyby to zasahlo rohovku, hrozi oslepnuti.
Lilly_Ku Hele žádný světoborný závodník nejsem :-) Je to mistrovství světa ve veslování VETERÁNŮ. Koná se za týden a půl v Maďarsku, takže blízko, a na to, že bych mohla trénovat daleko líp, mám překvapivě docela formu. Takže by mi bylo líto, kdybych se teď před posledními tréninky sesypala. Na zítra mám domluvený jeden opatrnější, tak snad. No a o zaplaceném startovném nemluvě, že...
razorblade No pokud to do zítra nebude lepší, půjdu to zkonzultovat. Není to vidět, jen cítím jakoby tlak a svědí mě víčko.
Tak vám pěkně děkuju.
.Pračka vydává divné zvuky a právě kolem přeletěl mol. ![]()
Bledule já mám od vikendu ty octomilky
Potrefenáhusa taky se mi tu po zdejší zmínce objevily...
nevíte, jestli maj tu jablíčkovou past v déemku?
a na pračku mi nešahejte, tu mám zánovní! ![]()
Bledule Neboj, uz jsem nasla prirozeneho predatora. Je to nejaka vosicka a stoji petikilo. Zadarmo:-D
RoSa Zanovni? Moje je rok a pul stara jenom!
Octomilky se objevily dneska v kanceláři. Brzo je čekám doma. ![]()
Tady to fakt není bezpečný.
Karja A co vosička žere až dojdou octomilky?
Teď mi tu tři lítaj před monitorem a se nemůžu soustředit na práci. A nic co by je mohlo zajímat tu nemám, všechno je v kuchyni.
andulka01 drzim palce aby ti ziadna nemoc nehrozila a radsej to skonzultuj s dr. A na zavody budem drzat vsetky prsty tfuj tfuj tfuj
andulka01 to chce zavčasu nasadit Herpesin, stejně jako na ten pásovej, nenechávej to, čím dýl tím hůř, pak už to nepomůže (a na octomilky raid do zásuvky:-P
andulka01Prajem skoré uzdravenie a dúfam, že ti klapne aj ten závod.
Ked som zistila co to tie octomilky su, tak mi doslo, ze to ja mam doma cele leto a doteraz mi nevadili ![]()
andulka01 Ta vosicka je na moly. A ti jsou dle meho nesmrtelni, takze se zerou asi navzdy. Octomilky mi prijdou v pohode, ty zerou jen cerstve, to se vyhodi/sni a je klid!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.