Mirka :-D:-D
Stěžovací vlákno
Karja zapominačky jsou únavné, uklízím po celé rodině a hrozně je s tím prudím, protože to komentuju, připomínám, ap.
Mirka A vysledek nula! Vsichni zpruzeny akorat!
Karja ano. Proto to s úklidem nepřeháním. Čím víc je uklizeno, tím víc mi to vadí, tím víc jsem protivná. Kupodivu, lehký nepořádek nikomu nevadí, zase jen mě.
Karja ano. Proto to s úklidem nepřeháním. Čím víc je uklizeno, tím víc mi to vadí
takže uklízím jen to nejnutnější, neprudím nikoho a nic mi nevadí. ideální stav:-)
jinak jsem na sobě vypozorovala (jistě, není to univerzální zkušenost:-)) že pokud jsem celkově spokojená a šťastná, tak mě ani nenapadne s něčím prudit nebo řešit nepořádek a podobný hovadiny, prostě když vidím něco hodného mé pozornosti, odstraním a vyřešeno. ale pokud mě štve něco úplně jinýho, najednou bych z blbé zubní pasty vyskočila z kůže (kolikrát si to vůbec neuvědomuju, že by mě něco štvalo nebo trápilo, ale takhle na to přijdu:-)
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!
Heslo někdy ze základky. Jenže co si budem povídat, můj nepořádek je samozřejmě ok, ale ten jeho, její, jejich, to je něco úplně jiného!![]()
Garfie ale to je fakt na symbolicku vrazdu. Uplne to vidim hladne deti, sliny v kutiku ust, ty v zastere s vareskou v ruke hajis jedlo a milostivi si daju jedlo vonku. Ty brdo steny by sa triasli ![]()
Mam radaporiadok a system
zijem s bordelarom. Raz za cas mi to vadi inak sme spolu 33 rokov tak asi to nebude take zle.
A srazujem sa ze som uvarila styri vajcia na tvrdo a neolupane nechala chladit na linke. Su tam dve a po otazke kde su tie dve sa odplazila Elza k sebe a teraz cumi do steny a tvari sa ze tu nie je. Boze dufam ze jej tie skrupiny neublizia. Hnusoba pazrava
Janulik03 Prej že mladej chtěl jít do KFC, ale do háje, kdyby aspoň zavolali!! ![]()
Ty co jsi to za paničku, jsi jí to vejce ani neoloupala? ![]()
Garfie idem sa hanbit do kuta ![]()
Karja tiez tam vidim istu paralelu s vasou rodinou ![]()
Mirka Hahaha, hele ja to s uklizenim taky neprehanim,ale uz se nekdy bojim aby se treba moji kamaradi nestitili. Jinak ja kdyz muzu tak spis varim nez uklizim. I jsem si rikala, ze si najdu nejakou pani na.uklid, jenze jsem zjistila, ze takovej ten opravdu uklid co se plati je casove minimalni zalezitost a ze uklidit kramy pred tim nez prijde a vyklidit ji pole by mi dalo vic zabrat nez to zlehka prejet sama;-).
Janulik03 Jeste 23 let musim dat, abych vas dohnala. Nevim no!:-D:-D
jinx já si zas neumím představit šílet z toho, že někdo blbě odloží toaleťák
no to ja taky ne, ja ho mam v dratenem kosi, ale je mi srdecne jedno, jak ho kdo odlozi
Uz jsem zapla topeni.....![]()
Karja kdyz jsem byla po tritydeni nemoci na pokraji sil, tak jsem si pani na uklid pozvala. Delala 4 hodiny to, co ja mam za dve a jeste se tvarila neprijemne, ze to bylo zanedbane. Tak sakra, od toho tam byla, ne? Nebo jako si predstavovala, ze ja predtim vydrbu vanu, aby nemela tolik prace?
Edit - 2 hodiny by mi to trvalo za stejneho stavu, k jakemu prisla ona, zas takovy chliv tam nebyl. Jen jsem proste v polovicnim bezvedomi nesurovala kachliky za umyvadlem.
Nemůžu najít mobil. Ani nevím, jestli jsem ho měla od pátku v ruce, tedy nevím, jestli jsem ho nenechala v práci. Nic nevím!![]()
Kokoska paní na úklid nemám, ale kamarádkám které mají kapku závidím, když vidím jak mají vždy komplet naklizeno naleštěno všecko naráz. jak uklízím průběžně, furt je tak trochu bordel, i když nikdy není uplně špína. nejsem si jistá, jestli sazba za takový ten běžný každotýdenní úklid není trochu jiná, než kdybyste si objednali úklidovou četu na měsíc neuklízený barák?
viktorka_od splavu to nevim, o penize ani tak neslo, spis o to, ze me namichla. Zatim to zvladam, kdyz jsme jen dva a nechcipam. Manzel ma vlastni pracovnu, kde mu s nicim nesmim hybat, tam at si ma binec (z meho pohledu). Zbytek neni problem. Ale jsem rada, ze jsem nasla firmu na zehleni, to je velka uleva.
Kokoska Tak že jí to trvalo déle, to bych jí nevyčítala, vždycky to napoprvé trvá déle. Ale nepříjemná, vrr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.