Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 15:26

Potrefenáhusa jedno bezny taky moc ne, normalne si delam slaby. Dneska jsem pritvrdila, jeste toho potrebuju dost stihnout.

Karja OK, na tvoje zdravi :)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 16:07

Kokoska

to by bylo fajn, babí léto mám ráda...

ještě bych teda potřebovala nějaký chic podzimní kabát a jsem ready :-)

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 16:39
Reakce na razorblade:

rasaNori Krkonose jsou v zime krasny, jednou me tam vytahli na skutru a ja se jen rozplyvala (asi tak 10 minut, pak mi i v zateplenejch snehulich vycpanejch dvema parama vlnenejch ponozek zacaly mrznout prsty na nohach). ale trochu jsem se stydela, ze jsem jako ti lanovkari, kterejma v lete pohrdam, protoze v zime bych se k vyrovce na skialpech nebo sneznicich asi nevyhrabala (a nebo asi jo, ale strasne bych u toho nadavala:D)

​Já nejsem žádnej velkej horskej turista, ale jako děti (když už jsme nebyli úplně malí, aby nás vzala rolba) jsme museli v zimě dojít k naší horské boudě pěkně po svých. Sice asi jen 3 km, ale do kopce, sněhem. Dneska bych asi taky nadávala a obdivuju rodiče, že nás dokaázali namotivovat a došli jsme vždy :-)

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 17:14
Reakce na Mutziputzi:

Já se těšim až vytáhnu podzimní hadry, pak na Vánoce, do Livigna na hory, v únoru mam narozeniny a pak už můžeme jaro, jaký si to uděláš, takový to máš

​já se taky vlastně pořád těším - že bude teplo, že bude sníh, na jaro a tak. Nemám ráda, když je v kuse moc dlouho stejné počasí - ať už vedro nebo zima...

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 18:56

Tak změna počasí a únava se mnou zacvičila pořádně. Opar přes půlku tlamy, mám chycený i oko (to naštěstí není vidět, jen to bolí) a bolí mě jizva po pásovém oparu (předzvěst nemoci). Ráno jsem v práci nahlásila sickday, bych tam takhle nemohla. A fakt jsem celej den ležela a pospávala, teď si nemůžu dovolit být nemocná, dva roky trénuju na závody a teď tohle... 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 19:15

andulka01 brzke uzdraveni preju!

Na jaky zavody se chystas?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 19:18

andulka01 jestli ti opak zasahuje do oka, zajdi si s nim k doktorovi, at ti ho zacne lecit. Ja ho jednou mela na ocnim vicku a musela jsem chodit na pravidelny kontroly, doktorka rikala, ze kdyby to zasahlo rohovku, hrozi oslepnuti.

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 19:34

Lilly_Ku Hele žádný světoborný závodník nejsem :-) Je to mistrovství světa ve veslování VETERÁNŮ. Koná se za týden a půl v Maďarsku, takže blízko, a na to, že bych mohla trénovat daleko líp, mám překvapivě docela formu. Takže by mi bylo líto, kdybych se teď před posledními tréninky sesypala. Na zítra mám domluvený jeden opatrnější, tak snad. No a o zaplaceném startovném nemluvě, že... 

razorblade No pokud to do zítra nebude lepší, půjdu to zkonzultovat. Není to vidět, jen cítím jakoby tlak a svědí mě víčko.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:13

Tak vám pěkně děkuju.  .Pračka vydává divné zvuky a právě kolem přeletěl mol. 

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:15

Bledule já mám od vikendu ty octomilky

Offline RoSa
10169 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:25

Potrefenáhusa taky se mi tu po zdejší zmínce objevily... nevíte, jestli maj tu jablíčkovou past v déemku?

a na pračku mi nešahejte, tu mám zánovní!

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:30

Bledule Neboj, uz jsem nasla prirozeneho predatora. Je to nejaka vosicka a stoji petikilo. Zadarmo:-D

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:31

RoSa Zanovni? Moje je rok a pul stara jenom!

Offline Kora
příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:32

Octomilky se objevily dneska v kanceláři.  Brzo je čekám doma.

Tady to fakt není bezpečný. 

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:33

Karja A co vosička žere až dojdou octomilky? Teď mi tu tři lítaj před monitorem a se nemůžu soustředit na práci. A nic co by je mohlo zajímat tu nemám, všechno je v kuchyni.

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:38

andulka01 drzim palce aby ti ziadna nemoc nehrozila a radsej to skonzultuj s dr. A na zavody budem drzat vsetky prsty tfuj tfuj tfuj

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:49

andulka01 to chce zavčasu nasadit Herpesin, stejně jako na ten pásovej, nenechávej to, čím dýl tím hůř, pak už to nepomůže (a na octomilky raid do zásuvky:-P

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:55

andulka01Prajem skoré uzdravenie a dúfam, že ti klapne aj ten závod. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:57

Ked som zistila co to tie octomilky su, tak mi doslo, ze to ja mam doma cele leto a doteraz mi nevadili

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 02. zaří 2019 20:57

andulka01 Ta vosicka je na moly. A ti jsou dle meho nesmrtelni, takze se zerou asi navzdy. Octomilky mi prijdou v pohode, ty zerou jen cerstve, to se vyhodi/sni a je klid!