viktorka_od splavu klid, to jsou veci ktere te namichnou v tu chvili, ale dlouhodobě je zivitel rodiny dost funkcni. Tebe treba puvodni zivitel zdrbal za odlozeny ohryzek, me ten muj chysta snidani pro me i starsi dite abych to rano mela jednodussi a vecer i v noci resi starsiho zloprcka, ackoliv vstava kazde rano kolem pul seste.
Stěžovací vlákno
Garfie Příště chytni někoho z doplňovačů do regálů, když máš seznam, vraž mu ho do ruky, když ne, usměj se na něj a řekni, že bude nakupovat s tebou a zachvíli máš vše, co potřebuješ. Vyzkoušeno :-).
Blbé je, že v Lidlu se doplňovači šikovně skrývají. (Máme tu jeden z celkem dvou obchodů Lidl). Tam, když to přerovnali, prodavač nebyl vidět...
viktorka_od splavu u teba mam pocit ze vela veci povazujes hned za zly umysel. Niektori ludia su proste menej vsimavi voci inym ale nie schvalne zli. Ono to tu niekedy vyznie ked niekto napise staznost, ale vacsinou je to taky vykrik pre okamzitu ulavu niekam vypustit paru a ked sa to zopskuje uz to vyzera ako vzorec, ale to tak nie je. Kazdy raz za cas kiksne
VeronikK u bas ked prehadzali regale v tescu tak ked si sa spytala akehokolvek dokladaca tsk urcite zrovnamal na starosti nieco na opacnom konci, alebo sa rovno priznsli ze sami este nie su zbehli. ![]()
Janulik03 Jo, ja myslim, ze to pises presne, jak jsem to chtela vyjadrit. Ja vubec casto u vasi rodiny vidim urcity prunik s tou nasi:-D
Janulik03 Myslím, že jsi to vystihla přesně. Někdy mi přijde, že viktorka_od splavu má fakt tu první zkušenost úplně extrémně špatnou a někdy si ty naše stížnosti projektuje do svých zkušeností.
Jinak já si teda jdu rovnou postěžovat z podobného soudku! Včera jsme u nás měli velkou oslavu, zbyla spousta jídla, maso, hamburgery a tak. Ráno se o tom ještě s mužem bavíme, co s tím uděláme na oběd, uvažovali jsme dokonce, že pozvem souseda se syny, žena mu ráno někam na týden odjela....pak jel manžel nakoupit se svým synem (mým polovičním) něco do Obi, se slovy-před polednem jsem doma, nakrájím ti zeleninu na salát a můžeme odbědvat (po obědě veze syna domů na Slovensko). Celou dobu odháním hladové děti, že s obědem na ně musíme počkat-a oni přijeli v jednu s tím, že se stavili v KFC!!!!
No vraždila bych!
Janulik03 dost trefné ...
Garfie tak to je
.
Já občas taky něco podobného vyvedu, páč zapomenu. Když mi třeba matka něco nabízí. Já ji moc neposlouchám, jak se řešilo v jenom vlákně, že muži vypínají mozek, když žena mluví, a ona pak v tom balíku zbytečností utrousí jednu důležitější věc a já to nezachytím.
Janulik03 Ono by na tom nebylo nic zvláštního, kdyby viktorka_od splavu ráda neprojektovala svou tragickou minulou zkušenost do současnosti druhých, párkrát jsem byla politována![]()
Těžko po někom chtít, aby používal jinou zkušenost, než tu vlastní.
Mirka Tak ale tohle byl jiný případ, to byl plnohodnotný rozhovor cca dvě hodiny předem
a navíc velký nedělní oběd, chápeš, žádná rychlovečeře ve středu večer!
ja mam pocit, ze viktorce vadi vsechno a porad (a neni jedina), kazda pic..a je tema, neumim si predstavit tak zit
Mirka tak ale projektovat do ostatních netřeba, to zase tak těžké není si uvědomit, že moje zkušenost není univerzálně použitelná...
jinx já si zas neumím představit šílet z toho, že někdo blbě odloží toaleťák![]()
viktorka_od splavu To neni jedna vec, to mas toaletak, tamhle neco,tamhle neco, pak se to nasbira v jeden moment a je to na odlozeni:-D. Jinak kdyz bydlel pritel se svou sestrou, tak oni otacili tou pastou na zuby, o tom jsem driv slysela jen z nejakych radobyvtipu,myslela jsem si, ze to ve skutecnosti neexistuje a ono jo!
Karja Co je otacit pastou na zuby?
Karja vidíš a mně jsou zase tyhle věci úplně volný![]()
resp. já to tak třeba nedělám, ale plně respektuju, že někdo i tenhle způsob pokládá za ten správnej, nebo prostě je mu to fuk, to jsou zase záležitosti nad kterýma se maximálně pousměju
Mutziputzi No jakoze ji vymacknes tak, ze s ni otocis, proste, ne ze mackas ze spodu ani v pulce, ale vyzdimes ji jako rucnik....tezko popsat.
viktorka_od splavu Joo, tak ja je to taky neucila delat spravne:-D. Schvalne nekdy na navsteve se podivam, jestli sestra uz zmenila styl:-D. Mne vadej ty zapominacky, to jak se nasbira dohromady.....
nolita Ale to tu můžeš doporučit každé druhé. Jinak by debaty o hovadinách nebyly na 5 stran v každém vlákně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.