Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 21:35
Reakce na Kokoska:

viktorka_od splavu to nevim, o penize ani tak neslo, spis o to, ze me namichla. Zatim to zvladam, kdyz jsme jen dva a nechcipam. Manzel ma vlastni pracovnu, kde mu s nicim nesmim hybat, tam at si ma binec (z meho pohledu). Zbytek neni problem. Ale jsem rada, ze jsem nasla firmu na zehleni, to je velka uleva.

​Zvládnu uklízet (normální byt), resp. udržet ho v přijatelným stavu... všecko snesu včetně mytí oken, ale žehlení je hnus fialovej. Už jsem odbourala všecko, jen cosácký šaty se musej... no teď po sezóně poputujou všechny do čistírny, čímž to aspoň dočasně vyřeším. 

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 21:39
Reakce na Zarinya:

Uz jsem zapla topeni.....

​My v pátek

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 21:59

Tak Betty tak uz si tolik nepripadam jak blazen

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 21:59

Kokoska To asi zalezi na koho narazis, hodne lidi je spokojenych, chapu, ze v tve situaci te to nastvalo dvojnasob. Ja jsem pri skole chodila uklizet pani s detmi a spokojene jsme snad byly obe, chodila jsem tam dlouho. Jako mit jednou za tyden uklizene vsechno najednou a I veci, co sama teda moc neuklizim -kuchynska linka, dlazky v koupelne atd atd. Je velice lakava. Ale stejne odklidit deti, odklidit bordel typu ponozky, pliny,hracky po zemi, stare jidlo z lednice, nemit rozvareno, to v jeden okamzik rozhodne nezvladnu:-D. Ale kamoska co mela slecnu na uklid rikala, ze nikdy nemela takovy poradek, protoze presne furt prubezne odklizela tyhle provozni bince aby vubec uklidit slo:-D

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 22:01

Zarinya 

Ja ho nezapnula ale furt na to myslim, kdy to nastane a taky kdy to skonci:-D

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 22:04

barbucha manzel nosi do prace kosile a zvlast zehleni tech s dlouhym rukavem nenavidim. A pak povleceni, mam rada bavlneny saten a nemam rada povlekat to zmackany. Jinak svoje veci zvladam, krome kosil teda. Nekdy se vybicuju, ale kdyz nemusim, jsem radsi.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 22:09

Karja konec je hoodne daleko.

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 22:14

My už taky topíme.

V létě jsem koupila nová kamna, s hlubokým topeniště, aby se nemuselo často přikládat. Už nějakou dobu večer trochu zavlažíme. Zatím stačí 2-3 polínka. Na večer a ráno. Během dne nám přitápí kyslíkový generátor.  Takové 2 v 1.

Ale už zase tahám dřevo

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 22:19

Zarinya My naštěstí ještě pořád větráme. Když zavřu okna, tak mám rázem doma 26. Ten cihlák to ještě dlouho drží. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 22:20

Renusatko Náš taky, ale zrovna dneska jsem říkala, že tak týden a budeme muset začít topit.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 22:26

Mirka V Brně ještě není taková zima. Nám se topení v domě zapne až nějak když je 3 dny celodenně pod 15. Minulý týden jsme se ještě od úterý do čtvrka každý den povalovali u vody

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 23:13
Reakce na Renusatko:

Zarinya My naštěstí ještě pořád větráme. Když zavřu okna, tak mám rázem doma 26. Ten cihlák to ještě dlouho drží. 

​Náš taky. Je pořád příjemně (jsem naboso) a doufám, že to takhle bez přitápění ještě nějakých pár týdnů vydrží.

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 09:39

Fakt topíte? Já teda taky bydlím v domě, kde je v zimě chladno, ale topit by mě ještě ani nenapadlo, pořád mám ještě otevřený okna na noc! :-) Vlastně nepamatuju, že bych začala topit dřív, než sestěhuju kytky z prázdninového pobytu na terase, to nedává smysl. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 09:49

Garfie Netopim a poslední zimy jsem topila v řádu maximálně jednotek dnů, ventilačky mám otevřené celoročně odhadem do -20 a bez otevřenýho okna bych neusnula, měla bych pocit, že se dusim.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 09:50

Garfie netopim ani nahodou, je teplo :-))

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 09:53

Mutziputzi jinx Dík, taky mi to v září přijde divný, vždyť je pořád teplo!! 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 09:53

Taky netopim a porad spim pod lehkym prehozem a nosim letni veci...

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 10:06

Já musím topit kvůli manželovi, jak nemá žádný tuk, nemá ho co hřát a je zimomřivý. navíc pořád jen polehává, nepohybuje se.

Sama spím v patře a mám okno celou noc dokořán. I celou zimu mám okno pootevřené, taky mám pocit, že se zavřeným oknem se udusím, že nemůžu dýchat. Nemohla bych ve vytopené místnosti  spát.

Ale v zimě jsou sálající krbovky před den nejlepší kamarád

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 10:29

Dadoo Vy jste ale někde prakticky v lese, ne? To vcelku věřím, že to na přitopení může být.

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 11:13

Garfie netopím, konečně je hezky :)